Apple iPhone vs Samsung Galaxy + Tablete
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Re: Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete
"Windows a scos o tableta touch screen color in 2003"? I rest my case 
-
nero
- Robotizat
Nu e nevoie. Un măr mușcat pe spate e suficient pentru a asigura succesul.Bogdan scrie:E SF clar.....sunt curios Iphone 5 cu ce va veni in plus!
Plus că toate specificațiile tehnice SF pot fi anulate foarte ușor cu mici avantaje de ergonomie (cum ar fi ecran de maxim 4”, interfață simplă și rapidă) pe care Iphone le va avea (și le are deja). Din păcate nu-i văd pe Samsung să se trezească brusc la capitolul software.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Dar ce are softul de la Samsung si nu-ti place?
Acum, S2 cu android 4.0.3 se misca chiar mai bine decat se misca deja, plus ca difuzorul se aude mult mai bine decat la aifon, la fel si microfonul. Aifonul are probleme cu butonul Home, am schimbat doua pana acum, unul la al meu si unul sotiei. La S2 n-am auzit sa aiba probleme hardware, or fi cazuri izolate, dar eu sincer nu am auzit. O fi S2'ul prea mare dar aifonul are ecranul prea mic pentru browsing, filmulete etc...
S2 a avut la inceput probleme de autonomie dar in timp s-au rezolvat si alea o data cu update-urile.
Acum, S2 cu android 4.0.3 se misca chiar mai bine decat se misca deja, plus ca difuzorul se aude mult mai bine decat la aifon, la fel si microfonul. Aifonul are probleme cu butonul Home, am schimbat doua pana acum, unul la al meu si unul sotiei. La S2 n-am auzit sa aiba probleme hardware, or fi cazuri izolate, dar eu sincer nu am auzit. O fi S2'ul prea mare dar aifonul are ecranul prea mic pentru browsing, filmulete etc...
S2 a avut la inceput probleme de autonomie dar in timp s-au rezolvat si alea o data cu update-urile.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Apple iPhone4 vs Samsung Galaxy S2 + Tablete
Butonul da e o mare pb! Si eu am schimbat pe al meu ieri!
este destul de interesanta politica de service a operatorilor de telefonie(orange cazul meu) si cea a importatorului!
Pentru problema butonului importatorul schimba instant telefonul (asa mi s a spus mie cel putin) pe cand Orange repara!
Tableta care am luat o acum o sapt avea o problema, undeva in partea de sus a ecranului un led era mai pronuntat!(un nimic de altfel dar trebuie sa fie perfecta). In 2 zile am avut tableta noua fara niciun fel de discutii, explicatii certuri sau mai stiu eu ce! ( am avut ceva emotii pt ca nu este cumparata pe PF si in cazul asta e cam greu daca ajungi la certuri) Cel din service mi a zis ca la ei nu prea se repara decat laptopuri atat, restul se schimba!
este destul de interesanta politica de service a operatorilor de telefonie(orange cazul meu) si cea a importatorului!
Pentru problema butonului importatorul schimba instant telefonul (asa mi s a spus mie cel putin) pe cand Orange repara!
Tableta care am luat o acum o sapt avea o problema, undeva in partea de sus a ecranului un led era mai pronuntat!(un nimic de altfel dar trebuie sa fie perfecta). In 2 zile am avut tableta noua fara niciun fel de discutii, explicatii certuri sau mai stiu eu ce! ( am avut ceva emotii pt ca nu este cumparata pe PF si in cazul asta e cam greu daca ajungi la certuri) Cel din service mi a zis ca la ei nu prea se repara decat laptopuri atat, restul se schimba!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
nero
- Robotizat
Păi cea mai mare problemă ar fi Android OS bug, care (contrar numelui) e problemă de la Samsung. Cu alte cuvinte, se apucă să mănânce baterie de nebun în idle, și te trezești peste noapte că ai rămas fără. Apoi ar fi interfața touchwizz (mult în urmă față de Sense, de exemplu), dialer-ul retardat, clientul de exchange care nu merge, diverse probleme la update, etc.catalin4u24 scrie:Dar ce are softul de la Samsung si nu-ti place?
Eu l-am adus într-o formă cât de cât ok, cu SPB Shell 3D, TouchPal dialer, GO Keyboard, Moxier Mail, dar de Android OS bug nu pot scăpa.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
mda... eu sunt multumit de el exact asa cum e. Mie nu imi moare subit bateria si nici probleme cu interfata nu am, ca o pot schimba imediat cu un launcher daca e...
Force close nu-mi da decat Tapatalk, care mai e si platit... in rest nu am nici un bug enervant.
Force close nu-mi da decat Tapatalk, care mai e si platit... in rest nu am nici un bug enervant.
-
nero
- Robotizat
Dont get me wrong, și eu sunt mulțumit în proporție de 80%, dar asta nu înseamnă că nu se poate mai bine. Încearcă un HTC să vezi cum arată un soft de calitate, cu intefață 100% funcțională, dialer bun, toate softurile integrate funcționale (inclusiv exchange) și fără bug-uri și battery drain.
Evident, nu comparăm cu Apple, care în afară de faptul că funcționează, n-are niciun argument.
Evident, nu comparăm cu Apple, care în afară de faptul că funcționează, n-are niciun argument.
- Bogdan
- Fondator
S-a intamplat si minunea..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AJncGXPEn6k[/youtube]
Sincer nu ma atrage deloc, este mult prea mare pentru mine, iar ca noutati, in afara de SF-ul ala cu incarcarea(despre care am citit in ziare nu si in specificatiile produsului), restul chiar nu e nimic WOW sau nemaivazut!
Procesor QuadCore pe un telefon?
Nici nu a aparut bine, ca este la oferta deja
http://www.gsmarena.com/carphone_wareho ... s-4206.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunt foarte curios ce va insemna Iphone 5, dar tare mi-e ca vor incepe cu mizerii gen ecran de 4.5-5"...
Comparam zilele trecute Ipad-ul meu cu un galaxy tab! Nu prea ai ce sa compari cand vine vorba de ecran sau felul cum se misca
Cand rotesti galaxy tab-ul, stai 1-2 secunde sa iti intoarca imaginea, cand incarca pozele exista lag, in conditiile in care procesorul de pe galaxy tab este mai bun decat cel de pe ipad!
O alta comparatie am facut o cu Asus Transformers, care costa cat un Ipad...Mult mai slab decat galaxy tab...
Imi aduc aminte acum vreo 10-11 ani, cand incepuse nebunia cu telefoane color, polifonice cum Nokia se zbatea, incerca, sa se bata cu Samsung insa de fiecare data a esuat patetic(vorbind strict de ecran, culori, sunete).
Nici acum in 2012 Nokia nu poate sa se bata cu Samsung cand vine vorba de ecran, touchscreen, sound, facand abstractie de faptul ca pentru prima oara Samsung a depasit Nokia la vanzari.
Acelasi lucru mi se pare ca incearca Samsung sa faca acum in 2012 cu Apple.....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AJncGXPEn6k[/youtube]
Sincer nu ma atrage deloc, este mult prea mare pentru mine, iar ca noutati, in afara de SF-ul ala cu incarcarea(despre care am citit in ziare nu si in specificatiile produsului), restul chiar nu e nimic WOW sau nemaivazut!
Procesor QuadCore pe un telefon?
Nici nu a aparut bine, ca este la oferta deja
http://www.gsmarena.com/carphone_wareho ... s-4206.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunt foarte curios ce va insemna Iphone 5, dar tare mi-e ca vor incepe cu mizerii gen ecran de 4.5-5"...
Comparam zilele trecute Ipad-ul meu cu un galaxy tab! Nu prea ai ce sa compari cand vine vorba de ecran sau felul cum se misca
Cand rotesti galaxy tab-ul, stai 1-2 secunde sa iti intoarca imaginea, cand incarca pozele exista lag, in conditiile in care procesorul de pe galaxy tab este mai bun decat cel de pe ipad!
O alta comparatie am facut o cu Asus Transformers, care costa cat un Ipad...Mult mai slab decat galaxy tab...
Imi aduc aminte acum vreo 10-11 ani, cand incepuse nebunia cu telefoane color, polifonice cum Nokia se zbatea, incerca, sa se bata cu Samsung insa de fiecare data a esuat patetic(vorbind strict de ecran, culori, sunete).
Nici acum in 2012 Nokia nu poate sa se bata cu Samsung cand vine vorba de ecran, touchscreen, sound, facand abstractie de faptul ca pentru prima oara Samsung a depasit Nokia la vanzari.
Acelasi lucru mi se pare ca incearca Samsung sa faca acum in 2012 cu Apple.....

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ai dreptate cu Galaxy Tab vs iPad... Nu prea ai ce sa compari, Tab-ul este clar inferior. Viteza de reactie slaba, filmele full hd merg sacadat, etc... In schimb ipadul merge ireprosabil nu pot comenta nimic.
-
nero
- Robotizat
Aceeași problemă de care vorbeam mai sus. Am mai încercat și Lenovo de 10” cu Tegra dual core și tot prost se mișcă. În schimb, HTC Flyer de 7” cu procesor single core se mișcă perfect.
Eu m-am hotărât, renunț la S2-ul meu și îmi iau un HTC One S.
Cât despre S3, dacă nu se apucă să rezolve și să optimizeze partea soft, n-au decât să crească ecranul și specificațiile hardware cât vor ei. Oricum, 4.8” e undeva înspre penibil pentru un telefon mobil.
Eu m-am hotărât, renunț la S2-ul meu și îmi iau un HTC One S.
Cât despre S3, dacă nu se apucă să rezolve și să optimizeze partea soft, n-au decât să crească ecranul și specificațiile hardware cât vor ei. Oricum, 4.8” e undeva înspre penibil pentru un telefon mobil.
- Bogdan
- Fondator
Penibil este un cuvant prea bland!!

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Treaba e ca nu-ti mai trebuie tableta cu telefonul ala. Dar, nu inteleg de ce exagereaza cu ecranul ala in puii mei... Si s2 ul e mare, ce sa mai zic de s3....
Cred ca o sa raman cu s2 ul mult timp de acum. Daca vine apple cu un tel cu 4" ecran o sa ma mut inapoi la apple. Orice e mai mare de 4" este ridicol...
Cred ca o sa raman cu s2 ul mult timp de acum. Daca vine apple cu un tel cu 4" ecran o sa ma mut inapoi la apple. Orice e mai mare de 4" este ridicol...
-
nero
- Robotizat
Crezi că ai putea trece de la Android la Iphone? Eu am încercat și era să se lase cu cioburi 
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Bineinteles... n-ar fi prima oara. Am avut deja nu stiu cate aifoane si androide
Nu conteaza ce smartfon e atata timp cat imi place
Nu conteaza ce smartfon e atata timp cat imi place
-
sebigaja
Samsung. Samsung all the way!