C4 nou in oras.

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
fartnold
Numar Inmatriculare: ms11dns

Re: C4 nou in oras.

Mesaj de fartnold »

ce anume ti ai facut la volan ca arata f bine.
uite al meu cum arata , crezi ca mai e vreo scapare sau trebuie inlocuit?
ps. da ti jos husele....
Imagine

Imagine

Imagine
Yaz

Mesaj de Yaz »

Nu i-am facut nimic, doar am avut grija de el. :ya

Cateva sfaturi utile:

Vara cand soarele bate in masina mereu pun parasolar sau daca nu acopar volanul, pielea de volan nu trebuie sa stea in bataia directa a soarelui, in timp se lasa, se face moale si favorizeaza uzarea mult mai repede.

La 2 saptamani cel putin il frec cu solutie speciala pentru piele, nici cea mai ieftina nici cea mai scumpa, personal folosesc de la Turtle Wax cu glicerina, se sterge initial volanul cu o carpa/servetel curat/a pentru a indeparta mizeria, praful, grasimea, etc. Se aplica solutia si se sterge volanul cu miscari circulare. Dupa aplicare se lasa sa intre in piele si la fel se acopera ori se fereste de soare.

Si preferabil atentie la zgarieturile care se pot face in timpul condusului de la: vergheta, ceasul de mana, bratari si alte chestii, odata zgariat si intrat in smaltul volanului nu prea se mai poate face nimic. Eu personal port numai ceas de mana ca nu-s insurat. :D

Din pacate ce vad eu acolo ai uzura grupa mare si nu ii mai poti face nimic. Atentie ca sunt persoane pe piata care chipurile spun ca ti-l pot reface, ca ti-l curata, etc. Initial arata perfect dar practic ce fac ei iti mai pun un strat ca sa arate perfect dar in timp se roade si ajunge fix la fel.

Ai 2 solutii: ori il imbraci din nou, eu personal am imbracat la fosta masina (Peugeot 206) cu 150 RON la un tip in Craiova si pot spune ca am fost foarte uimit de ce a iesit.

Ori il poti vopsi: de exemplu in Galati exista un tip care vopseste volanele gata imbracate in piele dar uzate, foloseste numai produse aduse din Germania facute pentru BMW si alte chestii.
Personal am vazut volan dupa 6 luni de la vopsire si arata impecabil, problema este ca nu stiu cat dureaza deci nu pot garanta. De placut mi-a placut ce am vazut.
" Eu nu blochez intersectia. "
fartnold
Numar Inmatriculare: ms11dns

Mesaj de fartnold »

multumesc de sfaturi.
am crezut ca l mai pot resucita pe asta, dar pana la urma o sa ajung sa l inlocuiesc sau sa i mai trag o piele peste
Raducv
Marca si model masina: Passat CBAB
Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB

Mesaj de Raducv »

Yaz scrie:Nu i-am facut nimic, doar am avut grija de el. :ya

Cateva sfaturi utile:

Vara cand soarele bate in masina mereu pun parasolar sau daca nu acopar volanul, pielea de volan nu trebuie sa stea in bataia directa a soarelui, in timp se lasa, se face moale si favorizeaza uzarea mult mai repede.

La 2 saptamani cel putin il frec cu solutie speciala pentru piele, nici cea mai ieftina nici cea mai scumpa, personal folosesc de la Turtle Wax cu glicerina, se sterge initial volanul cu o carpa/servetel curat/a pentru a indeparta mizeria, praful, grasimea, etc. Se aplica solutia si se sterge volanul cu miscari circulare. Dupa aplicare se lasa sa intre in piele si la fel se acopera ori se fereste de soare.

Si preferabil atentie la zgarieturile care se pot face in timpul condusului de la: vergheta, ceasul de mana, bratari si alte chestii, odata zgariat si intrat in smaltul volanului nu prea se mai poate face nimic. Eu personal port numai ceas de mana ca nu-s insurat. :D

Din pacate ce vad eu acolo ai uzura grupa mare si nu ii mai poti face nimic. Atentie ca sunt persoane pe piata care chipurile spun ca ti-l pot reface, ca ti-l curata, etc. Initial arata perfect dar practic ce fac ei iti mai pun un strat ca sa arate perfect dar in timp se roade si ajunge fix la fel.

Ai 2 solutii: ori il imbraci din nou, eu personal am imbracat la fosta masina (Peugeot 206) cu 150 RON la un tip in Craiova si pot spune ca am fost foarte uimit de ce a iesit.

Ori il poti vopsi: de exemplu in Galati exista un tip care vopseste volanele gata imbracate in piele dar uzate, foloseste numai produse aduse din Germania facute pentru BMW si alte chestii.
Personal am vazut volan dupa 6 luni de la vopsire si arata impecabil, problema este ca nu stiu cat dureaza deci nu pot garanta. De placut mi-a placut ce am vazut.

Salut! In craiova unde? Poti sa-mi dai un nr de telefon ceva te rog ?
Multumesc!
Imagine
C4 1.6 HDi 90cp
Yaz

Mesaj de Yaz »

Nu este nici un secret, ai mai jos tot ce iti trebuie, omul pe langa volane imbraca si cotiere si maciuliile de la schimbatorul de viteze. De asemenea gasiti si un volan de C4 imbracat pe site. Ultima data cand am apelat la el asta acum 1 an si jumatate mi-a imbracat un volan la fosta masina, Peugeot 206 cu 150 RON. Acum nu stiu ce preturi mai practica.

http://ghebriel.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Yaz

Mesaj de Yaz »

Azi am comis-o culmea fix la munca in curte, cand intram ma orbit soarele si am nimerit intr-un munte de gheara fix cand sa trag parasolarul, pagubele le vedeti in poze.

Oricum aveam de gand sa vopsesc bara numai bine acuma o schimb.

Imagine

Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

e fier mai.... :mrgreen:
tu sa fii sanatos!

s-a spart si de la frig....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Nici macar... e plastic , nu fier :)
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Yaz

Mesaj de Yaz »

Nu-i problema se repara, oricum masina vroiam sa o fac boboc in primavara, acuma am un motiv in plus.
Yaz

Mesaj de Yaz »

Si am revenit in forta, suntem gata incaltati de vara, am facut revizia, dupa paste schimbam si bieletele si amortizoarele pe spate ( unul a inceput sa curga zilele trecute ). Am facut o baie aseara bine meritata, ne-am ceruit si suntem gata de furat ochii pe strada.....pam-pam.
Imagine

Intrebare: cum desfac plafoniera din spate sa schimb si eu becul...........spre rusinea mea nu m-am prins de sistem.
Yaz

Mesaj de Yaz »

Deci cum se scoate plafoniera din interior din spate ca trag de ea si nu se intampla nimic si nu as vrea sa rup ceva pe acolo......
Yaz

Mesaj de Yaz »

Masina s-a vandut deci se poate inchide topicul.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”