Una peste alta, am casco la Uniqua si m-am gandit ca la primavara sa-l schimb pe casco, tot cu unul original si am sunat la service Radacini sa intreb daca au si cam ce pret si mi-au zis ca-mi aduc pe comanda si numai sticla costa 1200 de lei + niste accesorii pt momntat si lipici iese la 1600 lei fara manopera
Parbriz HS Laminated
- djmanianfs
- Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012
Re: Parbriz HS Laminated
Salut. Am si eu o problema cu parbrizul meu care este cel original pe masina, un Pilkington si cand schimbam un stergator, cu capota ridicata, mi-a scapat din mana bratul metalic si s-a oprit in parbriz. Rezultatul fiind craparea acestuia in zona neagra, inca nu s-a intins in partea de vizibilitate a soferului.
Una peste alta, am casco la Uniqua si m-am gandit ca la primavara sa-l schimb pe casco, tot cu unul original si am sunat la service Radacini sa intreb daca au si cam ce pret si mi-au zis ca-mi aduc pe comanda si numai sticla costa 1200 de lei + niste accesorii pt momntat si lipici iese la 1600 lei fara manopera
Mi se pare cam mult, dar tinand cont ca o sa-l fac pe casco....
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475