Filme - care e ultimul film care ti-a placut -
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ca seriale si Prison Break e ok, doar ca spre seria 3 incep s-o filfiie bietii.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- MircimiLyaN
- SexY si RaU
-
shomoyoque
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
la filme romanesti: Filantropica
in rest e o serie cu masini... nu bag aici numele ca isi dau seama toti despre ce e vb oricum
Altele: comedie sa fie, ca dupa o zi de telefoane si alergat, semnaturi si alte alea nimic nu e mai ok decat o comedie
in rest e o serie cu masini... nu bag aici numele ca isi dau seama toti despre ce e vb oricum
Altele: comedie sa fie, ca dupa o zi de telefoane si alergat, semnaturi si alte alea nimic nu e mai ok decat o comedie
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- ace117
- WRC
Primul sezon era cel mai ok.mituc scrie:Ca seriale si Prison Break e ok, doar ca spre seria 3 incep s-o filfiie bietii.
Asta i-mi place la "24" : action non-stop, nu te plictisesti deloc , nu esta tras de par actiunea.
"Legendele toamnei - film de top 10 la mine (evident dupa seria StarWars
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bezz
Ultimul {re}vazut Kill Bill 2 (pe 1 nu l-am vazut
)
bere la greu pentru oricine ma ajuta cu orice film de Q Tarantino / O. Stone (K B 1, Jackie Brown, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Platoon, NBK si chiar ala cu mariachi ... Desperados)
mai caut un film tot in genul celor cu pac pac {reservoir dogs} se chema parca Sfintii din Brooklyn or something mult pac pac, frumos de tot
si mai era un film nice cu Christian Slater de se indragosteste de-o tarfa si curata juma de cartier de gangsteri si politai corupti ...
daca instig la warez cenzurati-ma, thnx
bere la greu pentru oricine ma ajuta cu orice film de Q Tarantino / O. Stone (K B 1, Jackie Brown, Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Platoon, NBK si chiar ala cu mariachi ... Desperados)
mai caut un film tot in genul celor cu pac pac {reservoir dogs} se chema parca Sfintii din Brooklyn or something mult pac pac, frumos de tot
si mai era un film nice cu Christian Slater de se indragosteste de-o tarfa si curata juma de cartier de gangsteri si politai corupti ...
daca instig la warez cenzurati-ma, thnx
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Filme care mi-au placut.. Mie imi placeau in liceu filmele cu Jenna Jameson!
Un film foarte frumos, si care mi-a scos cateva lacrimi, mari, ce-i drept, ... The Green Mile! CEL MAI TARE ALL TIME!
Si dupa.. Forest Gump.. Am observat ca imi plac filmele care ma fac sa plang
!
Din partea cealalta.. Seria Alien 1,2,3,4 si Predator 1,2 si AvP! Vedeti ca apare AvP 2
, in decembrie!
Ciudate gusturi am eu
Un film foarte frumos, si care mi-a scos cateva lacrimi, mari, ce-i drept, ... The Green Mile! CEL MAI TARE ALL TIME!
Si dupa.. Forest Gump.. Am observat ca imi plac filmele care ma fac sa plang
Din partea cealalta.. Seria Alien 1,2,3,4 si Predator 1,2 si AvP! Vedeti ca apare AvP 2
Ciudate gusturi am eu
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Nu pot sa sufar serialele astea facute in zeci de serii...
Daca primele doua serii sunt intotdeauna bune, urmatoarele sunt facute doar pentru a trage de timp...
Mi-a placut foarte mult Prison Break. Eram innebunit dupa el, insa de la episodul 17 din seria 2 am incetat sa ma mai uit tocmai din cauza ca trebuia sa astept o saptamana ca sa vad urmatorul episod. Not fair!!!
Daca primele doua serii sunt intotdeauna bune, urmatoarele sunt facute doar pentru a trage de timp...
Mi-a placut foarte mult Prison Break. Eram innebunit dupa el, insa de la episodul 17 din seria 2 am incetat sa ma mai uit tocmai din cauza ca trebuia sa astept o saptamana ca sa vad urmatorul episod. Not fair!!!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
- ace117
- WRC
Super tare miniserialul astasebi scrie:daca esti fan al serialelor scurte uitete la "the lost room"
extraordinar mi sa parut, si chiar nu ma asteptam sa fie asa scurt. 6 sau 8 episoade, dar captivant cu adevarat.
Sper sa mai dezvolte putin subiectul intr-un serial normal, mai erau multe obiecte care nu au fost descoperite.
Potential exista...
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

DESIGN BY ONO TUNING