Salut
Angel Car Coupe VTR+
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
ferrarienzogumball
- Numar Inmatriculare: 6510 GCX
Re: Angel Car Coupe VTR+
De moment le las pe masina un timp, pana ma plict si dupa vopsesc masina toată 
Salut
Salut
- Rica
- Marca si model masina: ....
O culoare sau?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
-
ferrarienzogumball
Cred k o voi face toată alb perlat sau alb mat(de moment nu stiu sigur) dar ce stiu sigur e k o sa fie întreaga o culoare 
- f1gio
- Numar Inmatriculare: E8344FWZ
Vaya cochazo colega. Ya te he dicho hace tiempo que hagas algo con el salpicadero, una estantería algo para guardar todos los premios. Enhorabuena por tu coche. Arata súper bine,si Créd ca mai mult vor fi pareri pozitive decat negative. Felicitari.
Sent from my iPad 3 using Tapatalk
-
ferrarienzogumball
Gracias compif1gio scrie:Vaya cochazo colega. Ya te he dicho hace tiempo que hagas algo con el salpicadero, una estantería algo para guardar todos los premios. Enhorabuena por tu coche. Arata súper bine,si Créd ca mai mult vor fi pareri pozitive decat negative. Felicitari.
Si aici toată lumea mi-a spus sa nu le dau jos k arata originala asa jejejej
Dupa prima concentratie tuning cu ea asa, a mai apărut un Peugeot 206 negru cu stikerele asemănătoare, dar in verde jejejej asa k idea care am avut-o a fost destul de buna jejeje (copiata dupa alte mașini cu camuflaj dar majoritatea sunt rotunjite stikerele, asa k eu m-am gândit sa o fac ascuțite jejeje
Salut