Garantie extinsa?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc

Garantie extinsa

Da
35
55%
Nu
8
13%
Nu cred ca vreau sa beneficiez de acest serviciu
2
3%
Cu siguranta voi plati pentru garantie extinsa
19
30%

Voturi totale: 64

vladut_v

Mesaj de vladut_v »

In Noiembrie anul asta fac si eu 2. Inainte de data asta as fi vrut sa extind garantia la 3 ani.
Cate raspunsuri atatea variante :) Totusi un exista un pret fix de extindere garantie ?

<1. daca te apropii de cei 2 ani dupa care-ti expira garantia atunci uita-te ce scrie la tine, ce e in contractul pe care l-ai semnat tu,aia si numai aia e valabil (asta daca nu ai vreo pila pe la prostii de la ATS). >

Garantia, din cate stiu, e internationala si nu are treaba cu ATS-u, nu ?
C4 1.6i 16V Berlina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

din cate imi aduc aminte poti opta ptr garantie extinsa la 3 sau 4 ani doar pana la expirarea primului an de garantie.Asa mi s`a spus la cumparare la Pro Motor Valcea.Chiar azi am intrebat cat costa si era ceva in jur de 12 mil ptr 3 ani si 100.000km si 20 si ceva ptr 4 ani si 150.000 km dar am impresia ca e ceva ciudat la garantia extinsa adica de exemplu ambreiajul are garantie doar pana la 20 000km sau something like this. Oricum poate citeste Mugurel pe aici si ne lamureste
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

problema garantiei extinse este o chestiune delicata datorita schimbarii repetate ale normelor de aplicare.
exista in acest fel mai multe cazuri de masini cumparate in perioade diverse.
incerc sa trec peste tot ce a fost pana acum si sa va explic numai ce va fi de acum incolo, asa cum s-a luat hotararea din 01 feb 2008.
garantia initiala este garantie de 2 ani fara nr de km in Europa. adic este garantat orice defect de fabricatie, de exemplu cutie de viteze sau calculatoare.
in plus de aceasta garantie, se poate opta pentru a extinde perioada de garantie de la 2 ani la 3 sau 4 ani, dar, atentie, lao limitare de km. deci: daca faceti mmmulti km/an nu merita extinderea. aceasta extindere inseamna in continuare numai acoperirra defectelor de fabricatie nu defecte aparute ca urmare a uzurii sau a folosirii necorespunzatoare. astfel, la 80000 km indiferent de tipul garantiei optate nu se va accepta pivot sau amortizor in garantie pt k acesta nu a plecat defect din fabrica si nu a reclamat nimeni pana la 75000km ceva. sper sa intelegeti acest punct de vedere care este valabil la orice marca din lume. pe langa aceasta explicatie, un calculator de ex se poate praji si la 1000km si la 149000km daca nu intervine cineva cu letconul in el! acesta in schimb este acoperit de garantie.
cel mai important lucru de retinut este ca la un contract de garantie extinsa poti sa dormi linistit ca daca intradevar are un defect de fabricatie cei 600-800 euro merita oricand in comparatie cu pretul unui calculator de inj,a unei cutii deviteze sau al unui motor!
deci, prieteni! merita credti-ma pecuvant, iar eu ca sa va dovedesc ca merita, am facut la toate masinile pe care le-am avut pana acum si voi face in continuare!
mai vb, dar de pe telefon cred ca am scris destule
mugurel

Mesaj de mugurel »

si inca o chestie importanta.
garantia extinsa nu mai este valabila in afara tarii. daca aveti acest ctrct de gar extinsa si sa zicem ca patiti ceva in HU sau Franta, trebuie reparata intr-un service Citroen, trebuie platit si factura se vadeconta in tara la intoarcere la dealerul care vza facut ctrct-ul de gar extinsa.
iar transportul, doamne fereste, se plateste pana la cel mai apropiat dealer, dar nu mai mult de 100km
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

daca tot ai scris atat pai pune si 2 randuri cu preturile ptr 3 respectiv 4 ani :D
RavineH

Mesaj de RavineH »

Am fost eu luni [cand am dat si avansul pt masina :D ] si mi s-a spus ca este cca 1400 RON pe an. Adica ceva de genul 1380 pt al treilea an si 1420 pt al patrulea an.
Citroen C4 Coupe TechnoEvolution 1.6i 110cp
Maverick

Mesaj de Maverick »

In al treilea an o vand si imi iau noul C5! :lol:
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________
Imagine
Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones.
Benjamin Franklin
mugurel

Mesaj de mugurel »

Pretul la garantie extinsapentru C4 incepand din 01.02.2008 este asa:
1350 Ron cu TVA inclus pentru 3 ani sau 100,000km
2800 Ron cu TVA inclus pentru 4 ani sau 150,000km.
onacus

Mesaj de onacus »

Si extindere de la 3 ani la 4 cat ar fi? :D (eu am luat-o direct cu 3 ani)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Si eu am vrut sa iau garantia extinsa dar am tot amanat si pana la urma n-am mai luat-o. Masina implineste 3 ani in martie si din fericire n-am simtit lipsa garantiei in ultimul an :). De fapt puteam s-o iau si fara garantie ca oricum n-am avut probleme.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nero cred ca esty cel mai fericit de pe aici :D
Pepe

Mesaj de Pepe »

Stie cineva raspunsul laintrebarea lui Onacus:"Si extindere de la 3 ani la 4 cat ar fi? Very Happy (eu am luat-o direct cu 3 ani)."?
Sunt in aceasi situatie... si cred ca e o idee buna daca pretul e decent.
C4 1.6i 16v Neagra si 90% din timp prafuita
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

S-au schimbat cateva mici chestii referitoare la garantia extinsa:

1. Nu mai esti nevoit sa o iei pana la sfarsitului primului an, o poti lua deci la sfarsitul celor 2 ani de garantie `by default`
2. O poti face pe 1 an (aprox 1300 RON) sau 2 ani (aprox 2700 RON)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

Peste 2 luni face un an si ma gandeam sa fac si pe al treilea an. Din ce tin eu minte, era 180 EUR. S-a dublat ?
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Deese e de bine ce zici tu ...dar poate confirma mugurel
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”