Cum aflu ce EURO e un C4 ?

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

basy scrie:Domnu, domnu, citeste ce am scris eu despre a mea. E masina importata din Franta cu prima inmatriculare 09.2005. :wink:
Eu stiu ca toate masinile care ies pe poarta fabricii dupa 1 ianuarie 2005 tre' sa fie euro4, cel putin anumite clase (nu ma refer la camioane si altele de genul asta). E posibil sa stiu gresit, dar daca am dreptate?!:)
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

in talon la mine la sfarsit are E3 ! este euro 3 sau euro 4 ! pana la urma dupa ce ne luam ca sa aflam ce euro este ?
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

La mine apare E4 la numarul de omologare si la seria cartii de identitate, dar nu stiu daca are legatura cu euro.La verificarea tehnica iti spune ce euro poarta.Nu am auzit pe nimeni sa zica de c4 ca ar fi euro 3.
onacus

Mesaj de onacus »

In Showroom la ATS Baneasa se vand MULTE C4-uri second cu EURO 3. De fapt marea majoritate. Eu am ramas destul de contrariat cand am vazut asta, dar asa este.... Multe C4-uri mai vechi au EURO 3.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
candymann

Mesaj de candymann »

onacus scrie:In Showroom la ATS Baneasa se vand MULTE C4-uri second cu EURO 3. De fapt marea majoritate. Eu am ramas destul de contrariat cand am vazut asta, dar asa este.... Multe C4-uri mai vechi au EURO 3.
pai din ce an sunt?
onacus

Mesaj de onacus »

[quote="candymann]pai din ce an sunt?[/quote]Sincer nu mai tin minte din ce an :( dar daca mai trec pe acolo am sa ma uit si am sa scriu. Sau poate cine mai merge pe acolo da o privire si scrie :)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

A mea e fabricata undeva pe la sfarsitul lui 2005, prin octombrie sau ceva de genul.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

mituc scrie:Eu stiu ca toate masinile care ies pe poarta fabricii dupa 1 ianuarie 2005 tre' sa fie euro4, cel putin anumite clase (nu ma refer la camioane si altele de genul asta). E posibil sa stiu gresit, dar daca am dreptate?!:)
Asa stiam si eu pana sa ma lovesc de problema asta la a mea. :(
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”