Cu pasi foarte repezi, ma pregatesc sa schimb prefixul...prefixul cel mare!
Masina are in acest moment 199.800 km...urmeaza sa revin curand cu poza, la cifra magica.
Recent, am investit intr-un chiptuning stage 2 (thx DOC), care mi-a adus un plus de 28 de cai si 65NM...un total aproximativ, in acest moment, de 163CP si 390NM cuplu.
Diferenta este...mai mult decat considerabila! Se simte masina mult mai responsiva si mai agresiva...e cu totul alta discutie. Distractia m-a costat aprox. 850 lei, prin beneficiul reducerii de membru ClubC4, la DOC.
In continuare, m-a apucat pe mine o nebunie de moment...o nebunie ce a costat cam 2000 lei...o nebunie ce arata cam asa:

Dupa schimbarea becurilor de xenon D1S cu unele noi, dupa reglaje si alte cele, rezultatul final este cam acesta:

P.S.: nu luati in seama culorile dubioase ale becurilor din aceste poze, ele se vad absolut normal, albastru rece tip 6000 de Kelvini.
Apoi, a venit vremea sa schimb si celebrele discuri de pe spate cu rulmenti + placute de frana. Discurile cu rulmenti sunt Ferodo, iar placutele sunt TRW. Cost total: 1000 lei cu montaj.

Masina are si revizia recent facuta (unde s-a si constatat ca discurile de pe spate erau pe punctul de a crapa efectiv, mancate de rugina fiind). Schimbat ulei cu TOTAL 5W40 + filtrele de rigoare...toate bune si frumoase.
In rest, masina este exact cum o stiti...o 'tiganca' frumoasa!
Am investit ceva bani si anul acesta (adevarul e ca luasem o pauza de investitii foarte considerabile de prin vara lui 2013, exceptand navigatia din vara lui 2014), dar sunt foarte multumit de tot ce a iesit si este totul perfect in acest moment.
Desi ne apropiem de cifra magica in bord, masina asta are chiar absolut totul schimbat in acest moment, ne mai fiind necesare alte interventii de facut pe viitor, si cel putin 2-3 ani de zile de acum incolo preconizez ca voi mai face doar reviziile la ea. Gandul asta este...foarte linistitor, si abia asteptam sa pot spune asta.
Tinand cont totusi si de piticii mei (DOOH!), urmeaza totusi sa fac o reincarcare de lichid EOLYS pentru Filtru de Particule (in curand, la un moment dat, whatever...care ma va costa aproximativ 100 euro) si sa ii pun folii pe geamuri spate + lunete (chestie pe care o aman continuu cam din vara lui 2014 - inca aprox. 400 lei). Poate, dar poate...impreuna cu foliile, ma bate gandul sa fac si un clean-look pentru placajul de la haion. Vedem...dar cam atat, in rest.
O poza mai recenta cu robotelul:

Cum am promis, revin cu poza la schimbarea prefixului la 6 cifre!