Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Re: Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
Nu fi suparat, eu trec pe jenti si le primesti pe ale mele in folosinta, si nu is zgaraiate, unul singur l-am atins dupa un an intro bordura, dar nu e grav!!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Fanut, nuu, ca mi se par oribile chestiile alea si la urma urmei daca vrea sa ti le fure cit e sa vina cu un cleste la el ?!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cleste ? ... soriceii aia ii tai instant cu un cutter 
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
asa e se taie usor, lacat pentru hot nu exista eu le pun coliere de alea de plastic ca imi e frica sa nu pierd capacele pe drumurile patriei:D
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
fanut , astea originale nu le pierzi ... poate d`alea after-market , dar celeoriginale sunt moi si se muleaza bine ... eu in 3 ani ani de gropi , pffroad si toate conditiile de drum nu am pierdut nici unul ... si nu au fost legate
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Cind am avut accidentul mi s-a indoit janta, s-a taiat plasticul capacului dar tot nu a sarit de pe janta, deci poti renunta linistit la coliere ca sigur nu sar decit "ajutate", si ti le poate "ajuta" cineva si daca ai coliere.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
in maxim 10 zile estimez sa ma incalt de vara
saracele mele roticele ma asteapta
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 23.03.2012 (107.863 km):
Azi am pus pneurile de vara, ocazie cu care am constat joc cap bara dreapta; cum am si anticipat in iarna dealtfel, cind am depistat mansonul rupt. A trebuit sa il si comand deja ca saptamina viitoare ma asteapta un drum de 600 km si nu imi permiteam sa merg asa cu ea. Miine il schimb si tot miine mai am in plan sa imi lipesc plasticele haionului cu banda dublu adeziva, sa pun suportul barei spate, sa termin cu partea din spate. Ramine partea din fata sa o termin era asta.
Am cumparat capacele lui Caraman dar mi-e si frica sa le pun asa repede pe masina cu hoti astia. Le mai las asa un pic sa nu creada ca pot face rost repede de alt set.
Azi am pus pneurile de vara, ocazie cu care am constat joc cap bara dreapta; cum am si anticipat in iarna dealtfel, cind am depistat mansonul rupt. A trebuit sa il si comand deja ca saptamina viitoare ma asteapta un drum de 600 km si nu imi permiteam sa merg asa cu ea. Miine il schimb si tot miine mai am in plan sa imi lipesc plasticele haionului cu banda dublu adeziva, sa pun suportul barei spate, sa termin cu partea din spate. Ramine partea din fata sa o termin era asta.
Am cumparat capacele lui Caraman dar mi-e si frica sa le pun asa repede pe masina cu hoti astia. Le mai las asa un pic sa nu creada ca pot face rost repede de alt set.
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
cand i-am pus lui bunicamiu am rupt 2 cu patentul cand le strangeam...alex82 scrie:cleste ? ... soriceii aia ii tai instant cu un cutter
Multi inainte!vlad scrie:Update 23.03.2012 (107.863 km):
Ramine partea din fata sa o termin era asta.![]()
In partea din fata ce ai patit?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am curatat zapada de pe un stilp de iluminat cu botul masini ... din mers asa, cu vreo 14 km/h 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 24.03.2012 (107.880 km):
Am schimbat capul de bara cu unul Lemforder, saptamina viitoare musai o geometrie la Citroen Cluj. Sper sa apuc.
Am reusit sa ii prind noul suport dreapta la bara spate, am mai schimbat niste becuri si am pus plasticul din filtrul de aer inapoi.
Aveau perfecta dreptate baieti de la Promotor cind mi-au zis ca am 2 suporti lipsa si freaca carcasa filtrului de EGR deci musai cit mai urgent sa rezolv problema asta.
Tot cu ocazia asta am observat ca imi sufla un injector.
Din habitaclu nu se aude abosult de loc, nici dupa ce am stiu de defect, abia cu capota ridica mi-am dat seama. Cine stie de cind circul asa cu ea. Oricum dupa ce am fost la Mugurel ca sigur depistau baieti problema.
Acum sa vad cit ma va costa toata treba. Sper sa nu patesc si eu ca Cisu sa nu imi iasa vreun injector; ca am de gind sa le schimb la toate saibele de cupru. Sa vad si unde o fac.
TO BE CONTINUED ...
Am schimbat capul de bara cu unul Lemforder, saptamina viitoare musai o geometrie la Citroen Cluj. Sper sa apuc.
Am reusit sa ii prind noul suport dreapta la bara spate, am mai schimbat niste becuri si am pus plasticul din filtrul de aer inapoi.
Aveau perfecta dreptate baieti de la Promotor cind mi-au zis ca am 2 suporti lipsa si freaca carcasa filtrului de EGR deci musai cit mai urgent sa rezolv problema asta.
Tot cu ocazia asta am observat ca imi sufla un injector.
Acum sa vad cit ma va costa toata treba. Sper sa nu patesc si eu ca Cisu sa nu imi iasa vreun injector; ca am de gind sa le schimb la toate saibele de cupru. Sa vad si unde o fac.
TO BE CONTINUED ...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am fost ieri sa imi reglez convergenta la Citroen Cluj. Acelasi pret ca in multe alte serviceuri: 80 lei.
Mai am de facut etansarea injectoarelor (injectorului in functie de buget) si sa imi pun suport bara fata pt ca la viteza imi iese coltul barii afara.
Sent from my LG-P690
Mai am de facut etansarea injectoarelor (injectorului in functie de buget) si sa imi pun suport bara fata pt ca la viteza imi iese coltul barii afara.
Sent from my LG-P690
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Da-i o negresa 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ca sa se potoleasca cu defectarile ?! 
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Nu ma,in coltu' barii sa nu mai fie zglobie sa iasa 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;