iti aduci aminte de maiorescu si teoria formelor fara fond? doamne ce actual este
totusi cata vreme este aer pentru toti ... let live ... daca o sa raman blocat prin vreun ambuteiaj din cauza de parade penibil, atunci o sa-i injur cu sete.
pana atunci, cred ca o sa vin si eu, daca mai sunt locuri numai ca nu stiu daca sa vin pe calea victoriei sau pe cheiul garlii {dinspre arcul de triumf} ca sa nu calc vreun gay sau vreo dyke .
te asteptam
in orice caz, toti de pe forum sunt OBLIGATI sa vina maine la intalnire, absenta va fi ASPRU pedepsita! Exceptii se fac pentru cei care nu sunt din Bucuresti. Exceptia la exceptie se invoca in cazul lui mituc. El trebe sa fie prezent, nu avem ce sa facem, mai ales dupa ce a spus ca martoaga lui e mai buna decat matoaga mea
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
maine nu ploua, nu ninge, nu e viscol, nu e lapovita.
Prin urmare o sa vin inarmat pentru poze, si multe poze. Cand spun poze inseamna masini curate, aranjate
Am cate ceva in cap insa vreau clar sa facem si alte poze decat cele standard cu linia de masini care sper ca o sa fie destul de mare sa trebuiasca sa fac fotografia din fata magazinului unirea sa intram cu totii in cadru.
Evident nu vor lipsi pozele membrilor molfaind la acadelele aduse de Carmina
Ultima oară modificat Vin Iun 08, 2007 9:42 pm de către silvius, modificat 1 dată în total.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!