Astazi se face fix o saptamana de cand robotica a intrat in service.
Mi-am inceput ziua cu-o vizita la ATS. Am aflat ca s-a facut o reconstatare, ca piesele au fost comandate, ca vor ajunge la sfarsitul saptamanii si ca probabil de azi in doua saptamani va fi ca noua (sper).
Toate bune si frumoase pana cand am ajuns la UniCredit leasing. Pana astazi nu am avut nimic de reprosat acestei banci. Astazi insa, cand m-am dus sa aflu cum pot obtine noi placute de inmatriculare (cele vechi fiind foarte deteriorate) am aflat ca trebuie sa platesc noul comision unic de 80 de euro tva inclus. Acest comision unic mi-a venit prin posta zilele acestea ca act aditional ce trebuie semnat. "Refuzul de a semna actul aditional nu va fi considerat acceptare tacita, iar UniCredit leasing are libertatea de a aprecia in ce masura va presta serviciul solicitat". In traducere, conform consilierului de la banca, are libertatea de a-mi ignora cererea. Precizez ca inca n-am semnat actul.

Vreau sa stiu daca eliberarea de noi numere in locul celor deteriorate se poate face doar de catre mine.
Daca nu am aceasta posibilitate, plata acelei sume, conform spuselor, se va face din buzunarul meu si sunt hotarat sa merg pana la judecata cu ei, daca va fi cazul.