Da, aia cu vopsitul stiu...dar ma streseaza ca fiecare parte a masinii (in afara de bara spate si haion), e atinsa sau zgariata intr-o oarecare masura. Probabil ca oricum nu imi vor permite finantele, mai ales ca vreau sa rezolv si pragul stanga, care ma va costa ceva, plus multe altele. Nu de alta, dar vreau sa imi fac si niste vacante sau cevasimply the lex scrie:Brembo nu sunt stralucite sa stii doar pt ca sunt Brembo,am avut eu si sincer s-au dus dracu mai repede decat m-as fi asteptat.As merge pe Ate.Vezi sa nu ai butucii ovalizati,eu pana nu i-am schimbat(impreuna cu rulmentii,evident) ,nu am scapat de efectul "discului ovalizat"
Cu vopsitul total...eu as face asta numai in cazul in care as avea probleme grave la partea de caroserie,absolut nimeni nu ti-o va mai vopsi cum e de fabrica.Asa ca think twice about it.
By the way Lexule, nu as putea oare sa tai pragul de la o masina dezmembrata sa o pun pe a mea? Teoretic, ar trebui sa fie acelasi rahat, daca trebuie inlocuit tot pragul, si sa iau unul asa care e neatins decat unul nou. Ala de pe partea soferului cel putin e facut praf.
Legat de discuri, vara trecuta am pus TRW-uri impreuna cu placute, noi noute, si le-am belit in Germania de bune ce au fost (discurile incinse de la frane serioase la viteze mari + prins o ploaie torentiala = aia a fost). Nici cu discurile vechi si nici cu astea noi pana atunci, nu aveam nici un simptom. Altfel nu imi explic sa se fi intamplat.
Am verificat discurile cand am facut schimbul de roti si cel de pe stanga se infraneaza destul de serios la un moment dat cand invarti de el, si cel de pe dreapta foarte foarte putin (sau poate mi se parea mie, nu stiu). Oricum, am dat destul de mult si pe astea, si teoretic se stiu a fi bune, dar cred ca defapt e problema de calitatea pieselor (mai ales AM) in RO, iar orice ar fi sa iau, o sa incerc sa mi le iau din Olanda sau din afara de undeva.
Legat de Brembo-uri, stiu ca daca scrie asta pe ele nu inseamna ca sunt cele mai bune, si sunt oricum mai multe categorii de pret, si cand ziceam Brembo-uri, ma refeream la cele ceva mai scumpe. Plus ca sunt aerisite si se vad misto cu jantele noi.
In fine, ramane de vazut...ca teoretic, chiar asa usor ovalizate, sunt totusi noi, si in afara de tremuratul in volan, nu ar trebui sa aiba nici pe dracu pana se tocesc (inegal probabil).