Celebrul topic - "Pe cine am mai vazut"
-
tipitip
- Admin
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
TU ma claxonai aseara?
.. Ma grabeam atat de tare ca nu te-am vazut!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
shomoyoque
-
Speedster
PLD
Azi dimineata, pe Stirbei Voda, PLD astepta calm sa intre pe straduta de unde venea o Nubira albastra pe contrasens (deh, era de la PNA si ei au alte reguli de circulatie
). Cata rabdare... Felicitari. PLD, masina mea nu prea o mai vezi pe Stirbei pentru ca nu prea mai gasesc loc si o bag in parcarea subterana...
Ford Mondeo MK3 1.8i 125 CP
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
-
tipitip
- Admin
-
Krm
tipitip scrie:Văzut Krm cocoţându-se pe dealul de la Academia Militară, mai mult de un claxon şi un flash în aripa stângă din spate n-am putut!
la baza dealului era si un c4 coupe negru, in paralel (la un moment dat)... din pacate mi-a fost imposibil sa prezint stickerul
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai trage repede frina de mina si putin de volan, ca doar de aia ai frina de mina, doar n-o s-o folosesti cind e masina parcataKrm scrie:la baza dealului era si un c4 coupe negru, in paralel (la un moment dat)... din pacate mi-a fost imposibil sa prezint stickerul
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
Krm
la viteza maxima astronomica de pe dealul de la Academia Militara (<5 km/ora).... era mai util sa ii fac un desenmituc scrie:Pai trage repede frina de mina si putin de volan, ca doar de aia ai frina de mina, doar n-o s-o folosesti cind e masina parcataKrm scrie:la baza dealului era si un c4 coupe negru, in paralel (la un moment dat)... din pacate mi-a fost imposibil sa prezint stickerul
the most beautiful C4
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
Urban Jungle Coupe
1,6I, 110CP
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Aratat astazi sticker-ul (evident prin metoda "taiatu' de cale") unei berline gri B-88-RRR.
Daca apare p-aici NU-mi cer in mod oficial scuze pentru ca i-am facut un bine.... l-am adus in cel mai select club.
Daca apare p-aici NU-mi cer in mod oficial scuze pentru ca i-am facut un bine.... l-am adus in cel mai select club.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
Speedster
Aviatiei
In Aviatei vad destul de des un coupe Albastru ( culoare rara
) parcat pe langa hotelul lu' nea Mitica de la Liga cu nr B46(?)JNW si un alt coupe culoare jaune scott cu numere de MS pe o straduta (Elena Caragiani) , acesta din urma are insmne de VTR de C2 si arata chiar bine scrisul galben/galben. Nu am vazut nici o data macar cine le conduce . Tot prin Aviatiei este si un coupe dotare X (nu are jante de aliaj) culoare bleu deschis , tot cu un numar gen BxxJMW...
Ford Mondeo MK3 1.8i 125 CP