Facut si eu revizie. Repede si bine (si ieftin, dupa cum reiese din imaginea alaturata). Atata imi pare rau ca nu m-am intalnit cu Mugurel
Da suntem aproape, ne intalnim noi
sorigen scrie:pey.. de la 5 la 8 e o mica diferenta eh.. asta e
Ca sa nu mai vorbim total aiurea, te rog frumos sa faci o comparatie a facturilor intrare cu intrare si sa intelegi de ce tu ai pretul ala si altii au mai putin!!(asta e valabil pt toata lumea).
Daca gasesti o factura cu tot ce ai schimbat tu si e mai mica, atunci inseamna ca s-au modificat tarifele la Valcea.
La fel si eu urlam ca ATS mi-a umflat factura cu un filtru de benzina, si am ramas surprins cand am aflat ca eu chiar am asa ceva la masina si se si shimba.
PS: Nu mai generalizati preturile la revizii, pentru ca acestea difera in functie de ceea ce se schimba sau nu! Eu am dat la revizia de 40 000 , 10 milioane din buzunar asta la ATS, asta pentru un amarat de 1.4 Benzina. Este mult nu??? Dar daca ma uit pe factura vad ca mi-au schimbat filtru de benzina, mi-au schimbat placute fata + manopera si asa se fac 10 milioane
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Corect, sper exemplu, exdani a facut revizia sapt. trecuta la 13500 km si l-a costat 470 si ceva, deci cu vreo 55 mai putin ca pe mine, dar el nu a schimbat filtrul de aer si normal ca rezulta diferente.
Asa ca, totul e in regula.
e o vorba..."facerea de bine....etc etc" ma abtin de la alte comentarii dar cand nu esti in stare sa citesti niste facturi, sa le analizezi,compari , sa intelegi diferente intre revizii diesel si revizii benzina mai bine stai acasa !
Referitor la problema mea, o scriu si aici ca sa te pun in tema. La munte, dar doar la munte imi moare motorul la relanti.S-a intamplat de 2 dati cand am fost la Sinaia, respectiv Brasov. La oras (Ploiesti) nu imi face nimic, decat la altitudini mari.Ce poate fi, (eu am citit pe forum pe aici ca ar fi ba regulatorul de aer, ba clapeta de aer, ba un simplu eroare de soft) si daca se poate sa imi dati un pret estimativ pentru regulator, clapeta si update soft.Oricum, as vrea sa ma programez la o constatare, dar nu prea stau bine cu timpul, asa ca o sa sun cand imi fac nitel timp.Astept raspuns. Multumesc anticipat.
Buna,
Se va rezolva prin telechargement al calculatorului de injectie.
Exista un info referitor la problema aceasta, orice service Citroen o rezolva intr-un sfert de ora.