serios bai... nu e de ras
am gasit asta... dar e fara mic dejun si nu ne lasa cu mancare si bautura din traista http://www.vilabran.ro/cazare.php
ce ziceti?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
Stefane macar daca il puneai pe Norishor sa scrie era poate cu 1% mai credibila faza ...buna pt 1 aprilie :
PS: Club Vila Bran e foarte misto, am fost cazat acolo anul trecut, numai ca au niste preturi...dar la ce conditii ofera e ok, si e mai tot timpul aglomerat, poate anul urmator facem acolo "Nationala".
Era ceva referitor la ce scrisese Commandorul initial, ca sa nu uitam ca azi este 1 Aprilie...si m-am gandit ca poate asta a fost motivul de stergere - dezvaluirea zilei de 1 aprilie.
Dar acum e deja tarzie postarea...!
pe naiba 1 aprilie...
momentan sunt in discutii telefonice cu managerul hotelului. sper sa dau de unu' dintre proprietari sa vb direct, poate se rezolva ceva
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
pai nu este nici o problema domn stefan , eu imi arunc gretarul in porbagaj si doua paturi in plus si sa vezi ce chemping imi organizez in fata hotelului , cort nu-mi trebuie ca e cald si pot dormi si in masina
deci nu te mai agita sa scoti avansul ca de un milion sa vezi tu ce deranj facem
hai baieti va bagati??
PS: aduc si ciaonul de 20 de litri sa facem o mamaliga ptr tot grupul
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
Cum sa nu, eu is primul, si aduc si jantele lui Stefan sa cant la ele pe post de tobe ...app de asta, Stefane jantele is la mine, le-am dat bine cu o perie si aplicat un spray contra ruginei