Tuning Days 31 martie- Plecare organizata?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La unirii in spate la Dalli, este exact pe drumul care duce la parcarea supraetajata de la unirii.
Iti las nr pe privat si ne auzim la tel daca nu gasesti!
Iti las nr pe privat si ne auzim la tel daca nu gasesti!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Doc
- Marca si model masina: Mitsubishi Lancer Evolution X
@silvius: ia vezi aici
http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... php?t=4803
Locatie si zi:
http://www.obdtuning.ro
http://www.peugeotclubromania.ro/forum/ ... php?t=4803
Locatie si zi:
http://www.obdtuning.ro
- silvius
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-nu mi-a placut
1. organizarea fff nasola , asteptai pana intrai in parcare de la "metro" o ora , unu iti vindea bilete , altul ti le rupea - o imbecilitate
2.nu am inteles ce cautau cei cu masini netunate (opel , hyundai ......) la un show de masini tunate (sa se duca la siab )
3.fff multe masini chicioase , de-a dreptul oribile , unele erau cu bun gust tunate (prea putine )
-prost pozitionate masinile
Intr-un cuvant nu mi-a placut deloc , sper sa invete ceva si la anul sa fie mult mai bine !!
1. organizarea fff nasola , asteptai pana intrai in parcare de la "metro" o ora , unu iti vindea bilete , altul ti le rupea - o imbecilitate
2.nu am inteles ce cautau cei cu masini netunate (opel , hyundai ......) la un show de masini tunate (sa se duca la siab )
3.fff multe masini chicioase , de-a dreptul oribile , unele erau cu bun gust tunate (prea putine )
-prost pozitionate masinile
Intr-un cuvant nu mi-a placut deloc , sper sa invete ceva si la anul sa fie mult mai bine !!
- Bogdan
- Fondator
In afara de MBM tuning, unde si acolo masinile erau cam stock, dar la ce masini erau nici nu mai trebuiau sa fie tunate...restul a cam fost praf. Pe ici pe colo mai vedeai cate ceva tunat finut, dar atat.
Aa si Porscheul faimos portocaliu era pus acolo undeva departe restul cluburilor.
Aa si Porscheul faimos portocaliu era pus acolo undeva departe restul cluburilor.

- silvius
Sa inteleg ca daca lucram putin la masinile noastre intalnirile o sa fie un tuning show pe langa acel 4tunning......
ok, nu mai merg, sa stau la coada o ora .... acele cateva masini care arata bine oricum le vedem prin oras si pe la terase, pe Adrian oricum il vedem la intalniri, mai nasol cu tunarea mea la Doc
dar lasa ca o facem next time.
La anu' venim acolo in gashca cu stand, faze, chestii
La anu' venim acolo in gashca cu stand, faze, chestii
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
depinde si de momentul cand intri. sunt valuri valuri. am stat cu bogdan sa intram in parcare (pe 2 randuri) si apoi in incinta efectiv am intrat lejer. ei cand sa plecam a fost un val de oameni care voia sa intre de zici ca erau tatari. de unde nimerisera atatia, nu stiu, dar si parcarea se umpluse inca un sfert.
deci tuning show cu multe hibe. multe masini expuse neingrijite. erau matuite si nestralucitoare. la ce mama dreaq se gandeau proprietarii? unii chiar isi curatau masina in mod constant la alte staduri.
porschele lu onoroiu m-a surprins cat de expus a fost. anul trecut tinea de lambo si de impreze ca la bibelouri, si acum asta l-a lasat asa in mijlocul traficului. nici macat o cordelina imprejurul masinii.
aia de lambm mi s-au parut prea exagerati. au expus masini multe, si fara posibilitatea sa le studiezi (inchise in tarcul loc) e un 911 alb cu jante bling (voiam sa le vad mai indeaproape, dar nici o sansa)
-oltcit turbo
-trabant supermodificat cu alt motor, wodebody
-un bmw seria 8 inca in lucru, dar cu un kit PENAL (pacat de o asemenea frumusete)
-multe masini lucrate la oha. calitate jenanta a munci, vopsea aruncata ca pe gard -am vazut pe o masina cum s-a intarit in timp ce curgea, nu profi la spray, ci la pensula cred
adrian e undeva in spate, cum se intra, se merge drept pana te izbesti de peretele din spate al masinii. si pe langa vezi standul opel, subaru etc...
deci tuning show cu multe hibe. multe masini expuse neingrijite. erau matuite si nestralucitoare. la ce mama dreaq se gandeau proprietarii? unii chiar isi curatau masina in mod constant la alte staduri.
porschele lu onoroiu m-a surprins cat de expus a fost. anul trecut tinea de lambo si de impreze ca la bibelouri, si acum asta l-a lasat asa in mijlocul traficului. nici macat o cordelina imprejurul masinii.
aia de lambm mi s-au parut prea exagerati. au expus masini multe, si fara posibilitatea sa le studiezi (inchise in tarcul loc) e un 911 alb cu jante bling (voiam sa le vad mai indeaproape, dar nici o sansa)
-oltcit turbo
-trabant supermodificat cu alt motor, wodebody
-un bmw seria 8 inca in lucru, dar cu un kit PENAL (pacat de o asemenea frumusete)
-multe masini lucrate la oha. calitate jenanta a munci, vopsea aruncata ca pe gard -am vazut pe o masina cum s-a intarit in timp ce curgea, nu profi la spray, ci la pensula cred
adrian e undeva in spate, cum se intra, se merge drept pana te izbesti de peretele din spate al masinii. si pe langa vezi standul opel, subaru etc...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
acum mi-am amintit. cel mai misto moment al drumului, a fost cand eu si cu bogdan (dupa directiile dansului) am gresit iesirea de pe dn1
si am folosit intrarea imediat urmatoare. ati citit bine, intrarea. amandoi goneam, in ture maxime, cu spatele, pe intrarea pe dn1, spre sensul giratoriu de sub pod. pe ambele benzi, eu pe 2 si el m-a depasit pe 1...
a fost cea mai faina miscare vreodata, 2 c4 coupe care se intreceau cu spatele sa intre intr-o aglomeratie de masini
. si mare noroc am avut ca NU a venit nimeni, si ami ales vreunu care nu le avea cu sofereala, ca ne incurcam de tot pe acolo.
daca aveam un camcorder acum aveam si filmulet de pus pe net (dar persoana care trebuia sa vina cu acest gadget s-a rasgandit sambata dimineata, si nu a mai venit
si am folosit intrarea imediat urmatoare. ati citit bine, intrarea. amandoi goneam, in ture maxime, cu spatele, pe intrarea pe dn1, spre sensul giratoriu de sub pod. pe ambele benzi, eu pe 2 si el m-a depasit pe 1...
daca aveam un camcorder acum aveam si filmulet de pus pe net (dar persoana care trebuia sa vina cu acest gadget s-a rasgandit sambata dimineata, si nu a mai venit
Ultima oară modificat Joi Apr 05, 2007 10:09 pm de către Tomita, modificat de 2 ori în total.
Led there b:LIGHT
-
shomoyoque
- Bogdan
- Fondator
Mda..am comiso eu cu podul ala, daca n-am mai fost de un car de vreme la metro acolo uitasem pe unde sa o iau.. Am avut noroc ca nu a fost circulatie(toata lumea intra la Metro) si nici nu era vreun garcea pe acolo ..
.
Tracer, recunosti ca te-0am facut cu spatele nu?

Tracer, recunosti ca te-0am facut cu spatele nu?

-
shomoyoque
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Vezi daca nu ne-ati mai asteptatBogdan scrie:Mda..am comiso eu cu podul ala, daca n-am mai fost de un car de vreme la metro acolo uitasem pe unde sa o iau.. Am avut noroc ca nu a fost circulatie(toata lumea intra la Metro) si nici nu era vreun garcea pe acolo ...
Tracer, recunosti ca te-0am facut cu spatele nu?![]()
Lasa ca eu m-am bagat pe banda de urgenta de sub pod si nu am mai stat la nici o coada, partea a 2-a ca banda aia era contra sens
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)