My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: My Awesome C5 2.0HDI Exclusive
Remote iei de la un device gen bricheta/priza etc,care e alimentat cand pui contactul(daca vrei bass doar cand pui contactul) altfel poti lua si un plus permanent(bsi sau baterie) si ii pui switch(pierzi look oem si risti sa se vada urat) sau il ascunzi pe undeva.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Si semnal iau direct de la difuzoare sau imi trebe ceva filtru?
RT4 n-are iesire de subwoofer??
RT4 n-are iesire de subwoofer??
- simply the lex
- aLEX YO!...
Mai mult ca sigur are de amplif nu de subwoofer dar eu nu m-as complica ca e CAN.Ia de la o boxele din spate cu filtru hi-low,un sg filtru dar cu canale pe ambele boxe stg-dreapta,o sa ai bassul mult mai amplu,o sa vezi de altfel ca filtrul are 2 canale.Poti sa iei si decat de la una insa se va auzi nasol.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Amice , remote nu iei de unde zice Lex ci direct din HU , altfel ti se aude doar cu contactul pus .
Am eu remote la unitatea mea care canta numai amarate de track`uri audio , nici macar mp3 , imi vine greu sa cred ca RT3 sau RT4 cat ai tu nu are remote
Semnal audio , cum zice si Lex`ul din dif`uri , doar ca nu stiu exact cum e la astea active .
Astea active de ex nu le trebuie alimentare de curent ? aici ma refer cum avem noi cablu tras de la baterie
Am eu remote la unitatea mea care canta numai amarate de track`uri audio , nici macar mp3 , imi vine greu sa cred ca RT3 sau RT4 cat ai tu nu are remote
Semnal audio , cum zice si Lex`ul din dif`uri , doar ca nu stiu exact cum e la astea active .
Astea active de ex nu le trebuie alimentare de curent ? aici ma refer cum avem noi cablu tras de la baterie
- simply the lex
- aLEX YO!...
Remote poti sa iei de unde vrei ma,eu i-am expus cateva variante.Personal prefer bass doar cu contactul pus.
Alimentare trebuie si pt wooferele active.
Alimentare trebuie si pt wooferele active.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Da, pai zice ca include si kit de cabluri... problema e pe unde trag eu cablu de curent de la baterie pana in portbagaj

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Azi am fost cu masina la Citroen pentru o inspectie inainte de plecare la drum lung.
O multime de probleme pe dedesupt.
Amortizoare fata curse (da, are amortizoare), n-are arcuri.
Bielete antiruliu stanga + dreapta spate + un suport pe la fuzeta dr fata. Partea proasta e ca n-aveau nimic pe stoc, absolut nici o piesa care-mi trebuia. A doua parte proasta (1100£ valoare reparatie
)
Partea buna e ca mecanicul a spus ca nu este nimic cu uzura asa mare sa ma impiedice sa plec la drum (spre Ro).
Cel mai probabil masina va fi reparata in Romania. Probabil si pret ceva mai mic... probabil , nu stiu.
A treia problema, unde o repar in Romania???
respectiv Ploiesti - imprejurimi...
O multime de probleme pe dedesupt.
Amortizoare fata curse (da, are amortizoare), n-are arcuri.
Bielete antiruliu stanga + dreapta spate + un suport pe la fuzeta dr fata. Partea proasta e ca n-aveau nimic pe stoc, absolut nici o piesa care-mi trebuia. A doua parte proasta (1100£ valoare reparatie
Partea buna e ca mecanicul a spus ca nu este nimic cu uzura asa mare sa ma impiedice sa plec la drum (spre Ro).
Cel mai probabil masina va fi reparata in Romania. Probabil si pret ceva mai mic... probabil , nu stiu.
A treia problema, unde o repar in Romania???
- Florinhot
- Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP - Numar Inmatriculare: B 43 WKR
Scuze pt culoarea aleasa, nu credeam ca galbenul se vede atat de rau
Buna ziua ,
Atelierul nostru este mai mult cunoscut sub numele "Stan Cristian" , insa de 2 ani exista atelierul si in acte!
Inca suntem la un nivel de baza , insa ne straduim sa rezolvam problemele dvs. cat mai bine si cat mai rapid , mai ales ca tot ce facem este din pasiune si nu din goana dupa bani ! Greseli incercam sa facem cat mai putine, avand in vedere ca se lucreaza in familie(eu si tatal meu)!
Putem rezolva orice problema hidraulica, orice problema mecanica de la Citroen DS ,CX, BX la Citroen C3 ,C4,C5 ! Testare cu Lexia deasemenea este posibila la micul nostru atelier !
Avem 2 proiecte in curs de desfasurare, primul este un CX 25 GTI 1985 (o sa urmeze un topic despre aceasta masina) si BX`u turbo d12, care are deja un topic facut pe forum !
Am creat acest subiect sa putem tine legatura cu clientii si orice nelamurire puteti avea!
Ne puteti gasi in Ploiesti Str. Mos Ion Roata Nr. 29 !
sau
0744294747-Cristi Stan (pentru probleme mecanice, hidraulice)
0744316258-Mihai Stan (Pentru Teste Lexia)
sau
e-mail: totcitro_serv@yahoo.com
Buna ziua ,
Atelierul nostru este mai mult cunoscut sub numele "Stan Cristian" , insa de 2 ani exista atelierul si in acte!
Inca suntem la un nivel de baza , insa ne straduim sa rezolvam problemele dvs. cat mai bine si cat mai rapid , mai ales ca tot ce facem este din pasiune si nu din goana dupa bani ! Greseli incercam sa facem cat mai putine, avand in vedere ca se lucreaza in familie(eu si tatal meu)!
Putem rezolva orice problema hidraulica, orice problema mecanica de la Citroen DS ,CX, BX la Citroen C3 ,C4,C5 ! Testare cu Lexia deasemenea este posibila la micul nostru atelier !
Avem 2 proiecte in curs de desfasurare, primul este un CX 25 GTI 1985 (o sa urmeze un topic despre aceasta masina) si BX`u turbo d12, care are deja un topic facut pe forum !
Am creat acest subiect sa putem tine legatura cu clientii si orice nelamurire puteti avea!
Ne puteti gasi in Ploiesti Str. Mos Ion Roata Nr. 29 !
sau
0744294747-Cristi Stan (pentru probleme mecanice, hidraulice)
0744316258-Mihai Stan (Pentru Teste Lexia)
sau
e-mail: totcitro_serv@yahoo.com
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ok. Ms frumos 
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
Recomand si eu service.ul totcitro. Lucreaza f bn baietii si au preturi bune.
Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Adica vii acasa si`ti faci griji unde repari masina ma ?
Daca vrei , ai reprezentanta Citroen in Ploiesti , mai exact Arena Auto , dar am vazut destule C5`uri ca al tau la Mihai .
Ar fii bine sa vorbesti deja cu ei ca sa vezi daca sunt piese care se pot aduce repede
Daca vrei , ai reprezentanta Citroen in Ploiesti , mai exact Arena Auto , dar am vazut destule C5`uri ca al tau la Mihai .
Ar fii bine sa vorbesti deja cu ei ca sa vezi daca sunt piese care se pot aduce repede
- atenzaC4
- Numar Inmatriculare: CT
Catalin, la mare ajungi?
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
As vrea dar nu stiu sigur. Iti dau un PM daca stabilesc ceva 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Cei 3000km parcursi m-au ajutat sa-mi cunosc masina mai bine, in special suspensia care ramane cel mai bun lucru adus de Citroen vreodata... de asemenea m-au ajutat sa-mi rup un scut si sa-mi fac o noua zgarietura pe capota, o piatra sanatoasa aruncata de o masina dupa contra sens in capota mea... bine ca n-a fost parbrizul... zic. O planetara pe dreapta da si ea semne de oboseala, alex82 stie povestea pt ca am avut onoarea sa ma intalnesc cu el la service
In 3000 de km, defapt doar vreo 550 au fost importanti, plini de peripetii, cei de la intrarea in RO si pana acasa. Cu suspensia pe mod Sport, vreau sa-mi retrag toate cuvintele care le-am spus despre hydractive si incompatibilitatea cu un condus sportiv, am fost foarte indus in eroare de imposibilitatea de a pune-o la incercare pe drumurile de UK.
O data intrat in RO am dat de drumuri frumos virajate, pe o banda pe sens, lipsa miilor de camere de radar fixe, camioane si gropi. Toate acestea au ajutat la adevarata placere de a conduce un C5 cu hydractive pe mod sport, cutie auto pe mod sport... vis.
Vreau sa-i dau dreptate lui tomita, da, se poate conduce un C5 sport, si inca cum... nu vreau sa intru mai mult in detalii ca ar insemna prea mult de scris pt mine si plictiseala pentru voi.
Abia astept sa-i repar toate bubele, s-o pun la punct si sa ma bucur cat mai mult de masina asta.
I love this car
In 3000 de km, defapt doar vreo 550 au fost importanti, plini de peripetii, cei de la intrarea in RO si pana acasa. Cu suspensia pe mod Sport, vreau sa-mi retrag toate cuvintele care le-am spus despre hydractive si incompatibilitatea cu un condus sportiv, am fost foarte indus in eroare de imposibilitatea de a pune-o la incercare pe drumurile de UK.
O data intrat in RO am dat de drumuri frumos virajate, pe o banda pe sens, lipsa miilor de camere de radar fixe, camioane si gropi. Toate acestea au ajutat la adevarata placere de a conduce un C5 cu hydractive pe mod sport, cutie auto pe mod sport... vis.
Vreau sa-i dau dreptate lui tomita, da, se poate conduce un C5 sport, si inca cum... nu vreau sa intru mai mult in detalii ca ar insemna prea mult de scris pt mine si plictiseala pentru voi.
Abia astept sa-i repar toate bubele, s-o pun la punct si sa ma bucur cat mai mult de masina asta.
I love this car
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
cand te plimbi in pitesti sa plimbi si tu colegii cu suspensi aia bengoasa?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led