Au dat aseara la stiri, ca la politie nu au acceptat taxa platita in iunie... Era unu "saracu", de platise 53 milioane taxa, si acu nu voiau sa i-o accepte la politie. Totul de la stiri TV
Un C4 special
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Re: Un C4 special
Din pacate, chiar daca s-a platit taxa in iunie, si te duci sa inmatriculezi masina in iulie... ai comis-o 
Au dat aseara la stiri, ca la politie nu au acceptat taxa platita in iunie... Era unu "saracu", de platise 53 milioane taxa, si acu nu voiau sa i-o accepte la politie. Totul de la stiri TV
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
adei
Da, si un coleg a patit la fel. Acum de la politie ii cer sa plateasca diferenta, iar la administratia financiara nu siu cum sa-i ia diferenta, in ce baza.
C4 1.6i SX sable de langrune
- Bogdan98
- Citroen Fan
vai steaua lor de handicapati. dar si a noastra (a celor in cauza) din cauza idiotilor aia.
- exdani
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
- Numar Inmatriculare: B 94 WRR
astia deja au devenit nesimtiti cu taxele lor, e japca pe fata si din partea mea merita numai de bine...Bogdan98 scrie:Din pacate, chiar daca s-a platit taxa in iunie, si te duci sa inmatriculezi masina in iulie... ai comis-o
- Bogdan98
- Citroen Fan
Iar pentru un C4 1.6i ia uite ce face taxa:
Taxa actuala Noua taxa (valabila de la 1 iulie)
Valoarea in Euro
183.60 386.70
Valoarea in lei (1 EUR = 3.3565 RON)
616.25 1,297.96
Sa nu ii iei la alergat?
LE: aici sunt emisiile CO2: http://exploreourpla.net/climate-change ... il=CITROEN" onclick="window.open(this.href);return false;
Iar taxa (calcul): http://www.credite-auto.ro/taxa_inmatriculare.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Taxa actuala Noua taxa (valabila de la 1 iulie)
Valoarea in Euro
183.60 386.70
616.25 1,297.96
Sa nu ii iei la alergat?
LE: aici sunt emisiile CO2: http://exploreourpla.net/climate-change ... il=CITROEN" onclick="window.open(this.href);return false;
Iar taxa (calcul): http://www.credite-auto.ro/taxa_inmatriculare.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mihay
- Supermoderator
asta e aia veche de pana la 1 iulie. asta noua e vreo 380 euro
la cat au scazut cei de la Citroen preturile la masinile noi merita platita taxa...pacat de noi la revinzare
- Mihay
- Supermoderator
http://www.4tuning.ro/taxa_auto_2008.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- exdani
practic s-a dublat taxa...o sa ajungem la un moment dat sa platim taxe cat a costat masina..

- Bogdan98
- Citroen Fan
Asta scrisesem si eu ... numai ca nu inrosisem...Bogdan98 scrie: Taxa actuala Noua taxa (valabila de la 1 iulie)
Valoarea in Euro
183.60 386.70
616.25 1,297.96
- Mihay
- Supermoderator
in unele tari taxa de mediu e mai mare decat masina...sper sa nu citeasca Mototariceanu 
- exdani
ce sa mai revinizi Mihay?Mihay scrie:asta e aia veche de pana la 1 iulie. asta noua e vreo 380 eurola cat au scazut cei de la Citroen preturile la masinile noi merita platita taxa...pacat de noi la revinzare
- Bogdan98
- Citroen Fan
Da Mihay, numa ca in acele tari, CAT e salariul minim/mediu? Care este puterea de cumparare? CAT de mult se respecta la ei legile... dar la noi?
Sa fim seriosi ... vrem ca la ei, pai sa fie de la cap la coada la fel ...
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Nu am ajuns sa platesc nimic deocamdata.....ca nu am masina
...dar totusi am primit o veste buna ca intr-o saptamana si putin imi vine patratelul,astazi am primit telefon
.Cat despre taxa,ce sa mai zic....e o japca pe fatza...in fine...sincer nici nu ma mai intereseaza atata timp cat am masinutza pe care mi-am dorit-o
.
A si inca ceva,am facut si comanda de eleron si imi vine dupa 16...de la Rolest.Din cate am observat de la voi,e o firma de incredere si mi-a facut si un discount de 10% asta pt ca i-am spus ca sunt membru pe club c4
.Va salut si pe curand
A si inca ceva,am facut si comanda de eleron si imi vine dupa 16...de la Rolest.Din cate am observat de la voi,e o firma de incredere si mi-a facut si un discount de 10% asta pt ca i-am spus ca sunt membru pe club c4
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
-
lordlaur
- Numar Inmatriculare: B.38.LLL
Adevarat...citisem intr-un ziar ca in Danemarca,asa zisa taxa de poluare este de 150% din valoarea masinii...deci acolo tot sa inmatriculeziBogdan98 scrie:Da Mihay, numa ca in acele tari, CAT e salariul minim/mediu? Care este puterea de cumparare? CAT de mult se respecta la ei legile... dar la noi?
C4 VTR+ 1.6i 16v Aden Red
The Force Be With You
The Force Be With You
-
onacus
Taxa aia mare este taxa de inmatriculare si este de 180% din pretul masinii. Taxa ecologica (asa se cheama la ei) se plateste anual si este 300 si ceva de euro la o masina cu motor 1.4 benzina si 75 de cai. Bine, asta spun la ce masina aveam eu, pentru ca era diferita de la masina la masina in functie de motorizare si alte criterii necunoscute mie (era un tabel cu multe masini si cat costa la fiecare).lordlaur scrie:Adevarat...citisem intr-un ziar ca in Danemarca,asa zisa taxa de poluare este de 150% din valoarea masinii...deci acolo tot sa inmatriculezi...Si oricum nu se compara nivelul de trai...noi traim intr-o jungla economica unde toti cauta sa fure cat de mult si prin orice mijloace
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...