Tenzo-R vs. OZ

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc

Tenzo-R DC-5 vs OZ Ultraleggera

Tenzo-R DC-5
19
49%
OZ Ultraleggera
20
51%

Voturi totale: 39

IceRidder
Uichi Sec
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR

Re: Tenzo-R vs. OZ

Mesaj de IceRidder »

ceea ce spun eu este ca tot pe alea le vei lua indiferent de ce se va spune aici
Marele Alb - 1.6 HDI 90 CP
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Pai atunci oz sa fie silviu
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

Hai sa luam asa Silviu: daca vrei performanta alege OZ, daca tii mai mult la design ia TENZO.
Tu stii cel mai bine prioritatile tale, fa alegerea tinand cont de ele! :wink:
Alte modele ti-au mai placut?
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai ambele oz-uri (si alleggerita si ultraleggera) arata mai bine decit tenzo-urile alea.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
blondish

Mesaj de blondish »

oookiiii hai ca aleg si eu, si anume OZ-urile.
Lumea spune sa alegi tenzourile pt ca au linie rosie si se potrivesc, dar....le poti face linie rosie si la cele OZ, nu?
Din punctul meu de vedere arata mai bine, sunt mai usoare si pot avea si linie rosie, in plus gherutele alea pot da un efect de janta mai mare decat cele cu buza, deci avantaj OZ :D
Clio III - DaFY duck 1,6 16V (ex)
Megane RS 2,0 Turbo (ex)
Citro C2 VTS
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Blondish, chiar imi place argumentatia ta, vorbesc serios. =D> Si inclin sa-ti dau dreptate, cu toate ca initial am fost de alta parere :roll:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
CerteZ
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi

Mesaj de CerteZ »

dupaa parereaaa mea....tenzo R la design sunt de depate frumoase ca cele oz ....dar e posibil sa ai surpriza sa nu arate ca in pozaaa celeaa sunt de dimensiune mai mare parca..shi au et ul foartee mic stiu pt ca si mie imi plac ..si am studiat bn ...oz sunt banale avantajul lor e ca sunt mai ushoare....deci...nu stiu ce sa aleg....mai sunt nishte jante....ATS DTC se numesc pe dimensiunea de 17 au 6.5 kg deci s ar putea sa fie mai usoare ca oz urile ...sunt f ok si le am vazut montatee p masini tip sport hach....e un polo gti rosu...minunat si sunt p 17.... p 18 si mai frumos...la design sunt peste oz dar sub tenzo r ...au si pret bunicel p 17 ...erau....560 lei buc acuma nu mai stiu ....doar de dragul kg in minus merita verificat....:X :drive
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp ImagineImagineImagineBEEP!BEEP!
mituc

Mesaj de mituc »

oz-urile alleggerita nu au foarte multi concurenti la greutate. Doar pe la volk re30 (vreo 800$ bucata), kosei k1 ts (in jur de 250$ bucata dar urite cu draci) - ambele la 7.25kg 8x18, cite ceva pe la enkei si ssr, ATS (sub 8kg), etc, si cam atit Chiar si ultraleggera sint in top doar ca vor fi semnificativ mai grele decit alleggerita (8.4kg la 8x18 vs. aproximativ 7.5kg allegerita). Si arata bine.

Cum spunea si blondina acea buza rosie daca o vrei neaparat se poate face ulterior. Si tenzoR au 2 tone bucata, wtf?! Numa ca-s asa grele si nu le-as pune! Ce sens are sa-mi arate masina blinky daca se va misca precum o mirtoaga si va consuma cit o vaca cu vagon?!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

am mai gasit ceva.... http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=80799" onclick="window.open(this.href);return false; nush la modelee cum sunt k sunt doar catevaa poze..
CerteZ

Mesaj de CerteZ »

intra p site ul lor..... sa vezi mmai multe modele http://www.dymag.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

OZ-urile alleggerita nu prea imi plac ca design, iar jantele alea de carbon sunt chiar superbe dar 1400E/buc :roll: :?

Jantele actuale au aprox 11kg/buc, deci cu ambele modele o sa fie mai bine, oricum mi-am cam facut o parere si cred ca stiu ce o sa aleg.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

OZ? :mrgreen:
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
mituc

Mesaj de mituc »

Ok. Daca e sa fie rotile alea de moara tenzoSuperG atunci de ce ai mai postat asta la performance tuning? :)

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ai luat OZ-urile sau nu? :lol:

@mituc..el a postat la cafenea ca se gandea la Tenzo-R. Eu am mutat astea la performance ca doar OZ-urile tre sa le ia :lol: :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
blondish

Mesaj de blondish »

Nu cred ca a facut inca comanda.
Ultima oară modificat Joi Ian 15, 2009 2:34 pm de către blondish, modificat 1 dată în total.
Clio III - DaFY duck 1,6 16V (ex)
Megane RS 2,0 Turbo (ex)
Citro C2 VTS
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”