spatele? ca fata era de asteptat sa fie la fel cu berlina.
stopurile mai exact sunt curios. sau luneta daca au proflat-o dupa noul design al mastii frontale
pt ca in orice moment te afli, te afli intre doua modele......
deci nu poti sa astepti la nesfarsit NOUL model pt ca oricum va veni ceva nou si vei regreta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
catalin4u24 scrie:Pai asta e poza spion, mai vrei si de la spate ?
Stai ca nici nu s-a lansat
eu cred ca s-a lansat de ceva timp, pt ca am mai vazut pe cineva la mine in cartier acum cel putin 3 luni cu un ceed modelul asta. eu zic ca nu m-a inselat privirea.
daca inca nu se vide in romania deja mai sunt cateva luni de trecut. deci ar mai fi trebuit sa stea inca juma de an. sa prinda rabla 2011, si alte modificari. scumpiri de taxe, etc...
wonka jr. scrie:eu nu inteleg de ce nu ai mai asteptat putin sa iti iei varianta cu facelift.
Sa mai astept putin?
Pai cand am facut eu comanda nici nu se discuta de o varianta face-lift la pro_ceed, tre sa iei in calcul ca am asteptat 3 luni jumate pana mi-a fost livrata. De abia cand am luat-o se vorbea ca va aparea facelift exterior pe pro_ceed prin decembrie, deci aiurica are dreptate, niciodata nu poti sa tii pasul cu moda, decat daca ai bani de te enervezi si de fiecare data cand apare un facelift sau un facelift la facelift sa o cumperi...
Parca pe berlina facelift nu am auzit de camera pt marche-arriere.
Interesant, nu prea stiu alte masini din clasa compacta care sa aibe asa ceva (parca Golf 6 are prin lista de optionale)
cum mah n-ai auzit de alte compacte cu camera video pe spate?
citroen c4 a avut la prima generatie asa ceva. ce naiba e in bucuresti unul alb. il poti vedea si tu. are BUR in nr lui de inmatriculare. sau stiu eu gresit?!