Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Re: Solutie noua pentru integrare iPod -> USB BOX

Mesaj de cpv_13 »

De ieri am si eu USB BOX. Mi l-au montat baietii de la Promotor. Toata treaba a dura o ora si jumatate (iti vine acru-n gat pana dai jos toate mizeriile de la torpedou).
E foarte misto. Mi-am aruncat toate cele 60 de cd-uri din masina. Acum stau si rip-uiesc niste cd-uri originale (clasica).
Cu navigarea e ceva mai delicat (din cauza display-ului A) dar eu mi-am organizat toata muzica in 5 directoare si am rezolvat problema :D
Poti sa vezi si numele directorului/artistul/piesa - apasat pe pty, te duci la coada listei si activezi document. Da' ma enerveaza cum apare - se plimba textul de la dreapta la stanga, nu vezi niciodata informatia completa. Asa ca il las by default, fara sa-mi apara artistul si piesa (oricum nu stau cu ochii in display ;) )
Directoarele se pot schimba si din rotita - vis.

Ce sa mai... sunt super multumit de achizite. acum nu mai am motiv sa-mi iau mainile de pe volan.

Ma gandeam ca sa-mi iau un stick mai mare... da' pe stick-ul meu de 2 GB au incaput vreo 5-600 de melodii. Mai mult decat suficient.
Super multumit de baietii de la Promotor. Toata cinstea lui Mugurel (poate se gandeste sa se extinda., sa nu mai fim nevoiti sa batem drumul pana la Valcea).
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Cat a costat?
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Mesaj de cpv_13 »

pretul de lista, cu tot cu montaj, este de 980 de lei.
Eu am avut parte de un pret special - datorita faptului ca imi fac totul la ei si de fiecare data vin de la Bucale - datorita lui Mugurel (ii multumesc si pe aceasta cale).
Nu pot sa spun pretul pentru ca nu ar fi corect fata de Mugurel si echipa lui. Cel mai bine discuta fiecare in parte si tinand cont de istoric sunt convins ca o sa va faca un pret bun.
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”