Şi directorul general al Peugeot Citroen a fost concediat
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
Re: Şi directorul general al Peugeot Citroen a fost concediat
citesc si ma amuz
cifrele spun ca Pejo e inca in fata.
adica 1352000 masini livrate de Citroen in 2008, si 1395000 masini livrate de pejo in 2008.
pe tari, situatia e diferita:
in Spania lider de piata e C4
In Franta, Pejo are 12,3 cota de piata, in timp ce Citroen nu depaseste 10
in Italia si Grecia, Citroen e cel mai vandut ca masina de import.
In Croatia, Slovacia, Slovenia, GERMANIA, Citroen inca sta bine, adica intre 5 si 7 la suta cota de piata.
In romania e dezastru: nu depasim 2 la suta si nu putem sa trecem de nicio marca. daaar, Pejo pierde cota pe zi ce trece, fata de Citroen care si-o pastreaza.
In Valcea, de la 5 la suta cota de piata, Citroen se mentine la peste 4 la suta.
a se vedea si raportul de utilitare!
adica 1352000 masini livrate de Citroen in 2008, si 1395000 masini livrate de pejo in 2008.
pe tari, situatia e diferita:
in Spania lider de piata e C4
In Franta, Pejo are 12,3 cota de piata, in timp ce Citroen nu depaseste 10
in Italia si Grecia, Citroen e cel mai vandut ca masina de import.
In Croatia, Slovacia, Slovenia, GERMANIA, Citroen inca sta bine, adica intre 5 si 7 la suta cota de piata.
In romania e dezastru: nu depasim 2 la suta si nu putem sa trecem de nicio marca. daaar, Pejo pierde cota pe zi ce trece, fata de Citroen care si-o pastreaza.
In Valcea, de la 5 la suta cota de piata, Citroen se mentine la peste 4 la suta.
a se vedea si raportul de utilitare!
DS3 1,6HDi 92CP
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Probabil Pejo vor sta si in viitor mai bine la vanzari per numar de bucati, dar eu ziceam de profit.
Erau niste cifre in care se spunea ca Pejo merge pe minus la profit, Citro pe plus dar nu le gasesc cu google pentru ca nu stie sa faca diferentierea prea bine intre ce keywords bag eu si imi arata vanzarile grupului totale.
Erau niste cifre in care se spunea ca Pejo merge pe minus la profit, Citro pe plus dar nu le gasesc cu google pentru ca nu stie sa faca diferentierea prea bine intre ce keywords bag eu si imi arata vanzarile grupului totale.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
ontopique:nu inteleg toata discutia asta ... pejo pe minus, citroen pe plus, sau invers, hai sa ne bucuram! ce conteaza cand e ACEEASI MARCA?????? nu sunt rivali, sa zici ca ar avea vreo relevanta ...
offtopique:deesse, XM (clasa mare, ca c6, 607, etc) s-a facut din 1989 pana in 2000... ca nu s-a vandut, e alta treaba. iar primele c5-uri mi se pare niste masini extrem de reusite (si se pare ca si fiabile), nu vad de ce le discreditezi.
offtopique:deesse, XM (clasa mare, ca c6, 607, etc) s-a facut din 1989 pana in 2000... ca nu s-a vandut, e alta treaba. iar primele c5-uri mi se pare niste masini extrem de reusite (si se pare ca si fiabile), nu vad de ce le discreditezi.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Peugeot 607 s-a facut din 2000 parca (de cand iesea deci XM din fabricatie) si deci vreo 5 ani n-a avut competitor (pana a aparut C6)
Primele C5 or fi reusite, dar mi se par destul de mult la design sub 406 (versiunea coupe e superba) si 407. Nu le discreditez, dar mai mult ma atrag 406 si 407.
Insa odata cu noul C5 bye bye Pejo 407 si probabil 408 (asta din ce am vazut in pozele spion)
Iar referitor la concurenta....marcile sunt concurente, dar din acelasi grup
Pentru ca 307(8) e o altenrativa din aceasi clasa la C4, nu?
Fiecare model de la Citroen are un 'rival' de la Pejo, chiar daca nu e vorba de aceasi rivalitate ca intre una din marcile astea si Reno.
La urma urmei e o rivalitate dar in care banii ajung tot in acelasi buzunar
Primele C5 or fi reusite, dar mi se par destul de mult la design sub 406 (versiunea coupe e superba) si 407. Nu le discreditez, dar mai mult ma atrag 406 si 407.
Insa odata cu noul C5 bye bye Pejo 407 si probabil 408 (asta din ce am vazut in pozele spion)
Iar referitor la concurenta....marcile sunt concurente, dar din acelasi grup
Pentru ca 307(8) e o altenrativa din aceasi clasa la C4, nu?
Fiecare model de la Citroen are un 'rival' de la Pejo, chiar daca nu e vorba de aceasi rivalitate ca intre una din marcile astea si Reno.
La urma urmei e o rivalitate dar in care banii ajung tot in acelasi buzunar
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
exact! deci ar trebui ambele marci sa fie pe PLUS, la asta ar trebuie sa fim multumiti. si bonus, plusu' citroen sa fie mai mare... da' nu e bine nici ptr citroen, cand pejo e pe minus ... asta incerc sa zic
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp

- Mihay
- Supermoderator
pai de ce sa ne amuzam ? ca vinde mai bine Peugeot? Da...daca tu vii si ne dai costuri de productie/model si profit obtinut la fel si la Citroen ar fi ceva...adica chiar daca Citroen vinde mai putin are profit mai mare...Oricum , in afara de modele mai sportive de la Peugeot pe care Citroen NU LE ARE nu stiu ce ar merita ACUM cumparat.mugurel scrie:citesc si ma amuz
- Mihay
- Supermoderator
uite Deesse pedeapsa ca am gasit eu...fa un rezumat in lb romana
http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/f ... php?page=A" onclick="window.open(this.href);return false;
da click pe iconul de pdf de la Book 2008 Annual Results
http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/f ... php?page=A" onclick="window.open(this.href);return false;
da click pe iconul de pdf de la Book 2008 Annual Results
- Mihay
- Supermoderator
Jean-Marc Gales, 46 ans, a pris hier la Direction de la Marque CITROËN. « Je suis fier d’être à la tête de CITROËN, une marque en plein élan grâce à un nouveau projet de Marque, des atouts forts -la gamme, le réseau, les équipes - et des lancements majeurs en cours - C3 Picasso - ou à venir - la ligne DS -. Cette dynamique solide se voit dans nos résultats en part de marché et en prises de commandes au 1er trimestre 2009, avec de belles progressions sur des marchés majeurs comme la France et l’Espagne. Au global en Europe, la marque résiste en véhicules particuliers et véhicules utilitaires et elle maintient sa part de marché » a déclaré Jean-Marc Gales à ses collaborateurs.
Diplômé en Génie Mécanique de l’Université de Karlsruhe et titulaire d’un Master en Sciences du Management de l’Imperial College à Londres, Jean-Marc Gales, de nationalité luxembourgeoise, a commencé sa carrière chez BMW où il a occupé différents postes au planning stratégique, à la coordination et organisation groupe.
En 1998, il part chez Volkswagen où il est nommé Directeur du Marketing Stratégique puis Directeur Marketing Groupe. En 2003, il rejoint le groupe General Motors en tant que Directeur Général des Véhicules Utilitaires Légers puis Directeur Général Ventes, Marketing, Après-Vente Europe Centrale pour Opel et Saab. En 2006, il entre chez Mercedes-Benz pour devenir Directeur des Ventes Mondiales.
Diplômé en Génie Mécanique de l’Université de Karlsruhe et titulaire d’un Master en Sciences du Management de l’Imperial College à Londres, Jean-Marc Gales, de nationalité luxembourgeoise, a commencé sa carrière chez BMW où il a occupé différents postes au planning stratégique, à la coordination et organisation groupe.
En 1998, il part chez Volkswagen où il est nommé Directeur du Marketing Stratégique puis Directeur Marketing Groupe. En 2003, il rejoint le groupe General Motors en tant que Directeur Général des Véhicules Utilitaires Légers puis Directeur Général Ventes, Marketing, Après-Vente Europe Centrale pour Opel et Saab. En 2006, il entre chez Mercedes-Benz pour devenir Directeur des Ventes Mondiales.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
aaa...asa mai merge ma...acum se leaga! 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Mihay
- Supermoderator
pe scurt noul director Citroen este fostul dir de vanzari pe plan mondial de la Mercedes...cum in romanica dealerii de mercedes dispar la fel de repede cum au aparut...sper sa nu fie asa si la citroen