Filtru de aer sport/admisie directa
- Mihay
- Supermoderator
Re: Filtru de aer sport/admisie directa
mai bine o dai in lateral cam de unde tragea si inainte mai spre aripa..banuiesc ca nu e complicat. pret?
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Nu ai cum sa mai pui filtrul stock decat daca remontezi carcasa acestuia si conexiunile aferente. Treaba asta ia ceva timp si ca sa o faci pentru o zi mi se pare total aiurea. Plus ca la un montaj de filtru sport facut elegant, furtunul care recupereaza gazele de la motor, se scurteaza, deci remontarea filtrului stock devine imposibilamituc scrie:.......Tine prin casa un filtru de aer stock curat sa-l pui cite o zi pina se usuca cel umed si asta e, eventual sa-l porti iarna.
.........
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
mituc se referea la panel filter
- ardei
- Numar Inmatriculare: B 84 BSR
Este o idee buna,una la care m-am gandit, insa va trebui sa improvizez ceva pentru a reface traseul.....Ei l-au montat aproape de radiator,ce aer rece sa mai traga, daca acolo e cald in draci?Mihay scrie:mai bine o dai in lateral cam de unde tragea si inainte mai spre aripa..banuiesc ca nu e complicat. pret?
O sa pun maine poze sa vedeti mai bine ce si cum.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Nu vreau sa spun nimic despre ei, dar m-au dezamagit profund la o vizita la ei pt un astfel de produs.
practic cel cu care am vbt, m-a facut sa ies urgent de la ei din sediu.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- ardei
Sa inteleg ca despre cei de la ASPAD este vorba? Genial....Problema este sa reusesc macar sa vad daca ceea ce au facut ei acolo este ok pentru ca tare presimt ca au facut o treaba de mantuiala...Aiurica scrie:Nu vreau sa spun nimic despre ei, dar m-au dezamagit profund la o vizita la ei pt un astfel de produs.
Citroen C4 1.6 16v 110cp - Pipercross Cold Air Intake; Borla exhaust cat-back by PILOT!; Vitaminizata by Dimsport
- Mihay
- Supermoderator
pai vin`o duminica la intalnire. suntem cativa care avem tevi in loc de plastice si cred ca ne dam seama daca e ok ce au facut ei. pana atunci POZE 
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Explica-mi si mie ceva, pls.ardei scrie: Sa inteleg ca despre cei de la ASPAD este vorba? Genial....Problema este sa reusesc macar sa vad daca ceea ce au facut ei acolo este ok pentru ca tare presimt ca au facut o treaba de mantuiala...
Am vazut in semnatura ta: "Citroen C4 1.6 16v 110cp + 10 % Pipercross Cold Air Intake"
10%???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Aiurica
mie mi-au spus sa imi pun teava daia de PP pt scurgere in loc de metal....ca e mai buna!
o fi ...dar frate cum sa-ti dau 12 mil pe o scurgere.....
si de aici pana la a iesi urgent de acolo nu a mai durat decat 1 sec.
mi se pare absurd sa recomande cineva asa ceva !
dar sa asteptam pozele sa vedem daca am dreptate!
o fi ...dar frate cum sa-ti dau 12 mil pe o scurgere.....
si de aici pana la a iesi urgent de acolo nu a mai durat decat 1 sec.
mi se pare absurd sa recomande cineva asa ceva !
dar sa asteptam pozele sa vedem daca am dreptate!
- ardei
Gata cu pozele!
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 9_1526.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 526_01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 9_1538.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Astea sunt pozele, sper sa se vada bine, pentru ca sunt facute cu telefonul.
Ultima poza este cea in care am modificat eu traseul si l-am readus cat mai aproape de aripa, unde venea cel original.
Atunci cand am montat admisia, mi-au facut ei un cot de plastic, pentru ca cica nu au cum sa-l monteze fara cotul asta, care are rolul de a face legatura cu carcasa filtrului. In fine nu stiu in ce masura conteaza asta...
La intalnire vin cu mare placere
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 9_1526.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 526_01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s495.photobucket.com/albums/rr31 ... 9_1538.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Astea sunt pozele, sper sa se vada bine, pentru ca sunt facute cu telefonul.
Ultima poza este cea in care am modificat eu traseul si l-am readus cat mai aproape de aripa, unde venea cel original.
Atunci cand am montat admisia, mi-au facut ei un cot de plastic, pentru ca cica nu au cum sa-l monteze fara cotul asta, care are rolul de a face legatura cu carcasa filtrului. In fine nu stiu in ce masura conteaza asta...
La intalnire vin cu mare placere
- Aiurica
e ok in ambele cazuri!
- ardei
Atat este castigul obtinut pe un motor de 1.6 16v de pe un Saxo....10 %.....De fapt, in cazul admisiei VIPER, a fost testata prima data pe un SAXO cu motorul de 1.6 16v. Pe cale de consecinta sper sa fie si la mine la fel...Shadow scrie:Explica-mi si mie ceva, pls.ardei scrie: Sa inteleg ca despre cei de la ASPAD este vorba? Genial....Problema este sa reusesc macar sa vad daca ceea ce au facut ei acolo este ok pentru ca tare presimt ca au facut o treaba de mantuiala...
Am vazut in semnatura ta: "Citroen C4 1.6 16v 110cp + 10 % Pipercross Cold Air Intake"
10%???
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Deci...nu vreau sa ma intelegi gresit...dar alea sunt vise.
Si daca a zis cineva ca a scos atat dintr-un Saxo doar din filtru...alea sunt povesti!!!
Doar dintr-un filtru nu scoti mai mult decat zgomot si un raspuns putin mai bun al acceleratiei.
Si daca a zis cineva ca a scos atat dintr-un Saxo doar din filtru...alea sunt povesti!!!
Doar dintr-un filtru nu scoti mai mult decat zgomot si un raspuns putin mai bun al acceleratiei.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Si cu foarte mult noroc vreo 2, poate maxim 3% putere maxima in plus (adica 3-4cp, de obicei 0-2).
Ardei: in spatele farului e ok.
Pasare: da, ma refeream la filtrul sport panel, nu la SRAM/CAI/SRI.
Ardei: in spatele farului e ok.
Pasare: da, ma refeream la filtrul sport panel, nu la SRAM/CAI/SRI.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
eu zic ca ti`a dat maxim sasa cai