C3 - Tr Severin

Accidente de toate felurile...
HaPPy
"PIAR"

Re: C3 - Tr Severin

Mesaj de HaPPy »

mie mi se pare exagerat. pt ca pana la urma se poate si merge la fata locului.
iar in declaratie.... nu prea scrii dupa dictare ca o ai deja scrisa cand ajungi in fata politistului. cel putin la bucuresti nu sta nici un politist dupa tine sa completezi declaratia in fata lui.
a, ca mai adaugi la sfasit celebrele fraze cum ca nu au rezultat raniti de persoane, ca accidentul nu a mai fost declarat la alta sectie de politie si inca vreo 2 chestii, asta da, se scriu dupa dictare - si si asa se cam stramba: "da aveati model acolo cum sa completati".
dar nu declaratia, care in fond iti apartine. cum sa declari ce zice unu - fie el si politist - care nu a fost acolo.
a, ca se prea poate ca declaratiile celor 2, 3, X, implicati in accident sa nu se pupe, mai ales cand accidentul lasa loc la interpretari, asta da, am mai vazut. si da, in aceste cazuri se lasa cu luuuungi discutii la politie.
dar asta cu dictarea mi se pare fffff tare !!!! :ok scuza-ma dar asta nu pot s-o cred.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
annddyy

Mesaj de annddyy »

HaPPy scrie:mie mi se pare exagerat. pt ca pana la urma se poate si merge la fata locului.
iar in declaratie.... nu prea scrii dupa dictare ca o ai deja scrisa cand ajungi in fata politistului. cel putin la bucuresti nu sta nici un politist dupa tine sa completezi declaratia in fata lui.
a, ca mai adaugi la sfasit celebrele fraze cum ca nu au rezultat raniti de persoane, ca accidentul nu a mai fost declarat la alta sectie de politie si inca vreo 2 chestii, asta da, se scriu dupa dictare - si si asa se cam stramba: "da aveati model acolo cum sa completati".
dar nu declaratia, care in fond iti apartine. cum sa declari ce zice unu - fie el si politist - care nu a fost acolo.
a, ca se prea poate ca declaratiile celor 2, 3, X, implicati in accident sa nu se pupe, mai ales cand accidentul lasa loc la interpretari, asta da, am mai vazut. si da, in aceste cazuri se lasa cu luuuungi discutii la politie.
dar asta cu dictarea mi se pare fffff tare !!!! :ok scuza-ma dar asta nu pot s-o cred.
In data de 03.03.2009 am facut chiar eu un accident daca ii pot spune asa in Lacul Tei; mi-a scapat portiera in alta masina care era in asteptare - la politie am scris binenteles dupa dictare!!!!
Life begins at 4000 rpm.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

in cazul asta foarte rau ai facut !
asa cum am mai spus, in fata politistului am ajuns de fiecare data cu declaratia completata.
ba mai mult, cand ajungi acolo si iei declaratia ti se spune: "completati declaratia si asteptati-va randul". si in plus, nu am intalnit vreun politist care sa obiecteze ca nu am asteptat sa-mi dicteze el.
sincer imi pare rau pt ce i s-a intamplat mamei tale, imi dau seama ca in unele situatii unii sunt mai smekeri decat altii, dar chiar asa sat fara caini, fara nici macar unu mic si slab, parca nu-mi vine a crede.
cat despre declaratia scrisa dupa dictare.... poate isi mai dau si altii cu parerea.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

politistul ala nu ti-a DICTAT ci te-a indrumat/ajutat sa completezi acea declaratie ca sa nu mai stai tu 2 ore pe hol sa te gandesti ce sa scrii si cum sa formulezi , mai ales ca spatiul este restrans. Nu pot sa cred ca daca tu i`ai atras atentia ca nu esti de acord cu ce zice el ti`a dat 2 palme si te-a dat afara de urechi :ok Eu iti inteleg aversitatea 100% fata de ei dar hai sa le spunem lucrurilor pe nume si sa nu exageram.

PS: Sa va vad eu de la 1 iulie..gata ati scapat de politie si veti merge la Asigurator ptr accidente usoare...Deja la Casco se fac programari ptr a 2 sau a 3 zi ...nu mai e totul in aceasi zi ca la politie....deci cand vor prelua si RCA urile nici nu vreau sa ma gandesc.
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Mihay, nu vreau sa te supar, dar la un incident avut cu o tipa, cand am ajuns la Politie la accidente deja ma astepta un politist care vroia sa ma convinga sa trec in declaratie ca asa am gasit-o in parcare. Si a tot insistat sa scriu dupa dictare cum vroia el. Cand am inceput sa ridic tonul, s-a linistit.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai si care-i problema daca s-a linistit? :mrgreen: O fi fost aia dragutza i`a zambit mai frumos i`a dat nr de telef si o fi zis si el sa o ajute :ok

Eu atat vreau sa subliniez..ei incearca..daca voi sunteti tari pe pozitie cand aveti dreptate nu prea au sanse de reusita. Si chiar daca reusesc aveti multe cai de combatere si de indreptare a acelui abuz, totul tine de voi si de dorinta de a fi corecti.

PS: nu ma mai supar demult :mrgreen:
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

eu sunt 3 pachete de nervi !!!!!!!!!!!!! de cand conduceti mai oameni buni???? chiar asa sa fi dat eu in 12 ani numai peste politisti corecti sau fara vreo intentie dubioasa???? departe de mine intentia de a ..... :D ridica in slavi politistul roman.... dar sincer asa ceva n-am trait pana acuma.
repet: mi s-a dictat finalul, ala cu am fost testat cu aparatul etilotest..... nu au rezultat victime.... nu am declarat accidentul la o alta sectie de politie.... dar niciodata mai mult !
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai daca te duci in fusta :ok
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”