La cat mai multi km fara probleme.
inca unu in club
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- wonka
- Numar Inmatriculare: GL-05-VUX
Re: inca unu in club
Salut,am descoprit tarziu topicul,dar iti urez si eu bun venit in gasca
Te felicit pt alegerea facuta.Cred ca ai un suflet de artist pt ca numai un suflet de artist putea alege un C4.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
-
sandupas
- Numar Inmatriculare: TR 22 PAX
mersi de urari !!
Intretimp am inamtriculato pe numele meu, acum am nr de TR si prin amabilitatea unui fost coleg de liceu care lucreaza pe la citroen am reusit sa fac rost de un USB box mai la pret de depozit, caci la ATS este 700 RON. Si mi-a si activat portul cu Lexia.
Usb Boxul este bun dar totusi pentru cei care nu stiu, are un mod de functionare diferit fata de un stick normal.
Avantaje :
- poti sa pui cate melodii vrei ...in limita de stocare a stikului
- nu se pierd fuctiile de pe volan
- calitatea sunetului este superioara modulatoarelor fm
- are mufa si de ipod sau line in
Dezavantaje :
- pretul in primul rand
- practic substituie magazia de CD-uri si nu poti avea decat maxim 6 directoare de melodii pe stik
- necesitatea organizarii melodiilor in dorectoare vine din faptul ca nu se afiseaza numele melodiei (modelul meu de display este cel normal cel mai raspundit cred, fara clima)
- nu vede mp3 encodat la mai mult de 320 bps .
Urmeaza sa-mi iau o cotiera de la costa de est, trebuia sa o iau luna trecuta dar daca mi-a aparut ocazia cu usb boxul ..s-a depasit bugetul
Intretimp am inamtriculato pe numele meu, acum am nr de TR si prin amabilitatea unui fost coleg de liceu care lucreaza pe la citroen am reusit sa fac rost de un USB box mai la pret de depozit, caci la ATS este 700 RON. Si mi-a si activat portul cu Lexia.
Usb Boxul este bun dar totusi pentru cei care nu stiu, are un mod de functionare diferit fata de un stick normal.
Avantaje :
- poti sa pui cate melodii vrei ...in limita de stocare a stikului
- nu se pierd fuctiile de pe volan
- calitatea sunetului este superioara modulatoarelor fm
- are mufa si de ipod sau line in
Dezavantaje :
- pretul in primul rand
- practic substituie magazia de CD-uri si nu poti avea decat maxim 6 directoare de melodii pe stik
- necesitatea organizarii melodiilor in dorectoare vine din faptul ca nu se afiseaza numele melodiei (modelul meu de display este cel normal cel mai raspundit cred, fara clima)
- nu vede mp3 encodat la mai mult de 320 bps .
Urmeaza sa-mi iau o cotiera de la costa de est, trebuia sa o iau luna trecuta dar daca mi-a aparut ocazia cu usb boxul ..s-a depasit bugetul
Ultima oară modificat Dum Mar 15, 2009 2:16 pm de către sandupas, modificat 1 dată în total.
C4 Berlina 1,6 Hdi 90 Cai frumosi argintii
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Ai idee cati GB maxim vede pe un stick conectat ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
sandupas
acum am unu de 1 GB dar tinand cont ca nu iti afiseaza melodiile si foldere nu vede mai mult de 6 iar mp3 mai mare de 320bps, nu prea ai nevoie de mai mult . Am pus si un stik de 4 GB de test si aveam doar cateva zeci de melodii pe el si la recunoscut.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu iti afiseaza numele melodiilor pentru ca ai display de tip 'A' si nu 'C' sau din acela mic color.
Sincer max 320 kbps e super ok, nu am nimic mai mare de acest bitrate si am vazut ca nici encoderele nu prea stiu mai mult.
VBR stie ?
Nici max 6 foldere nu e o problema pt mine, le 'arunc' oricum pe toate in root
Sincer max 320 kbps e super ok, nu am nimic mai mare de acest bitrate si am vazut ca nici encoderele nu prea stiu mai mult.
VBR stie ?
Nici max 6 foldere nu e o problema pt mine, le 'arunc' oricum pe toate in root
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
-
sandupas
In mod cert sunt superioare avantajele, cutiuta chiar merita daca ar avea un pret mai mititel, eu l-am scos la 370 si sunt super multumit.