Accidente, potentiale sau reale, povestiri
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri
CAnd ai o asemenea masina nu ai cum sa te abtii sa nu ii dai .... pacat ca lovesti oameni nevinovati .
+ cand ai o asemenea masina , e bine sa te duci afara sa faci niste cursuri speciale , unde sa te invete cum sa "stapanesti " si sai controlezi caii aia putere
+ cand ai o asemenea masina , e bine sa te duci afara sa faci niste cursuri speciale , unde sa te invete cum sa "stapanesti " si sai controlezi caii aia putere
-
nero
- Robotizat
Niste retarzi. Masinile astea ar trebui sa fie conduse cu permis special care sa presupuna si un examen psihologic amanuntit. Nu cred ca exista oameni care la 23 de ani sa fie suficient de responsabili sa conduca asa ceva. Pot sa se omoare intre ei, treaba lor, dar uite ca mai trag si pe altii dupa ei.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cind ai o asemenea masina nu ai cum sa te abtii sa nu ii dai - corect, dar asa cum constiinta nu te lasa sa "ii dai" cind esti parcat cu botul la 2m de un zid tot asa constiinta aia (care la unii le salasluieste in coaie, si o imputineaza pediodic pe faianta din baie) ar trebui sa nu le dea voie sa "ii dea" cind pe strada e plin masini care merg cu 150Kmph mai incet. Deci da, sustin si intaresc ideea lui nero ca toti acesti idioti sa dea examen psihologic special, la fel cum se intimpla si cu motociclistii care isi iau motoare de peste 150CP sau ceva de genul.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
n-ai cu cine bre ..
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
-
nero
- Robotizat
La motociclete exista o regula cum ca n-ai voie sa conduci motocicleta cu putere peste o anumita limita (parca 25kW) in primul an de cand ai permisul. Nu stiu daca mai exista, dar oricum nu se respecta. Si pentru masini ar trebui sa fie la fel.
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Si unde mai pui ca ala alb era un LP640.....
Ce sa-i faci, toti sunt frati cu schumi!!!
Ce sa-i faci, toti sunt frati cu schumi!!!
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
mda bre .. baieti de bani gata .. i a luat taticu masina ... 
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
tati a luat si el a dat ... cu ea in pereti / stalpi / etc...
oricum ter sa fie un super tatic sa aiba parte de masina de sute de mii de oiro
oricum ter sa fie un super tatic sa aiba parte de masina de sute de mii de oiro
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Bogdan98
- Citroen Fan
http://www.jurnalul.ro/articole/128032/ ... e-o-masina" onclick="window.open(this.href);return false;
Incredibil
Incredibil
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu l-as omori pe ala cu basculanta sau ce mama ei era, exact la fel cum a omorat-o pe femeia aia!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
candymann
asta este o alta poveste din ciclul: "Se intampla in Romania".
- Bogdan98
- Citroen Fan
@Bogdane, ala cu basculanta pe de o parte ... dar nu stiu daca ai (ati) vazut la stiri aseara, era si Orban ... pasarela aia NU era sudata, NU era prinsa in suruburi ... era doar pusa pe stalpi si atat.
Pe de alta parte, Mircea Badea (l-am vazut azi dimineata in reluare) spunea foarte bine, ca o mare parte din vina, daca nu cea mai mare parte o are nimeni altcineva decat ... POLITIA. Minunatul sistem de camere la ce o folosi? Pe de o parte. Pe de alta parte, ala cu basculanta NU avea voie pe DN1. Cica sistemu de camere era in revizie tehnica la ora aia, si din cauza asta nu a fost vazuta basculanta pe sosea. Vrajeala..
Parca vad ca vinovat pana la urma o sa iasa soferul (soferita) din masina strivita. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
Pe de alta parte, Mircea Badea (l-am vazut azi dimineata in reluare) spunea foarte bine, ca o mare parte din vina, daca nu cea mai mare parte o are nimeni altcineva decat ... POLITIA. Minunatul sistem de camere la ce o folosi? Pe de o parte. Pe de alta parte, ala cu basculanta NU avea voie pe DN1. Cica sistemu de camere era in revizie tehnica la ora aia, si din cauza asta nu a fost vazuta basculanta pe sosea. Vrajeala..
Parca vad ca vinovat pana la urma o sa iasa soferul (soferita) din masina strivita. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Eu sunt total de acord cu tine, dar vina cea mai mare este a soferului, caruia eu i-as da pedeapsa capitala pt asta
Mai greseste omul, dar unele greseli chiar nu se fac, bine naibii ca nu erau oameni pe pasarela aia, sa vezi atunci carnagiu!!
Ce dracu pretentii de preventie sa avem noi in Romania, cand politia pe DN1 in afara de radare in masini neinscriptionate nu stie? Si daca mergeau camerele, credeti ca se sinchisea cineva sa il ia pe ala, stiind ca merge si el cativa km pe DN??
Si daca ar fi fost prinsa cum trebuie crezi ca nu existau sanse sa o darame?
Cand ii mai vad pe nesimtii astia cu basculante si prin oras cum merg de le sare tot molozul din bena, sau curg diverse chestii m-as da jos si le-as sparge capul, sau cand ii vezi ca intra pe o sosea (nationala,europeana, si chiar in orase) cu cauciurile pline de moloz..
In sfarsit, ala e un nenorocit, care sper sa isi primeasca cea mai aspra pedeapsa posibila..
Mai greseste omul, dar unele greseli chiar nu se fac, bine naibii ca nu erau oameni pe pasarela aia, sa vezi atunci carnagiu!!
Ce dracu pretentii de preventie sa avem noi in Romania, cand politia pe DN1 in afara de radare in masini neinscriptionate nu stie? Si daca mergeau camerele, credeti ca se sinchisea cineva sa il ia pe ala, stiind ca merge si el cativa km pe DN??
Si daca ar fi fost prinsa cum trebuie crezi ca nu existau sanse sa o darame?
Cand ii mai vad pe nesimtii astia cu basculante si prin oras cum merg de le sare tot molozul din bena, sau curg diverse chestii m-as da jos si le-as sparge capul, sau cand ii vezi ca intra pe o sosea (nationala,europeana, si chiar in orase) cu cauciurile pline de moloz..
In sfarsit, ala e un nenorocit, care sper sa isi primeasca cea mai aspra pedeapsa posibila..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- Mihay
- Supermoderator
lasand la o parte sentimentalismele sa o luam logic :
1.avea sau nu avea ala autorizatie de DN1 era riveran deci avea boie sa circule.
2.legea zice ca o pasarela pietonala trebuie sa aiba inaltimea minima 5 m . asta avea 5.20!!
3. nicaieri in lume nu sunt facute sa reziste la astfel de forte asupra lor.
4. toata lumea zicea ca ii facea semne aluia ca are bena ridicata...femeia decedata cred ca isi facea buzele de nu a observat?!!???! cred ca daca era putin mai atenta avea o sansa foarte mare..oricum D-zeu s-o ierte.
5. sa interzica dracului toate tirurile si camioanele astea imense, sa le taie pe din doua si sa faca numai dubite limitate la 60 km/h!!!!
1.avea sau nu avea ala autorizatie de DN1 era riveran deci avea boie sa circule.
2.legea zice ca o pasarela pietonala trebuie sa aiba inaltimea minima 5 m . asta avea 5.20!!
3. nicaieri in lume nu sunt facute sa reziste la astfel de forte asupra lor.
4. toata lumea zicea ca ii facea semne aluia ca are bena ridicata...femeia decedata cred ca isi facea buzele de nu a observat?!!???! cred ca daca era putin mai atenta avea o sansa foarte mare..oricum D-zeu s-o ierte.
5. sa interzica dracului toate tirurile si camioanele astea imense, sa le taie pe din doua si sa faca numai dubite limitate la 60 km/h!!!!
-
nero
- Robotizat
Pe DN1 nu au voie camioane. Exista DN1A pentru asta.