Daca ai de gand vreodata sa faci puntea intre pinii 2 si 6 ca sa iti functioneze flashurile,eu ti-as sugera sa incerci alta varianta.Am facut eu treaba asta si se supraincalzesc cablajele,ai tensiune prea mare daca pui si halogenul,eu abia ce le testasem si au inceput sa transpire firele in interiorul farului.Grija mare,e pericol mareferrarienzogumball scrie:Când dai flash o sa se aprinda halogenele si knd vrei sa aprinzi faza lunga se aprind halogenele si xenonul
Angel Car Coupe VTR+
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: Angel Car Coupe VTR+
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ferrarienzogumball
- Numar Inmatriculare: 6510 GCX
A fost la o proba SPL in Blanes (decat de bass era) k pe înalte nu am nik puternic montat decat niște 6x9 in locul celor rotunde după spate(am tăiat plasticurile k sa intre astea)stormrage scrie:hmmm... 132 la ce grupa...ferrarienzogumball scrie: Ink nu e terminat dar cu ce am acu am dat 132db jejeje
![]()
masina are potential... eu cu setup-ul trecut, hifonics de 350 statia si 400 difu, dadeam 137 la orice ora
-
ferrarienzogumball
Eu le-am facut asa si 0 problemesimply the lex scrie:Daca ai de gand vreodata sa faci puntea intre pinii 2 si 6 ca sa iti functioneze flashurile,eu ti-as sugera sa incerci alta varianta.Am facut eu treaba asta si se supraincalzesc cablajele,ai tensiune prea mare daca pui si halogenul,eu abia ce le testasem si au inceput sa transpire firele in interiorul farului.Grija mare,e pericol mareferrarienzogumball scrie:Când dai flash o sa se aprinda halogenele si knd vrei sa aprinzi faza lunga se aprind halogenele si xenonul
Aici toți care au montat farurile au facut-o asa si nu au avut probleme
Salut
- simply the lex
- aLEX YO!...
Eu am lucrat efectiv in far pt ca le-am avut desfacute si am facut legatura intre cablurile corespondente pinilor 6 si 2,teoretic ar trebui sa fie acelasi lucru.O sa incerc din nou in afara farurilor,la mufa si o sa testez.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- simply the lex
- aLEX YO!...
Daca ai vreun link de pe forumul vostru din spania,pune-mi-l si mie aici te rog. 
-
ferrarienzogumball
Pe link-ul asta un băiat după foro le avea exact cum ti-am zis eu(dar k sa nu mai fak sunetul de la calpele de la xenon knd dai flash-uri) l-a facut asasimply the lex scrie:Daca ai vreun link de pe forumul vostru din spania,pune-mi-l si mie aici te rog.
http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic.php?f=17&t=45009
Salut
-
ferrarienzogumball
Salut
A trecut ceva timp de knd nu am mai trecut pe aici, dar cum am rupt laptop-ul, nu am cu ce sa pun pozele jejeje
Pun cateva(mai bn zis destule) poze cu masina la concentrații tuning, premi câștigate la tuning, sesiune poze in Barcelona si cateva in plus
Masina are deja suspensie pe filet Vmaxx Variante 1, rezultatul imi place la nebunie(la aspect si la cum se tine acu in curbe)

Sesiune poze in Barcelona(câteva din alea 500 poze care le-a facut)

Stiu k nu o sa placa la toată lumea, dar se accepta toate părerile(bune si rele jejeje)
A trecut ceva timp de knd nu am mai trecut pe aici, dar cum am rupt laptop-ul, nu am cu ce sa pun pozele jejeje
Pun cateva(mai bn zis destule) poze cu masina la concentrații tuning, premi câștigate la tuning, sesiune poze in Barcelona si cateva in plus
Masina are deja suspensie pe filet Vmaxx Variante 1, rezultatul imi place la nebunie(la aspect si la cum se tine acu in curbe)

Sesiune poze in Barcelona(câteva din alea 500 poze care le-a facut)

Stiu k nu o sa placa la toată lumea, dar se accepta toate părerile(bune si rele jejeje)
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Le-am gasit si noi pe facebook.
Imi place de mor!
Bv!!!
Imi place de mor!
Bv!!!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu prea ma incanta stickerele, dar masina ta chiar a iesit misto!! Bravo ...mie imi place
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
De belea masina,bravo!!! 
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

-
ferrarienzogumball
Ma bucur k v-a plăcut
Aveam de gand sa o tin decat 1 luna cu ele puse, dar le mai las un timp, poate cade vre-o zăpada pe aici si ii fac niște poze in zăpada jejejeje
Salut
Aveam de gand sa o tin decat 1 luna cu ele puse, dar le mai las un timp, poate cade vre-o zăpada pe aici si ii fac niște poze in zăpada jejejeje
Salut
- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
Arata foarte bine, bravo 
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
- Rica
- Marca si model masina: ....
Palaliooo...
pleci la razbel?
Foarte frumos.
O lasi asa?
Foarte frumos.
O lasi asa?
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- simply the lex
- aLEX YO!...
Pai nu stii sa citesti?
- Rica
- Marca si model masina: ....
Am cetit bre, asteptam decizia finala.
Ar da bine in zapada, e drept.
Ar da bine in zapada, e drept.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!