casetofon stock
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: casetofon stock
suna binishor!

By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
legat de marca difuzoarelor.... fiecare are o slabiciune catre o firma... asta nu inseamna ca sunt cele mai bune... ( nu are nici o legatura cu cele care ti le`a zis Relu....sa nu se inteleaga gresit )
daca pui sistem , nu uita de amplificare pt ele , pt ca cu HU stock nu le "misti" ...
daca pui sistem , nu uita de amplificare pt ele , pt ca cu HU stock nu le "misti" ...
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
Pntru inceput nu cred ca le amplific...mai vedem dupa aia... eu am si subwooferul INFINITY de vreo 100 W reali cred (ei zic 350w) care compenseaza, pentru ca zicea Relu la un moment dat ca poti da bassul la 0 sau chiar un pic la minus si se aude ok sistemul de boxe pe fata si SW in portbagaj.
merci
merci
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ca idee eu am bass-ul pe -6.......
daca nu vrei sa schimbi HU iti recomand atunci niste coaxiale.
explicatia ar fi ca au magnetul mai mic si nu este necesara o putere mare pt a le misca.
e posibil ca un sisitem extrem de scump sa se auda foarte prost pe un HU slab.
concretizand:
daca nu vrei sa schimbi HU in viitor, ia-ti coaxiale!
daca nu vrei sa schimbi HU iti recomand atunci niste coaxiale.
explicatia ar fi ca au magnetul mai mic si nu este necesara o putere mare pt a le misca.
e posibil ca un sisitem extrem de scump sa se auda foarte prost pe un HU slab.
concretizand:
daca nu vrei sa schimbi HU in viitor, ia-ti coaxiale!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
intr adevar ... am si eu sistem pe fata ...magnat,si nu e mare diferenta intre ce era stock si astea din cauza amplificarii ... insa ma salveaza statia si sub,nu mult ... 250w dar foarte de ajuns,...de asemenea eu tin basul pe -2 din HU,iar statia la minim...cu pass filter pe difuzoare,pt o claritate si rezonanta bass-inalte...nu sa mi vibreze haionu sau numarul de inmatriculare
! ceea ce ma supara...este faptul ca nu gasesc un mp3 player OE la un pret rezonabil ... ci doar la reprezentanta un pret de 900 roni fara tva...exorbitant zic eu ! initial as fi vrut statie pe difuzoare si sub...insa nu vroiam sa mi zdrangane usa...pt ca o insonorizare profesionala ma depaseste financiar...iar astea din "comert"...lasa de dorit ! Eu v as recomanda coaxiale hertz dieci sau energy ...ce am avut pe C3 citroen cu un cd player puturos...si duceau atat bass cat si inalte la volum fff mare!Prima oara achizitionasem Helix ...si pur si simplu paraiau pt ca nu aveau amplificare,amplificarea cd playerului fiind de 21w reali (4x40w),noroc ca le am montant la garajul celui care vindea si mi le a schimbat cu cele hertz...!De asemenea tot de 16,5 sunt si pe C3!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Cea mai mare diferenta o sa o observati in momentul cand o sa schimbati HU nu difuzoarele sau mai stiu eu ce...
Daca HU nu are claritate degeaba urla difuzoarele amplificate si nici un sis stock nu scoate cum trebuie decat daca e unul premium gen Bang&Olufsen...nici macar sis stock premium de la JBL de pe C4 nu se aude cum trebuie...
Daca HU nu are claritate degeaba urla difuzoarele amplificate si nici un sis stock nu scoate cum trebuie decat daca e unul premium gen Bang&Olufsen...nici macar sis stock premium de la JBL de pe C4 nu se aude cum trebuie...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Sistemul stock JBL consta in alte boxe decat ce avem noi si un subwoofer cu amplificator pus in portbagaj si cam atat. Nu are nici insonorizare in usi.
Boxele si subwooferul nu sunt din cea mai scumpa gama a lor, HU e tot ala, e normal sa nu se auda cum se aude daca ai investi 1.000e in insonorizare calumea, alt HU, alte boxe, etc
Boxele si subwooferul nu sunt din cea mai scumpa gama a lor, HU e tot ala, e normal sa nu se auda cum se aude daca ai investi 1.000e in insonorizare calumea, alt HU, alte boxe, etc
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
bogdans
o dam in prostii cu bang&olufsen ! pt cat de cat impatimiti de audio...o insonorizare primul pas,usi portbagaj(complet),haion ... optional(pentru nebuni)- in spatele bordului ,podea si plafon daca va deranjeaza orice zgomot ... difuzoare + statie ... sub + statie (2 statii in total) ... am vazut pe un opel,aspect pastrat original,mai putin portbagaju ca era plin si sunet cu insonorizare acceptabila impecabil ... nu trebuie sa exagerati cu mii de watt in masina ! fara bord,podea,plafon ... va costa in jur de 1500 roni insonorizare , amplf + boxe (sistem-coax) 800 , sub + amplf la o gramada de oferte ... de la 450 - multe zerouri,dar ceva mediu de pana la 500w rms ajunge ! Personal as vrea un motor mai puternic pe C4,ma gandeam la turbo tuning...dar nu ma mai risc...implica prea multe ... iar generatia noua e in pom la acest capitol
...
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Bine a zis cineva ca toata lumea viseaza TURBO in tara asta...no comment.
Puteti sa va puneti ce vreti...pana nu schimbati chestia aia numita cd-player stock nu o sa aveti pic de calitate. Chestia asta am zis-o multora si dupa ce l-au schimbat TOTI mi-au dat dreptate.
P.S.: @Deese...HU de pe sis JBL nu e acelasi cu cel care vine pe C4 normal. Cel care vine pe toate C4urile este Clarion.
Puteti sa va puneti ce vreti...pana nu schimbati chestia aia numita cd-player stock nu o sa aveti pic de calitate. Chestia asta am zis-o multora si dupa ce l-au schimbat TOTI mi-au dat dreptate.
P.S.: @Deese...HU de pe sis JBL nu e acelasi cu cel care vine pe C4 normal. Cel care vine pe toate C4urile este Clarion.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Este la fel, m-am uitat eu pe service.citroen.com. Doar boxele si subwooferul sunt JBL.
HU care vine stock pe C4 nu e numai Clarion, al meu era Siemens VDO de exemplu fabricat in Cehia. (RD4 pe care l-am scos ma refer)
Iar in cazul unitatilor RT3 producatorul e Magneti Marelli.
Uite de exemplu un C4 cu sistem JBL 'pe bune' (nu ca mine care are doar plasticul ala scris
), cu RT3 made by Magneti Marelli. E masina lui Laviniu.

HU care vine stock pe C4 nu e numai Clarion, al meu era Siemens VDO de exemplu fabricat in Cehia. (RD4 pe care l-am scos ma refer)
Iar in cazul unitatilor RT3 producatorul e Magneti Marelli.
Uite de exemplu un C4 cu sistem JBL 'pe bune' (nu ca mine care are doar plasticul ala scris

C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- tromeod
- Numar Inmatriculare: B-06-ZPF
ce pot sa va zic sigur, este ca sistemul meu este Harmann Becker....Harmann vine cu echiparea audio, iar Becker cu partea de navigatie....
Sistemul e multumitor pt cei fara pretentii exagerate, din pct meu de vedere putea fi mai bun la cat costa, e necesara o insonorizare cu siguranta.....
Sistemul e multumitor pt cei fara pretentii exagerate, din pct meu de vedere putea fi mai bun la cat costa, e necesara o insonorizare cu siguranta.....
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
-
bogdans
shadow ... fiecare cu ce l doare ... diferenta este ca unii POT ! personal nu visez ... sunt realist ... ai ceva cu masinile turbo ? eu caut o masina anume,nu zic pana nu o iau , benzina - turbo si 4x4
! deocamdata ma confrunt cu diferite probleme ... gen KM , PRET si VARSTA masinilor -exagerate ,... in care ordine vrei tu! legat de audio ... aspectul original trebuie pastrat ... chiar daca faci rabat la ... !
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Off: Cand o sa vad pe cineva care chiar se baga sa faca un C4 turbo din aspirat...atunci o sa cred ca UNII POT....pana atunci permite-mi sa le consider doar vise umede. Nu ai idee cate vorbe de genul asta am auzit...bogdans scrie:shadow ... fiecare cu ce l doare ... diferenta este ca unii POT ! personal nu visez ... sunt realist ... ai ceva cu masinile turbo ? eu caut o masina anume,nu zic pana nu o iau , benzina - turbo si 4x4! deocamdata ma confrunt cu diferite probleme ... gen KM , PRET si VARSTA masinilor -exagerate ,... in care ordine vrei tu! legat de audio ... aspectul original trebuie pastrat ... chiar daca faci rabat la ... !
Daca tot vrei sa faci rabat la claritate si calitate pt aspectul stock...nu ai alte variante decat sa iti pui un woofer si sa-ti amplifici boxele...dar nu o sa se auda niciodata cum trebuie.
-
bogdans
pai pe mine ... treaba cu turbo ... un singur lucru m a impiedicat ... cutia de viteze
! imi place enorm de mult masina ,C4, dar cand am luat o pe a mea ... VTS ul era nejustificat de scump ! acum alte posibilitati , alte cunostinte ... vis a vis de audio ... amplificare pe boxe + amplificare pe subw ... rezultate formidabile si neaparat insonorizare !
nici nu ti trebuie upgrade la HU !
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Man...asta e parerea ta...daca o sa intrebi pe oricine care se pricepe la sis audio o sa-ti zica fix invers...dar na... cum vrei tu...bogdans scrie: nici nu ti trebuie upgrade la HU !