Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
Si capetele de bara, imbinarile de la bieletele barei stabilizatoare, etc, au o imbracaminte din cauciuc in jurul articulatiei sferice pentru a tine vaselina acolo si glodul departe.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Cum ii zici la cauciucul ala ce protejeaza articulatia capului de bara ?
- cisu
- Numar Inmatriculare: AG1.6HDI
Prezervativ?
N-ai zis tu mai sus?
Daca se duce cauciucul, e clar ce calitate are si fieru'... Piese de 2 lei. Am patit si eu la Cielo cu un cap de bara; la 6 luni era varza ''burduful'' ... in schimb, pe dreapta are 8 ani si e intact (alta marca)! Acum, astea ieftine se fac din ''cauciuc'' fara cauciuc!
Daca se duce cauciucul, e clar ce calitate are si fieru'... Piese de 2 lei. Am patit si eu la Cielo cu un cap de bara; la 6 luni era varza ''burduful'' ... in schimb, pe dreapta are 8 ani si e intact (alta marca)! Acum, astea ieftine se fac din ''cauciuc'' fara cauciuc!
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
( hmmm....)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Pe dreapta inca era capul de bara cu care am luat masina deci are 3 ani de cind e la mine. Cine stie citi o avea in realitate acel cap.
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Eu zic ca e cel original. La mine, ~200k, ambele capete de bara originale, verificate si inca is ok. Inclusiv burdufurile. Dar drumurile din Franta nu se compara cu ale noastre.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Incepe sa ma enerveze ECU. E un nesimtit mare ce minte de ingheata apele; noroc ca am antigel. E a 2-a oara cind pot sa ii fac si plinul si consumul. ECU imi zice ca am consumat pe 888 km 4.8 l/100km. Eu prin regula de trei simpla am obtinut un rezultat de 5.6 l/100 km (888 km parcursi si s-a ars o cantitate de aproximativ 50 litri). Consumul predominant extraurban.
Cred ca de aia mi s-a spart si radiatorul de la climatizare ca i-a ajuns nasul calculatorului (
) pina in el si l-a spart. 
Cred ca de aia mi s-a spart si radiatorul de la climatizare ca i-a ajuns nasul calculatorului (
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Din pacate asa e, computerul de bord minte de stinge. Si mie mi s-a intimplat sa fac consum si sa imi iasa mult mai mare la pompa decit ce scrie pe ecran.
E drept ca mai e posibil sa minta pompa de unde alimentezi, dar eroarea e cam prea mare...
E drept ca mai e posibil sa minta pompa de unde alimentezi, dar eroarea e cam prea mare...
C4
-
topala_gustav
Confirm, la motor benzina 1.6 THP. Consumul calculat la pompa e in medie cu 5-7% mai mare decat cel de pe bord( dar se intampla sa ajunga si la o diferenta de 10%, de exemplu la bord sa arate 7% iar la pompa sa constati ca ajunge aproape de 8%, la un extraurban de 400 km).
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
si te mai plangi ca esti bugetarvlad scrie: E a 2-a oara in saptamana asta cind pot sa ii fac si plinul si consumul...
ce viata
ps. macar pune si tu preturile de la skipass de pe partiile din predeal, azuga, poiana brasov, ca sigur ai fost
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mamaaa ce prostii am scris, acum am vazut.
Am vrut sa zic ca e a doua oara anul asta
prima data cind am venit la intilnirea de la Bucuresti si acum. As vrea eu sa fac plinul de 2 ori intr-o saptamina, aia ar insemna sa fac peste 1.600 km, ceea ce e cam imposibil pt mine.
Iar in Brasov nu am fost la ski ca nu era zapada pina acum dar sigur nu o sa apuc sa merg prea des avind in vedere ca acolo preturile sint cel putin duble fata de cele din Apuseni, si daca mai iau in calcul ca la inchirieri echipamentul e vechi si la pret dublu, o sa cam zic pas. Eu vb de Poiana Brasov. Sper ca restul pirtiilor sa fie mai ok la preturi si servicii.
Am vrut sa zic ca e a doua oara anul asta
Iar in Brasov nu am fost la ski ca nu era zapada pina acum dar sigur nu o sa apuc sa merg prea des avind in vedere ca acolo preturile sint cel putin duble fata de cele din Apuseni, si daca mai iau in calcul ca la inchirieri echipamentul e vechi si la pret dublu, o sa cam zic pas. Eu vb de Poiana Brasov. Sper ca restul pirtiilor sa fie mai ok la preturi si servicii.
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Mai reciteste postul anterior, ca iar te-a prostit!!!
Sarabatori fericite !!
Sarabatori fericite !!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Comandorule ai pus-o. Dai de baut si platesti skipass-ul o zi sa trec cu vederea. 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 09.01.2012 (105.519 km):
Dupa luuuungi asteptari a venit momentul sa am si eu banii necesari sa imi schimb distributia. Ceva ma indemna sa merg pe kitul original si asa am facut. Am mers la Mugurel si mi-am facut acolo aceasta operatiune. Am schimbat kitul de distributie, pompa de apa, antigelul, cureaua de accesorii si rola de ghidaj al curelei de accesorii.
Am fost foarte incintat sa vad ca piesele schimbate erau cele originale. Zic asta pt ca am dovada concreta ca aceste piese chiar rezista 200.000 km. Cureaua de distributie era de la Dayco, rolele de la distributie erau de la Ina, pompa de apa Pierburg, cureaua de accesorii habar nu am de cine e produsa si nici rola acestia nu m-am uitat dar o sa ma uit in portbagaj ca le am.
Singura schimbare deocamdata a fost ca dimineata nu mai scirtiie. O luase usor la scirtiit in ultima perioada dar nu stiu ce: la cureaua de accesorii sau de distributie.
Dupa luuuungi asteptari a venit momentul sa am si eu banii necesari sa imi schimb distributia. Ceva ma indemna sa merg pe kitul original si asa am facut. Am mers la Mugurel si mi-am facut acolo aceasta operatiune. Am schimbat kitul de distributie, pompa de apa, antigelul, cureaua de accesorii si rola de ghidaj al curelei de accesorii.
Am fost foarte incintat sa vad ca piesele schimbate erau cele originale. Zic asta pt ca am dovada concreta ca aceste piese chiar rezista 200.000 km. Cureaua de distributie era de la Dayco, rolele de la distributie erau de la Ina, pompa de apa Pierburg, cureaua de accesorii habar nu am de cine e produsa si nici rola acestia nu m-am uitat dar o sa ma uit in portbagaj ca le am.
Singura schimbare deocamdata a fost ca dimineata nu mai scirtiie. O luase usor la scirtiit in ultima perioada dar nu stiu ce: la cureaua de accesorii sau de distributie.
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Cat a costat toata treaba ?vlad scrie:Update 09.01.2012 (105.519 km):

C4 1.6 HDi 90cp