Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii
Alinuzzza lucrezi pt Citroen? 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Eu zic ca, daca cupla treapta a I-a in loc de a III-a strica ambreiajul.
Plecat cu a treia de pe loc nu-i bai, doar ca iti trebuie multa putere si mult cuplu altfel vei renunta repede la sportul asta pentru ca patineaza ambreiajul si, ori se opreste motorul ori te depasesc toate broastele testoase pana te urnesti de pe loc.
Plecat cu a treia de pe loc nu-i bai, doar ca iti trebuie multa putere si mult cuplu altfel vei renunta repede la sportul asta pentru ca patineaza ambreiajul si, ori se opreste motorul ori te depasesc toate broastele testoase pana te urnesti de pe loc.
Citroen C4, 1.6 vti

- Mihay
- Supermoderator
Va rog sa incheiati off-topicul despre buy back si ambreiaje!!! Aveti Nspe topicuri unde puteti discuta aceste lucruri. Urmatoarele postari offtopic vor fi sterse!
- danmanea
- Numar Inmatriculare: B-37-JXR
Salut,
Am o curiozitate: am citit intr-o oferta a unui dealer ca noul C4 ar avea distributie pe lant.
Asa este? Asta ar fi de bun augur... zic...
Am o curiozitate: am citit intr-o oferta a unui dealer ca noul C4 ar avea distributie pe lant.
Asa este? Asta ar fi de bun augur... zic...
C4 2011 Albastru Bourrasque (cind e curat), 1.6i 120cp
- Mihay
- Supermoderator
da asa este, ambele motoare 1,4 si 1,6 VTI ( facute in colaborare cu BMW ) au distributia pe lant.
@Vlad contrazice-ma te rog dc gresesc
@Vlad contrazice-ma te rog dc gresesc
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu pot sa te contrazic pt ca ai dreptate.
Motoarele vti (1,4 95 CP si 1,6 125 CP) si thp (1,6 156 CP si 1,6 200CP) au distributia pe lant.
- Mihay
- Supermoderator
ori sunt eu dus cu pluta ori tipii astia de la Automarket n-au inteles nimic din noul C4
http://www.automarket.ro/drive-test/obi ... 37236.html" onclick="window.open(this.href);return false;
voi ce ziceti, cei care ati mers cu masina, si cat se poate de obiectiv...
http://www.automarket.ro/drive-test/obi ... 37236.html" onclick="window.open(this.href);return false;
voi ce ziceti, cei care ati mers cu masina, si cat se poate de obiectiv...
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
Astia-s cretini:
- Nivelul zgomotului pe care motorul îl trimite în habitaclu este relativ redus, dar se simte. Ceva mai acut la turații ridicate. Chiar dacă nu te poți aștepta la vreun nivel înalt de rafinament de la un motor diesel clasic, cu patru cilindri, alți concurenți au "rezolvat" problema printr-o antifonare mai bună.Care dracu' concurenti? singura data cand auzi ca e diesel e la relanti, in rest nu-ti dai seama. La mine nu si-a dat nimeni seama ca e diesel si modelul nou e mai bine antifonat decat c4.1
- Transmisia manuală a modelului francez (singura disponibilă, de altfel) - mai e si pilotata, mai e si automata. Intrebare: cum dracu' au avut ei masina cu stop and go cu cutie manuala?
- Cu toate acestea, suportul lateral este un element mai puțin important pentru inginerii și designerii francezilor.
Sunt chiar foarte misto scaunele. Nu stiu cate masini din clasa lui C4 au scaune la fel de bine profilate. mai profilate de atat sunt Recaro
- Nu e cazul, masajul este fapt o mângâiere haotică la nivel lombar. Planta cred ca nu a observat butonul de reglaj al intensitatii masajului. Pe mine ma cam muta din scaun... si chiar isi face treaba
- Noul Citroen C4 se poziționează pe piață în zona superioară a segmentului compact, la nivelul lui Opel Astra sau al noului Ford Focus, dar sub Golf 6 sau Mazda3 aici se vad preferintele omului: VAG-ul. Ma intreb: s-o fi uitat pe un top al celor mai fiabile masini?
La capitolul design sunt de acord.
- Nivelul zgomotului pe care motorul îl trimite în habitaclu este relativ redus, dar se simte. Ceva mai acut la turații ridicate. Chiar dacă nu te poți aștepta la vreun nivel înalt de rafinament de la un motor diesel clasic, cu patru cilindri, alți concurenți au "rezolvat" problema printr-o antifonare mai bună.Care dracu' concurenti? singura data cand auzi ca e diesel e la relanti, in rest nu-ti dai seama. La mine nu si-a dat nimeni seama ca e diesel si modelul nou e mai bine antifonat decat c4.1
- Transmisia manuală a modelului francez (singura disponibilă, de altfel) - mai e si pilotata, mai e si automata. Intrebare: cum dracu' au avut ei masina cu stop and go cu cutie manuala?
- Cu toate acestea, suportul lateral este un element mai puțin important pentru inginerii și designerii francezilor.
Sunt chiar foarte misto scaunele. Nu stiu cate masini din clasa lui C4 au scaune la fel de bine profilate. mai profilate de atat sunt Recaro
- Nu e cazul, masajul este fapt o mângâiere haotică la nivel lombar. Planta cred ca nu a observat butonul de reglaj al intensitatii masajului. Pe mine ma cam muta din scaun... si chiar isi face treaba
- Noul Citroen C4 se poziționează pe piață în zona superioară a segmentului compact, la nivelul lui Opel Astra sau al noului Ford Focus, dar sub Golf 6 sau Mazda3 aici se vad preferintele omului: VAG-ul. Ma intreb: s-o fi uitat pe un top al celor mai fiabile masini?
La capitolul design sunt de acord.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
la varianta cu STOP&GO poti merge pe cutie pilotata sau manuala...si schimbi vitezele de la padele
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mai mihay. tu te ataci de astia de la automarket?
sunt cei mai terminati jurnalisti auto pe care i-am vazut. ah scuze, mai e terminatul ala cu automondial care s-a invartit pe la nustu cate televiziuni si acum parca e la "zero tv".
sunt cei mai terminati jurnalisti auto pe care i-am vazut. ah scuze, mai e terminatul ala cu automondial care s-a invartit pe la nustu cate televiziuni si acum parca e la "zero tv".
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Tomita stie, ca l-am vazut foarte activ pe la comentarii p-acolo. 
Este, intr-adevar, extrem de prost scris si neinformat articolul. Cred ca nu le-a convenit ceva la relatia cu Citroen Ro. Oricum, e clara tendinta pro-VAG a presei romanesti, ca de altfel si a cumparatorului roman de masini.
Eu cred ca C4 asta nou isi atinge targetul in mai toate privintele. Singura lui hiba majora mi se pare spatiul pentru picioare in spate. E drept ca nu am mers decit 2-3 kilometri, asa ca s-ar putea sa-mi mai schimb parerea.
Este, intr-adevar, extrem de prost scris si neinformat articolul. Cred ca nu le-a convenit ceva la relatia cu Citroen Ro. Oricum, e clara tendinta pro-VAG a presei romanesti, ca de altfel si a cumparatorului roman de masini.
Eu cred ca C4 asta nou isi atinge targetul in mai toate privintele. Singura lui hiba majora mi se pare spatiul pentru picioare in spate. E drept ca nu am mers decit 2-3 kilometri, asa ca s-ar putea sa-mi mai schimb parerea.
C4
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Sa fie oare si datorita schimbarii conducerii Citroen Romania? Din "surse" sau "pe surse"
Dl Didier Gerard va pleca de la Citroen Romania, urmand sa vina un inlocuitor din Belgia.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
daca alegi modul manual la cutie pilotata nu inseamna ca e cutie manualaalex82 scrie:la varianta cu STOP&GO poti merge pe cutie pilotata sau manuala...si schimbi vitezele de la padele
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- Mihay
- Supermoderator
mai eu ii apreciez ca mai scriu din cand in cand lucruri misto, si despre motorsport. Dar ori nu au inteles care-i treaba cu noul C4 ori e rea vointa. nu stau sa le enumar toate aberatiile pentru ca sunt destule, dar parca la acest articol prea au exagerat in prostii debitate.
@Bogdan98, asa este . Si eu stiu ca dl. Didier Gerard a predat azi stafeta iar de la 1 Mai vine fostul director Citroen Belgia. Ce pot sa zic : succes
@Bogdan98, asa este . Si eu stiu ca dl. Didier Gerard a predat azi stafeta iar de la 1 Mai vine fostul director Citroen Belgia. Ce pot sa zic : succes