Intalnire montana vineri 7 mar- duminica 9 martie 2008
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Bai nene ....daca nu ne hotaram la ce ora plecam si pe unde haide "s-o punem" de o mica intalnire ....joi seara ..... sa ne hotaram acolo .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu e cel mai bine asa ???
A se citii pe pagina 19 uite linkul viewtopic.php?t=1280&postdays=0&postorder=asc&start=270 ce se poate manca si mai multe detalii date de silviu
A se citii pe pagina 19 uite linkul viewtopic.php?t=1280&postdays=0&postorder=asc&start=270 ce se poate manca si mai multe detalii date de silviu
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Din pct meu de vedere...cat mai devreme cu atat mai bine.
Acum vb cu cei care vor sa plece de dimineata: spune-ti si voi care este cea mai matinala ora la care puteti pleca.
Eu am vb cu Razvan si a ramas sa plecam cat mai devreme.
Acum vb cu cei care vor sa plece de dimineata: spune-ti si voi care este cea mai matinala ora la care puteti pleca.
Eu am vb cu Razvan si a ramas sa plecam cat mai devreme.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
eu pot spune o singura chestie: La Sambata de Sus pe 8 o sa fie o chestie mai cool decat toate raliurile Brasovului, Bogdan poate a confirme. Surpriza are si un premiu la care ma uit de cateva zile
De fapt sunt doua surprize, fiecare cu premiul/premiile ei. 
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Silvius...eu nu stiu nimic 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
- silvius
Bogdane, a iesit super
Sa vedem la cine ajunge 
DanDana : premiile le poate castiga oricine e pe ClubC4.ro, insa nu asa simplu, nu e cu tragere la sorti
Daca ma gadesc putin se poate sa complic putin lucrurile, insa merita
Intre timp sa vedem si ce mancam
dar si care cu cine mergem:)
DanDana : premiile le poate castiga oricine e pe ClubC4.ro, insa nu asa simplu, nu e cu tragere la sorti
Intre timp sa vedem si ce mancam
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
DanDana
- ReDeDeu'
- Numar Inmatriculare: VL 08 RDD
Oricine e pe club sau oricine vine la sambata? Cine a zis ca vrea sa castige usor? Sti cumse zice: easy come, easy go
De mancat, eu propun "ca la carte"
pentru vineri seara si acolo discutam pt. sambata si duminica, pe forum nu stiu daca reusim sa ne punem de acord cu masa, macar cu plecatu sa ne organizam pe forum.
-
murphy
1. cina bufet de vineri cam cum ar arata?
2. variantele de pranz sunt fixe sau se pot face si combinatii?
3. pt copii platim ceva la cina festiva?
4. si cea mai importanta: cu cardul se poate plati?
2. variantele de pranz sunt fixe sau se pot face si combinatii?
3. pt copii platim ceva la cina festiva?
4. si cea mai importanta: cu cardul se poate plati?
Ultima oară modificat Mar Mar 04, 2008 9:04 pm de către murphy, modificat de 2 ori în total.
zambeste, maine va fi mai rau. 
c4 1,6i rosu lucifer
c4 1,6i rosu lucifer
- silvius
DanDana :Nu stiu cati sunt din afara clubului, prea putini. Este un premiu care face directa referire la club
Nu pot spune mai multe, insa distractie o sa fie pentru toti, asta este clar. Anul viitor se va mai da un astfel de premiu, insa nu o sa mai fie surpriza
si oricum vor fi multi mai multi care vor veni, stiind ce se va intampla.
De ce nu am spus anul asta? Pentru ca este prima oara, pentru ca ideea mi-a venit pe parcurs, insa toate astea le vom vorbi vineri seara si sambata
Oricum vreau sa iasa de la perfect in sus si o sa fiu in doua ipostaze: silvius de pe club si silviu care sta si se zbate pe acolo ca toti sa plece cu o amintire cool si sa vorbim inca o luna pe forum, pana la urmatoarea intalnire.
Cina bufet are niste aperitive, friptura (din cate stiu porc plus pui), ceva la astea, desert si apa.
Este mai slaba decat cina festiva. Adevarul despre intrebarea patronului hotelului referitor la bufetul de vineri este urmatorul: vineri se organizeaza acolo balul vanatorilor. O sa fie destul de greu pentru bucatari sa faca zece feluri de mancare, ca fiecare o sa cerem altceva. Balul ala al vanatorilor o sa fie cu muzica si chestii de genul asta, insa noi nu suntem cu pustile, ci cu motoarele masinilor
Murphy depinde de cat de mari si mancaciosi sunt copiii
Daca sunt destul de mici nu platesc nimic. In afara de asta copii nu beau nici vin si nici brandy, nici tuica fiarta, asa ca ai primit raspunsul.
Daca accepta card? In principiu da, daca nu vin eu cu POSul meu
Vb maine cu el patron
Acum cu privire la pranz si la cina festiva pentru sambata: este bine sa stabilim cat mai repede, adica cel tarziu vineri seara/sau putin mai devreme pentru ca sambata la prima ora, cand noi inca dormim oamenii merg la metro sa faca aprovizionarea, pentru pranz se apuca oamenii de mancare imediat dupa ce luam micul dejun, iar pentru cina se apuca sa gateasca tot asa, repede pentru ca totusi suntem ceva persoane si e mai bine sa plecam de acolo cu burtile pline ochi decat sa spunem : misto de tot, dar am facut foamea.
De ce nu am spus anul asta? Pentru ca este prima oara, pentru ca ideea mi-a venit pe parcurs, insa toate astea le vom vorbi vineri seara si sambata
Oricum vreau sa iasa de la perfect in sus si o sa fiu in doua ipostaze: silvius de pe club si silviu care sta si se zbate pe acolo ca toti sa plece cu o amintire cool si sa vorbim inca o luna pe forum, pana la urmatoarea intalnire.
Cina bufet are niste aperitive, friptura (din cate stiu porc plus pui), ceva la astea, desert si apa.
Este mai slaba decat cina festiva. Adevarul despre intrebarea patronului hotelului referitor la bufetul de vineri este urmatorul: vineri se organizeaza acolo balul vanatorilor. O sa fie destul de greu pentru bucatari sa faca zece feluri de mancare, ca fiecare o sa cerem altceva. Balul ala al vanatorilor o sa fie cu muzica si chestii de genul asta, insa noi nu suntem cu pustile, ci cu motoarele masinilor
Murphy depinde de cat de mari si mancaciosi sunt copiii
Daca accepta card? In principiu da, daca nu vin eu cu POSul meu
Acum cu privire la pranz si la cina festiva pentru sambata: este bine sa stabilim cat mai repede, adica cel tarziu vineri seara/sau putin mai devreme pentru ca sambata la prima ora, cand noi inca dormim oamenii merg la metro sa faca aprovizionarea, pentru pranz se apuca oamenii de mancare imediat dupa ce luam micul dejun, iar pentru cina se apuca sa gateasca tot asa, repede pentru ca totusi suntem ceva persoane si e mai bine sa plecam de acolo cu burtile pline ochi decat sa spunem : misto de tot, dar am facut foamea.
-
murphy
pai daca-i balul vanatorilor atunci cred ca ar fi buna solutia cu bufetul pt ca sincer n-am chef sa astept o ora sa-mi aduca comanda, nu ca as fi eu carcotas dar copiii vor fi obositi si infometati si fac urat in cazul asta
. si daca culcam copiii devreme putem sa stam apoi si la un pahar de vorba si-o poveste vanatoreasca.
deci eu as fi pentru bufet pt vineri seara.
zambeste, maine va fi mai rau. 
c4 1,6i rosu lucifer
c4 1,6i rosu lucifer
- silvius
pentru bufet trebuie sa stiu maxim joi la pranz 
puteti spune repejor si ce vreti sa mancati in mare si sa vb cu tipul sa scada la 40 de lei, poate reusim la mai putin, insa nu cred sincer. Si asa suntem de abia daca 20 de camere. Sincer speram sa ne strangem 29 de camere si vorbeam altfel. Oricum omul ne ajuta la una dintre surprize si e mai mult decat bine.
puteti spune repejor si ce vreti sa mancati in mare si sa vb cu tipul sa scada la 40 de lei, poate reusim la mai putin, insa nu cred sincer. Si asa suntem de abia daca 20 de camere. Sincer speram sa ne strangem 29 de camere si vorbeam altfel. Oricum omul ne ajuta la una dintre surprize si e mai mult decat bine.
-
catamih
Plecare si cina bufet!
In ceea ce priveste plecarea eu sunt de acord sa plecam cat mai de dimineata, dar Silvius are dreptate, daca vrem sa ne intalnim la 9 dimineata la ATS luam tot traficul in picioare.
Eu sunt de acord sa plecam la 10:00 AM de la ATS. In ceea ce priveste traseul eu merg cu grupul cel mai mare, indiferent daca e vorba de Valea Oltului sau DN1.
In ceea ce priveste masa de vineri sunt de acord pentru bufetul suedez.
Eu sunt de acord sa plecam la 10:00 AM de la ATS. In ceea ce priveste traseul eu merg cu grupul cel mai mare, indiferent daca e vorba de Valea Oltului sau DN1.
In ceea ce priveste masa de vineri sunt de acord pentru bufetul suedez.

BEEP!BEEP!