Ba au fani si aici, cam putini, da' au. Mie imi plac la nebunie masinile asteachainsaw scrie:eu am o afinitate pentru ratrod, nu neaparat hotrod. adica masinile "ruginite", cu carburatoare, si evacuare direct la capatu' galeriei. nu mai revin asupra lor, ca n-au fani aici.
continui cu alta masina care-mi place la nebunie prin sobrietatea, bunulgust, si calitatea afisate:
BMW seria 6 E24 1976 - 1989
Inlocuitorul lui CS/CSL (superbe gusturi catalin4u2!). avem in fata un coupe musculos, tractiune spate, 6 CILINDRII .
Panou de onoare masini frumoase
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Panou de onoare masini frumoase
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
-
Alm
- pescuitor
- Numar Inmatriculare: - -GL 91 UNU-
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
bmw 850 (i, nu CSi) este masina pe care fiecare din noi si-ar fi permis sa si-o cumpere, insa, dupa cum observam, nu e plina tara de asa ceva.
sa fie pentru ca iti ia 20 in oras (la mers calm), vreo 35 la mers mai agresiv, costa 40-50 de milioane pe an numai in taxe si-o revizie e 10-15 milioane? asadar se adreseaza numai cui isi permite doua masini. si nu pe principiu o masinuta economica pentru oras si una mare pentru weekend cu familia, pentru ca'n afara de amanta si poate o pretena de-a ei pusa-n spate pe de-a latu', nu'ncape mare lucru'n masina. asadar este fix pentru aristocrati: pleci dimineata din bucuresti, iei pranzu' in viena, cina in paris, si'a doua zi dimineata esti inapoi.
ah, la toate astea se adauga ca e una din cele mai frumoase masini produse vreodata, si, spre deosebire de prostiile creionate de bangle, asta arata ca niciun alt BMW produs pana in acel moment, insa clar respecta filosofia marcii.
din pacate, masinile acestea vor ajunge la remat sau vor fi distruse de propietari indieni in maxim 5-6 ani. pentru ca cine chiar isi permite sa dea 4-5 sute de euro pe luna numai pe benzina, o sa-si ia o masina NOUA cu motor mare. monstrii anilor 90 vor fi cumparati in proportie de maxim 15-20 la suta de pasionati si colectionari (pe care NU II INTERESEAZA ca exista masini noi cu performante superioare, tot cu motoare mari, si tot pe benzina), iar restu' vor fi abandonate, distruse, batjocorite.
Din pacate pentru valoarea de revanzare a acestei masini, a aparut in cel mai prost moment posibil. asa ca desi costa MAI MULT decat un ferrari 355, si in general era una din cele mai scumpe masini ale momentului, si desi e o masina sport, exotica, si puternica, n-a reusit sa creeze impactul asteptat, si nu s-a bucurat de aprecierea meritata aproape niciodata. astfel, se gasesc exemplare si la 3-4 mii de euro, in stare de functionare ok, desi noua, in banii de azi, ar fi fost in jur de 100.000 de euro.
sa fie pentru ca iti ia 20 in oras (la mers calm), vreo 35 la mers mai agresiv, costa 40-50 de milioane pe an numai in taxe si-o revizie e 10-15 milioane? asadar se adreseaza numai cui isi permite doua masini. si nu pe principiu o masinuta economica pentru oras si una mare pentru weekend cu familia, pentru ca'n afara de amanta si poate o pretena de-a ei pusa-n spate pe de-a latu', nu'ncape mare lucru'n masina. asadar este fix pentru aristocrati: pleci dimineata din bucuresti, iei pranzu' in viena, cina in paris, si'a doua zi dimineata esti inapoi.
ah, la toate astea se adauga ca e una din cele mai frumoase masini produse vreodata, si, spre deosebire de prostiile creionate de bangle, asta arata ca niciun alt BMW produs pana in acel moment, insa clar respecta filosofia marcii.
din pacate, masinile acestea vor ajunge la remat sau vor fi distruse de propietari indieni in maxim 5-6 ani. pentru ca cine chiar isi permite sa dea 4-5 sute de euro pe luna numai pe benzina, o sa-si ia o masina NOUA cu motor mare. monstrii anilor 90 vor fi cumparati in proportie de maxim 15-20 la suta de pasionati si colectionari (pe care NU II INTERESEAZA ca exista masini noi cu performante superioare, tot cu motoare mari, si tot pe benzina), iar restu' vor fi abandonate, distruse, batjocorite.
Din pacate pentru valoarea de revanzare a acestei masini, a aparut in cel mai prost moment posibil. asa ca desi costa MAI MULT decat un ferrari 355, si in general era una din cele mai scumpe masini ale momentului, si desi e o masina sport, exotica, si puternica, n-a reusit sa creeze impactul asteptat, si nu s-a bucurat de aprecierea meritata aproape niciodata. astfel, se gasesc exemplare si la 3-4 mii de euro, in stare de functionare ok, desi noua, in banii de azi, ar fi fost in jur de 100.000 de euro.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
BMW E46 M3 CSL,rare pe la noi,acum doi ani am vazut unul de Austria la mare si m-am invartit minute intregi pe langa el...SUPERB !!!
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
- Gibonski_wnb
- Mihay
- Supermoderator
- Gibonski_wnb
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
@Gibonsky: dupa acel Alfa Romeo mi-am "rupt" eu gatul astazi, l-am vazut pe Brailei pe la CEC, avea un albastru intens si era frumos tare

C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Mihay
- Supermoderator
fix wallpaperul asta am acasa pe desktop 
- simply the lex
- aLEX YO!...
Wow,ce cuvinte,Mihay,it's very nice you can speak english !! 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
toate aston martin-urile actuale arata EXACT LA FEL, si au motoare de ford. ford europa, nu america.
cel mai frumos AM, imo

cel mai frumos AM, imo

2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- simply the lex
- aLEX YO!...