sper ca nu din cauza noastra
in consecinta, ramane valabila lista de pana acum, precum si locatia de la hotel dolce vita.
ps. mai e o camera libera, momentan...

Pe mine poti conta!!tony.iordache scrie:pai nu este nici o problema domn stefan , eu imi arunc gretarul in porbagaj si doua paturi in plus si sa vezi ce chemping imi organizez in fata hotelului , cort nu-mi trebuie ca e cald si pot dormi si in masina![]()
deci nu te mai agita sa scoti avansul ca de un milion sa vezi tu ce deranj facem![]()
hai baieti va bagati??![]()
![]()
PS: aduc si ciaonul de 20 de litri sa facem o mamaliga ptr tot grupul![]()
![]()
Aceasta s-a rezolvat!Norishor scrie:Asadar, o camera libera in hotel, pt. care Kidd a platit deja avans 100 ron. Daca o doreste cineva, il rog sa ia legatura cu el.

O intrare perfecta! Felicitari pentru decizie!sorinel0310 scrie:Am luat eu camera. Meniu M1+M4, va rog.
Ce-i mai frumos decat sa iti faci intrarea in Club C4 la intalnirea nationala?![]()
Multumesc frumos.Norishor scrie:O intrare perfecta! Felicitari pentru decizie!sorinel0310 scrie:Am luat eu camera. Meniu M1+M4, va rog.
Ce-i mai frumos decat sa iti faci intrarea in Club C4 la intalnirea nationala?![]()