Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

atentie prin BG pe autostrada, eu am patit de cateva ori sa merg regulamentar pe banda 2, singura existenta pentru mine de altfel :), cu 150-170, iar cel de pe prima banda sa inceapa sa depaseasca cu max 120 cate un tir sau eu stiu ce alt rablament :evil:
Drept urmare, ca tot s-a mai vb pe aici... da, se aprind avariile cand decelerezi de la viteza aia pana pe la vreo 100.
Bineinteles ca nu baga semnal, ci doar vezi javra cum intra pe banda ta.
In felul asta, eu care peste 170 nu o calc i-am dat talpa si peste sa trec de cate unul care incepe sa depaseasca cand botul meu e deja in dreptul lui
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

De cacao bulgarii pe sosele... Merg foarte incet si te imping si pe tine sa mergi la fel.

Intra avariile si daca tragi frana de mana. Probabil ca tine de cat de puternica este decelerarea...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Solutia pentru astia care iti taie fata cand ii depasesti cu 160-170km, daca scapi teafar te bagi in fata lor, ii opresti, scoti una bucata sofer din masina, il pui sa muste putin din capota, si daca timpul iti permite suni si la politie..

La mine a functionat acu 2 sapt pe A2.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Nu-i pui sa muste ca raman urme dupaia care nu se duc la polish.... :)

Subscriu celor zise de voi... Mi s-a intamplat de o gramada de ori pe A2 sa imi taie fata cate unu din asta... Si Doamne cate injuraturi si flashuri si pumni avantati in aer s-au aruncat asupra lor.... Nishte tampiti!!!!

Tin minte un tampit cu o rampa pe care il injur si acum cand imi aduc aminte..... Era sa musc din el rau de tot.... Veneam cu 160 si s-a bagat boul in depasire cu 90 de km/h.... Ma vedeam deja urcat pe rampa lui.. ca in filme..... si ce injuraturi ... si degete siiii....... cum ma Bogdane? L-ai oprit si i-ai dat?
Ultima oară modificat Lun Aug 27, 2007 3:38 pm de către shomoyoque, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Eu nu prea imi fac dreptate singur ca nu ma ajuta fizicul..dar asta deja a fost prea periculos. Era cred al IV a lea care mi-a taiat fata si n-am mai rezistat.
A iesit urat pentru ca d-abia m-am oprit, marele noroc a fost ca nu era ud pe jos ca altfel jale din plin il luam..
L-am depasit,si tot el era cel care gesticula ca un prost i-am facut semn sa opreasca dar n-a avut nici un gand, m-am bagat in fata lui si am incetinint pana cand a oprit...L-am scos din masina frumos(mentionez ca nu eram singur si boul degeaba avea usile blocate daca geamul de la sofer era deschis), a pupat un pic capota loganului dupa care am vrut sa sun la politie, dar nu-mi mai permitea timpul...El vroia sa sune la politie, si chiar l-am rugat, dar l-am avertizat ca pana vine politia o sa isi ia numai palme ...
Am primit numai incurajari de la cei din spate care oprisera si ei :D..
Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

eh, problema e ca daca sunt spre varna, sigur e deja ora 7 si eu sunt inca pe autostrada si vreau sa apuc ceva mancare, iar daca sunt spre romania sigur ma asteapta vreo 3 musterii la firma care vor nush' ce chestii. Cu timpul am inceput sa recunosc desteptii cu mult inainte sa faca o manevra.
Insa intr-o zi o sa plec mai devreme spre varna si o sa imi fac timp si de ei. Si de nu o da la spaga aia la politie de o sa le vina rau. :evil:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Mda .. bine i-ai facut Bogdan ..
Si eu ieri veneam de la mare si pe A2 mergeam cu 150-160 pe banda din stanga, si deodata s-a bagat unul cu o dacie alba sa depaseasca ei pe toti .. nu avea mai mult de 90 la ora .. pe celelalte 2 benzi era plin si in spatele meu coada si flashuri ca asteptau toti sa se dea ala .. dar el nu avea nici o treaba .. mergea in continuare cu viteza aia neinteresandul-l de restul care poate se grabeau sau .. doar le place viteza ..
DUMB PEOPLE! :roll:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Ah! Sa muste din capota lui.... Acum are sens da... :D

Bine ca ti-a ajuns asfaltul sa opresti la timp...

Cred ca a fost haios. :)

Am ajuns ca la fiecare depasire (impropriu spus depasire) sa fiu cu piciorul pe frana de frica boilor... Si ce e chiar frustrant la idotii astia e ca nici nu semnalizeaza din timp...stau linistiti acolo.... probabil te vad ca vii si....zbang.... dintr-o data se arunca in fata ta.... intr-un gest instinctiv cu 0% logica.

Probabil nici noi n-ar trebui sa mergem "in blana" asa.... Dar oricum chiar daca mergi cu 140 (oarecum in limita legala) si iti iese un bou in fata cu 100... tot iti strica cheful.

Nu pot sa zic decat sa va paziti...sa ne pazim!!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Problema nu e ca merg eu,tu cu 130-140-160-170..problema e ca intra un idiot in depasire fara se asigure cu 90km/h, ca deh nu trebuie sa forteze masina sau sa nu cumva sa ii creasca consumul la Loganul din dotare de la 5l/100 la 5.2l/100..

Daca nu as da flashuri daca nu as claxona sa vada tampitii ca vin si ca nu au cum sa depaseasca in momentul ala, mi-as asuma si eu un pic de vina ca merg cu 160..

Asa ca mare grija, la tampitii de pe autostrada ca nu prea ai cum sa mai eviti(stanga gard, dreapta coloana de masini).
Imagine
m0rpheus
Numar Inmatriculare: B 69 GCB

Mesaj de m0rpheus »

Da asa e .. si mai sunt si altii .. care sunt atenti la drum ca ..........
Tot ieri eram tot pe banda din stanga atent la drum si la soferi .. si unul care era pe banda din mijloc se uita in ..... (nush unde) dar la drum nu .. si eu eram in dreptul lui si masina lui a inceput sa faca stanga inspre mine .. m-am racorit in momentul ala si am pus frana (usor) ca aveam fix in spate la 2 metri unul care mergea la fel de repede ca mine si ma busea daca puneam frana deodata ..
Oricum .. respectivului i-am facut provizii ptr iarna in frigider de o sa se sature de carne :evil:
C4 Berlina Champion, 1.6i 16V 110CP Negru Obsidien B 69 GCB

Imagine
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Cred ca toti am trecut prin faza asa, cu idiotul care-ti sare in fata ca i s-a parut lui ca e timpul sa depaseasca. Mie mi s-a intamplat la 199 pe un drum (nu spun de unde!) cand un idiot cu un cielo s-a gandit sa depaseasca un camion. Camionul avea cel mult 80, idiotul cel mult 100-110. Imaginati-va frana care a urmat. Evident ca idiotul a ajuns sa se deplaseze cu 30 in spatele meu dupa aceea....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Sunt nasoale fazele astea ... si toate decurg din faptul ca oamenii nu stiu ce inseamna sa mergi ci vitezele alea. Vorba aia una e sa te bagi in oras printre 2 masini unde vitezele sunt relativ mici si alta este sa mergi cu 130 si sa stai la 3 m in spatele celui din fata.
Eu unul prefer sa ma dau la o parte si sa scap de idiotii care stau aproape, nu de alta dar am patit-o in oras unde aveam 50 si mi-a taiat calea un taximetrist iar tipul din spate care era la 2 m a uitat sa puna frana :((. Din fericire pe vremea aia aveam dacia ;-)
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

@Newt, daca nu erai pe autostrada atunci el, cu 100-110 la ora, avea tot dreptul sa intre in depasire... parerea mea. Ce cautai tu la 199kmph pe sosea?!??
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Ehh!! Detalii!!!... Problema e ca si-a cumparat oglinzi retrovizoare ca sa le foloseasca in baie probabil!!! :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry4: :angry4: :angry4: :angry5: :angry5:
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun

Mesaj de cosminnuss »

Putina lume e familiarizata cu astfel de viteza deci, probabil, cielo-istul nu a apreciat bine momentul cand vei ajunge langa el. :) Aveai viteza dubla fata de el.
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”