Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
invarti mufa cu becu (iti dai seama care este dupa cum este amplasata pozitia in far) si tragi. are o pozitie in care iese. atat.
dacai ai dat jos ditamai scrisul de pe portbagaj sigur asta e simplu.
de dat bara jos se da doar daca vrei sa schimbi farul cu totul. becurile se pot schimba cu farurile montate. totusi nu e megane2 sau chiar M3
Sa sti ca ieri exact la asta ma gandeam )) =))))) Ca daca am avut megane inainte si stiu ca m-am chinuit sa schimb ceva la far ma gandeam cat de greu poate fi si la asta ) Buna observatie mersi cred ca pana vineri termin ce mi-am propus . si daca imi puteti spune ce bec are pozitia sa stiu ce sa iau ca sa nu ma duc acolo fara pozitie sa le arat ce sa imi dea.
what?
doar nu au schimbat becurile. farul nu e acelasi? eu m-am uitat showroom si am vazut prinderile aceleasi.
vezi ca scrie pe eticheta de pe far ce fel de bec folosesti pt fiecare in parte (h7,H1, w5w)
Am descoperit o chestia. Roata mea dreapta fata scartaie. E ca si cum se zgarie metal cu metal si nu stiu ce naiba este. Maine o sa incerc sa descopar (