chiar si tu ai zis-o de ip5. e mult bullshit din parte apple ca respect pt consumatori. nu e o evolutie reala. dar multi o inghit oe nemancate (adica stau cu zilele la coada sa fie primii -treaba lor nu ma intereseaza)
si apoi apara un brand care isi bate joc de ei.
cele 3 declaratii de mai devreme ale mele explicate in cuvinte pt cine are ochelarii de cal si nu vede de fapt subintelesul.
cer o grama de bani pt un produs care nu e o revolutie sau o evolutie pe masura a ceea ce se lauda ei. si am detaliat in posturi precedente cateva chestii minime care ar trebui sa le faca, ei ca brand premium
exemplu lui audi, cu ledurile care a spart totul. ei au venit primii cu leduri la pozitie, si cu faza scurta si cu faza lunga tot pe leduri. acum toti producatorii mari vor sa faca asta, mai ales la produse premium.
1. inductive charging - era minimum minimorum
2. inlocuirea butonului tipic cu unul pe ecran, soft, si astfel sa aiba ecranul mai mare cat tot telefonul. in format video acel buton poate sa culisese in colt sus ca X-ul tipic de inchidere a unei ferestre.
cat timp clientii se multumesc cu rahat asta vor primii. si il mai si lauda pe deasupra ce smecher e.
pana nu vad o evolutie adevarata si justificata de tupeul apple mi se vor parea niste produse pentru snobi.
PS: bmw si audi chiar daca sunt populate de cocalari iti ofera si tehnologii super smechere daca tot vrei sa cheltuiesti bani pe produs premium
PPS: macar asta sa fi facut si apple. programe de personalizare si upgrade cu niste tehnologii mai de doamne ajuta.
vrei iphone 5 cu inductive. se face. costa 200 euro
si o sa faca si acest pachet de optionale si atunci gigelul ala din apple o sa devina noul steve jobs, care a revolutionat apple, desi ideea e la mintea oricui ca ar fi de aplicat. numai ca eu nu sunt angajat apple si sunt tratat ca un anticrist desi cu ideile care le am...
bleah...apple rullz