Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete

Coltul vesel
Scrie răspuns

Voi ce preferati?

Apple iPhone4
34
39%
Samsung Galaxy S2
54
61%

Voturi totale: 88

Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete

Mesaj de Tomita »

aw c'mon chiar asa de narrow sighed ?!

chiar si tu ai zis-o de ip5. e mult bullshit din parte apple ca respect pt consumatori. nu e o evolutie reala. dar multi o inghit oe nemancate (adica stau cu zilele la coada sa fie primii -treaba lor nu ma intereseaza)
si apoi apara un brand care isi bate joc de ei.

cele 3 declaratii de mai devreme ale mele explicate in cuvinte pt cine are ochelarii de cal si nu vede de fapt subintelesul.

cer o grama de bani pt un produs care nu e o revolutie sau o evolutie pe masura a ceea ce se lauda ei. si am detaliat in posturi precedente cateva chestii minime care ar trebui sa le faca, ei ca brand premium

exemplu lui audi, cu ledurile care a spart totul. ei au venit primii cu leduri la pozitie, si cu faza scurta si cu faza lunga tot pe leduri. acum toti producatorii mari vor sa faca asta, mai ales la produse premium.
1. inductive charging - era minimum minimorum
2. inlocuirea butonului tipic cu unul pe ecran, soft, si astfel sa aiba ecranul mai mare cat tot telefonul. in format video acel buton poate sa culisese in colt sus ca X-ul tipic de inchidere a unei ferestre.

cat timp clientii se multumesc cu rahat asta vor primii. si il mai si lauda pe deasupra ce smecher e.

pana nu vad o evolutie adevarata si justificata de tupeul apple mi se vor parea niste produse pentru snobi.
PS: bmw si audi chiar daca sunt populate de cocalari iti ofera si tehnologii super smechere daca tot vrei sa cheltuiesti bani pe produs premium

PPS: macar asta sa fi facut si apple. programe de personalizare si upgrade cu niste tehnologii mai de doamne ajuta.

vrei iphone 5 cu inductive. se face. costa 200 euro

si o sa faca si acest pachet de optionale si atunci gigelul ala din apple o sa devina noul steve jobs, care a revolutionat apple, desi ideea e la mintea oricui ca ar fi de aplicat. numai ca eu nu sunt angajat apple si sunt tratat ca un anticrist desi cu ideile care le am...

bleah...apple rullz
:applause
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
foxbat
Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
Numar Inmatriculare: FOX

Mesaj de foxbat »

catalin4u24 scrie:
foxbat scrie:uita te la ideviceuri ( smartphone) toate au baterie" build-in")
Cel putin la iPhone4 se schimba foarte usor bateria. Desfaci cele doua suruburi de sub telefon si ridici in sus de capacul din spate. Acolo o sa gasesti bateria, o scoti din conectori si gata... cat google si youtube sunt la putere, orice e posibil. Eu am schimbat singur la i4 display, buton home, casca etc... toate din cauza ca s-au stricat... display-ul s-a spart ca l-a scapat sotia pe strada.
Baterii se gasesc si pe okazii, ebay etc... atat facaturi cat si originale, in functie de buget.
Deci orice e posibil, toata treaba e sa vrei ! Si eventual sa-ti dai jos ochelarii de cal si sa te uiti si in jur, nu numai inainte!
era vorba de solutia adoptata la ideviceruri - nu baterie removable

in rest sunt de acord cu tine( ideea e ca nu toti facem ca mine si ca tine :) )
foxbat

Mesaj de foxbat »

catalin4u24 scrie:Altul care recurge la jigniri.
E democratie oameni buni. Nu te obliga nimeni sa cumperi nimic.
Nu-ti convine, nu cumperi si gata.
De ce trebuie sa aberam si chiar sa deranjam pe ceilalti care pur si simplu muschiul lor vrea un iPhone ?! Mai lasati mentalitatea asta ca nu duce la nimic constructiv.
Asa cum si eu am zis ca nu ma impresioneaza cu nimic noul iphone, asta nu inseamna ca trebuie sa-l injur pe ala care o sa-l cumpere. Ma doare la basca...

cu scuze daca s a inteles altceva,
intre a INJURA si a EDUCA / EXPLICA e mare diferenta

eu conosder ca a datoria morala a fiecaruia sa nu lasa pe altul sa cada in '...greseala" si macar sa i spuna
ca dupa aia ala tot in balarii se duce..e treaba lui
am devenit prea ..nesimititori,doar fiecare pt el..
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

catalin4u24 scrie:
foxbat scrie:uita te la ideviceuri ( smartphone) toate au baterie" build-in")
Cel putin la iPhone4 se schimba foarte usor bateria. Desfaci cele doua suruburi de sub telefon si ridici in sus de capacul din spate. Acolo o sa gasesti bateria, o scoti din conectori si gata... cat google si youtube sunt la putere, orice e posibil. Eu am schimbat singur la i4 display, buton home, casca etc... toate din cauza ca s-au stricat... display-ul s-a spart ca l-a scapat sotia pe strada.
Baterii se gasesc si pe okazii, ebay etc... atat facaturi cat si originale, in functie de buget.
Deci orice e posibil, toata treaba e sa vrei ! Si eventual sa-ti dai jos ochelarii de cal si sa te uiti si in jur, nu numai inainte!
Nu prea se repara la service iphoneurile, daca esti in garantie se cam schimba. Eu ma uit la al meu, s-a stricat butonul mi l-au reparat, au aparut niste pete pe display, l-au schimbat cu totul in conditiile in care mai am 3 luni de garantie(din cei 2 ani).

Daca ai serviceul la Istyle, nu iti repara nimeni niciodata nimic, se schimba direct..la operatorii de telefonie mobila, e altceva, mai si carpesc din cand in cand.

La tableta care am luat-o, undeva in partea de sus a ecranului, un led parca lumina mai mult..se vedea pe intuneric si cand te uitai dintr-un anumit unghi. Am fost la iStyle cu ea, si in 3 zile am avut tableta noua fara niciun fel de discutii, certuri lamentari etc...

Nu stiu cum e la samsung, probabil la fel, dar eu o vad ca un mare plus sa iti schimbe produsul cu o asemenea usurinta ..

Eu nu voi intelege niciodata, vehementa persoanelor care critica samsung sau apple dar nu au avut niciodata un astfel de produs al lor, si sa-l foloseasca zi de zi...asta pe mine ma depaseste, este fix ca la talkshowurile TV, unde toata lumea vorbeste dar niciunul nu e implicat direct in fenoment.

Este ca si cum as apara eu vehement Roll Royce, in comparatie cu Bentley, in conditiile in care nici in cele mai umede vise nu am mers 10 m cu unul...ca ai o parere, ca te bazezi pe reviewuri asta e cu totul altceva, dar nu inteleg vehementa sincer.....

Offtopic: @tomita, doar cine merge cu un BMW, Mercedes, Audi si da piept cu tonele de tehnologie va intelege de ce un BMW costa de 3-4 ori cat un Citroen.. Cand dai cu piciorul sub masina si ti se deschide portbagajul ca ai mainile ocupate, sau cand nu te mai stresezi cu faza lunga ca stie masina singura cum sa o redirectioneze(atentie redirectionare nu oprire) astfel incat sa nu orbeasca pe cei din jur, cand mergi in treapta a 8 a de viteza la 200km/h si ai 3000 ture la un motor diesel de 3000cmc, cand mergi cu 555 CP sub tine(X6 M, chiar ieri am avut experienta asta), si tot ce trebuie sa faci e sa tii bine de volan ca masina face totul...astea sunt lucruri care costa, sunt lucruri care le intelegi numai dupa ce ai o experienta cu asa ceva...asa e si la telefoane/gadgeturi in general!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
foxbat

Mesaj de foxbat »

poate n am mnetionat, sunt atat utilizator de "mar" cat si de "robotel"

inca ceva, aia care au ..555 CP au cu totul si cu totul alt mod de a 'forumiza"
aici este un forum de C4-uisit, deci un anume ' target" pentru care sa cumperi un ip5 poate fi o prostie daca " inghite" gogosile mediatice, atat

respecte
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Bogdan, eu toate aifoanele care le-am avut... vreo 4,5 le-am luat de la baietashi ... ieftine, codate etc. Le-am decodat si m-am folosit de ele.
Baietashii nu prea au obiceiul sa ofere garantie :ok , asa ca mi le-am reparat singur singurel :wink:
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Nu au niciun alt fel...poti sa ai si veyron, ferrari sau ce vrei tu, atat timp cat esti om si ai bun simt nu e nicio problema in a comunica, dar asta e cu totul o alta discutie..si de multe ori, astia cu 555CP sunt mai cerebrali decat multi dintre noi cand vine vb de achizitii :)

Dar sa incetam cu offtopicul..

Ontopic, cine are samsung, care e politica de service, se repara sau se schimba?? Sau alea nu se strica deloc :lol:
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Eu n-am avut probleme cu nici un Samsung ! Jur ! Si p-astea le-am cumparat de noi :wink: nu sh ca pe aifoane... ca n-am inebunit sa platesc cat cer ei pe un aifon #-o :lol:
ganja
Marca si model masina: C4 Coupe (2007): 1.6 HDi, 110CP (VTR)

Mesaj de ganja »

Toate telefoanele pe care le-am luat au fost de pe okazii ca sa zic asa, sar n-am avut probleme cu ele :lol: nici samsung nici iphon nici motorola etc.
Citroen C4 Coupe 2007 1.6 HDI 110 Cp - Noir Obsidian
viewtopic.php?f=19&t=7141" onclick="window.open(this.href);return false;
foxbat

Mesaj de foxbat »

ce problema ai cu sammsngul ?dca e de display spart..os a cam coste.
eu n am avut nimic nu ele, mi au si cazut de pe motor la 140 si ..nimic. mergeau in continuare ma rog, erau cu husa de silicon ) dar am amici care una doua tup..disply buba (copii mici..etc)

asa ca am gasit un service ok ca si preturi ca alea de la germanos si alti "Grei" te jupoaie.
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Bogdan defapt intreba cum e cu service ul la Samsung. In caz de defectiune daca se inlocuieste cu usurinta cu care se inlocuiesc produsele apple...
Eu nu l pot ajuta ca n-am ajuns pe la garantie cu nici un Samsung

Sent from my GT-I9300
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Iata si testul de rezistenta :shock:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6M5q5TRu ... playerSent from Galaxy S3 on Three[/youtube]

Bai frate... iPhone.5..jos palaria daca dai cu el de pamant...sau il scapi de la etaj :ok
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=36U-hOh ... ata_player[/youtube]
foxbat

Mesaj de foxbat »

pai de asta mi-am luat smartphone sa nu i pun o banala husa sau macar bumper

teste pentru...nu zic ce ca iar va suparati.

cat de ...dang dang sa fii sa ti iei un smartphoen si sa ti bati jioc de el..

e ca in viata iti iei masina si n-ai grija de ea, e vina masinii ca e proastra
sau bagi o limuzina pe drum forestier si te plangi ca masina e de vina ca se rupe scutul, se sparge baia..etc

vezi ca mai era unul care impusca device-uri, la banii lui in 2 - 3 sedinte de ..terapie se mai ameliora
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Compari mere cu pere..ce a facut tipul ala acolo se poate intampla oricui si oricand..deci nu a impuscat telefonul sau i a dat drumul pe scari..a simulat situatii reale.

I4/I4S se spargea mai usor, asta nou sau e o intamplare sau chiar s o sparge mai greu.
Imagine
foxbat

Mesaj de foxbat »

inseamna ca " orcui si oricnad " n are 1 dolar sa ii puna o bana si mica husa de silicon sau bumper.

hia sa nu deviem . ala e un device BUSSINES! ajungem din nou in discutia cu nivelul userilor.

vrei " hard" , iti iei motorila defy, sau samsung x..nu stiu cum sau lg..tot clasa aia militara nu un aparat scump, sensibil si frumos
Scrie răspuns

Înapoi la “FUN Area”