Just another car :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Just another car :)
Nu sunt leduri, sunt becuri normale. Nu prea sunt eu adeptul lor, si e putin dificil ca trebuie nu stiu ce leduri sa nu dea eroare!
@sorinel, doar masinile cu park assist au si senzori le laterale. O sa pun un filmulet si cu asta curand!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@sorinel, doar masinile cu park assist au si senzori le laterale. O sa pun un filmulet si cu asta curand!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Misto masina, pare super practica.
Scaunele arata belea, cum sint la "purtat"?
Acolo unde ai pus aifonu', e spatiu special? are mufa?
Scaunele arata belea, cum sint la "purtat"?
Acolo unde ai pus aifonu', e spatiu special? are mufa?
C4
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
SMD-uri cu lumina alb-albastrui tip Xenon (iti poti alege: 4300K sau 6000K), si important este sa fie CAN-BUS (mufa sa nu fie de plastic, ci din metal). Cred ca iti poti pune linistit cu 5-6 SMD-uri, iar cu CAN-BUS nu ar trebui sa iti dea eroare de bec ars.Bogdan scrie:Nu sunt leduri, sunt becuri normale. Nu prea sunt eu adeptul lor, si e putin dificil ca trebuie nu stiu ce leduri sa nu dea eroare!
Abia astept sa vad filmuletul cu Park Assist
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0

- Bogdan
- Fondator
Par ok scaunele pana acum, trebuie sa le intretin periodic cu solutii speciale si probleme nu au ce sa fie teoretic.
Legat de Iphone, asa a venit masina cu chestia aia de depozitat telefonul. Nu are niciun fel de fire, mufe, doar de depozitare atat. E la indemana , nu mai stau cu el aruncat, sau sa il tin in spatiul de sub bord.
Ieri am comis o, cand am facut curat in masina am gasit o mizerie de bradut cu vanilie, si l-am lasat fix pe capacul spatiului de depozitare al telefonului. Nu stiu cat a stat, maxim 15-20 min, si au ramas urme pe acel capac, care nu mai ies niciodata pt ca e atacat plasticul!
Noroc ca nu se vedem, si de cele mai multe ori il tin deschis, dar mare grija si cu bradutii aia ca sunt periculosi rau!
@Sorinel...cica nu e chiar usor cu ledurile, la O3, Golf 7, Noul Leon etc... Ca sa nu ai nicio eroare cica se schimba cu totul modulul ala de iluminat . O sa mai ma interesez, dar nu am vazut nimic concret pana acum.
O sa fac si filmuletul, cand oi avea ceva timp, dar o sa am nevoie de 2 camere, una in interior si una in exterior ca sa se inteleaga mai bine
Legat de Iphone, asa a venit masina cu chestia aia de depozitat telefonul. Nu are niciun fel de fire, mufe, doar de depozitare atat. E la indemana , nu mai stau cu el aruncat, sau sa il tin in spatiul de sub bord.
Ieri am comis o, cand am facut curat in masina am gasit o mizerie de bradut cu vanilie, si l-am lasat fix pe capacul spatiului de depozitare al telefonului. Nu stiu cat a stat, maxim 15-20 min, si au ramas urme pe acel capac, care nu mai ies niciodata pt ca e atacat plasticul!
Noroc ca nu se vedem, si de cele mai multe ori il tin deschis, dar mare grija si cu bradutii aia ca sunt periculosi rau!
@Sorinel...cica nu e chiar usor cu ledurile, la O3, Golf 7, Noul Leon etc... Ca sa nu ai nicio eroare cica se schimba cu totul modulul ala de iluminat . O sa mai ma interesez, dar nu am vazut nimic concret pana acum.
O sa fac si filmuletul, cand oi avea ceva timp, dar o sa am nevoie de 2 camere, una in interior si una in exterior ca sa se inteleaga mai bine

- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Cam misto masinuta ta.Si cred ca si tie incepe sa iti placa din ce in ce.Asta pt ca nu pareai foarte entuziasmat la inceput 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
Entuziasmat esti atunci cand alegi cu inima, cand alegi practic, mai putin
. Dar imi place masina, si cu mici detalii exterioare poate arata bine
.

- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Foaaaarte frumoasa din nou
Pt iarna ? Iei cauciucuri cu tot cu jenti sau doar cauciucuri ?
Pt iarna ? Iei cauciucuri cu tot cu jenti sau doar cauciucuri ?
C4
C200K
C200K
- Bogdan
- Fondator
Am deja roti luate, trebuie doar sa le montez. Roti de tabla pe 16 cu cauciucuri de iarna.
Simply clever la Skoda:
"Racleta" de curatat gheata cu lupa
in capacul rezervorului.
Cos de gunoi in portiera stanga

Suport telefon mobil:

Mocheta cu fata dubla(cauciuc si textil) si sisteme de prindere in portbagaj(plase, carlig pentru sacose, si un fixator pentru diverse obiecte - se prinde de mocheta, formeaza un L si pui acolo o cutie de ex). Poze nu am, doar cu una din plase:

O sa mai fac ceva poze noaptea, la bord, meniuri etc..multe lucruri interesante si acolo si chiar utile.
VAG are asa numitul MaxiDot, este un ecran in bord, intre ceasuri, ff util, pentru ca iti afiseaza destul de multe informatii. De ex, pe ecranul cu touch activez Radio sau Media(lista de melodii, ce melodie ruleaza), iar pe maxi dot pot alege sa vad consumul, vitezometru digital, sau orice alta functie disponibila in bolero(mai putin functiile legate de configurari).
Simply clever la Skoda:
"Racleta" de curatat gheata cu lupa
Cos de gunoi in portiera stanga

Suport telefon mobil:

Mocheta cu fata dubla(cauciuc si textil) si sisteme de prindere in portbagaj(plase, carlig pentru sacose, si un fixator pentru diverse obiecte - se prinde de mocheta, formeaza un L si pui acolo o cutie de ex). Poze nu am, doar cu una din plase:

O sa mai fac ceva poze noaptea, la bord, meniuri etc..multe lucruri interesante si acolo si chiar utile.
VAG are asa numitul MaxiDot, este un ecran in bord, intre ceasuri, ff util, pentru ca iti afiseaza destul de multe informatii. De ex, pe ecranul cu touch activez Radio sau Media(lista de melodii, ce melodie ruleaza), iar pe maxi dot pot alege sa vad consumul, vitezometru digital, sau orice alta functie disponibila in bolero(mai putin functiile legate de configurari).

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Astea da poze, asa mai merge
Are enervant de multe dotari pe ea si arata super, canapelele nu mai zic. Eu zic ca i-ar sta bine cu niste jante mai mari si cam atat, nu prea ai ce sa-i faci ca e super bine asa cum e.
Foarte tare, imi place, asta da masina de familie
Are enervant de multe dotari pe ea si arata super, canapelele nu mai zic. Eu zic ca i-ar sta bine cu niste jante mai mari si cam atat, nu prea ai ce sa-i faci ca e super bine asa cum e.
Foarte tare, imi place, asta da masina de familie
- Bogdan
- Fondator
Puteam sa iau roti pe 18, dar NU..17 e suficient, mai ales ca are si suspensie sport. Cu roti pe 18 cred ca ar fi zgaltait si mai rau, decat o face acum pe drumuri nu ff bune.
Sunt curios de schimbare cand le pun pe alea pe 16"
Sunt curios de schimbare cand le pun pe alea pe 16"

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Bai nu stiu, eu am trecut de la 17" runflat la 16" non-runflat si sincer nu-i nici o diferenta de confort, tot iti clantane dintii in gura. Initial am zis ca e de la runflat'uri ca stiu ca alea sunt mai rigide dar nu, se pare ca asa e setata masina, asta te bataie si pe autostrada deci n-ai ce-i face. Asa ca daca tot ma bataie nu ma opreste nimic sa-i pun de 18" 
- Bogdan
- Fondator
E ciudat ce zici..balonul mai mare trebuie sa o faca mai confortabila. Esti primul care il aud ca nu simte diferente

- sergiu9my
- Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
- Numar Inmatriculare: PH 90 WTF
Foarte frumoasa! Sa o stapanesti sanatos !!
Asteptam pozele facute pe noapte
Asteptam pozele facute pe noapte
- Rica
- Marca si model masina: ....
Poi bmw-ul are suspensia mai rigida si de aceea nu se simt diferente.Bogdan scrie:E ciudat ce zici..balonul mai mare trebuie sa o faca mai confortabila. Esti primul care il aud ca nu simte diferente
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Pai mie nici la C4 nu mi se pare diferenta intre 16" si 17".Rica scrie:Poi bmw-ul are suspensia mai rigida si de aceea nu se simt diferente.Bogdan scrie:E ciudat ce zici..balonul mai mare trebuie sa o faca mai confortabila. Esti primul care il aud ca nu simte diferente
Dar si C4 are suspensia cum o are...acuma na.
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian