Seria 1 diesel

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Re: Seria 1 diesel

Mesaj de sorinel0310 »

Si mie tot 5 imi plac :)
2 si mai ales 3 eu zic ca nu se potrivesc pe masina.

Cand mi-am cautat si eu, am gasit si eu 3 pentru C4 si mi-au placut, dar nu se potriveau de nici o culoare :)
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

emicald scrie:In alta ordine de idei, ce radio cu android i-ai recomandat lui mituc? :hi
De parca mituc ar fi genul care are nevoie de recomandari :lol: . Am gasit-o intamplator discutand despre chinezariile astea :wink: , vezi la el pe topic.
Pai cam toata lumea zice nr.5 asa ca probabil la alea ma opresc. Sa vedem...
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

5 e 2 + imitatiile alea de nituri caracteristice jantelor multi-piesa. O sa cureti la alea de-or sa-ti sara capacele de la ventile.

Eu zic oricare in afara de 3. 1 par mai solide insa.

Totusi de ce nu iei borbet? CW4 ar semana cu cele de pe aici.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:5 e 2 + imitatiile alea de nituri caracteristice jantelor multi-piesa. O sa cureti la alea de-or sa-ti sara capacele de la ventile.
Pai niturile alea fake cred ca's principalul factor de atractie :lol:
mituc scrie:Totusi de ce nu iei borbet? CW4 ar semana cu cele de pe aici.
Borbet suna scump :lol: , CW4 ala parca are "spitele" prea dese si desi au cam acelasi design sunt totusi mult diferite fata de ce caut eu...

Asta seara m-a mancat undeva sa decuplez DTC'ul si sa-i dau un pic mai tare intr-un rond ca tot nu era nimeni si eram in starea aia de nebunie jucausa. Imediat a plecat spatele la plimbare, am redresat-o relativ usor dar m-a cam luat prin surprindere ca nu ma asteptam sa plece chiar in halul ala mai ales ca era uscat pe jos.
Alta chestie foarte tare, masina se transforma imediat cum miroase ca stai mult in cuplu si turatie, ECU trece imediat pe modul alert si se schimba total raspunsul acceleratiei :applause :ya ff tare, me like! Inca ma surprinde ce reprize are, desi 163cp nu e mult mai ales ca masina are undeva la 1450kg, dar cuplul este excelent.
Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

catalin4u24 scrie:
mituc scrie:5 e 2 + imitatiile alea de nituri caracteristice jantelor multi-piesa. O sa cureti la alea de-or sa-ti sara capacele de la ventile.
Pai niturile alea fake cred ca's principalul factor de atractie :lol:
mituc scrie:Totusi de ce nu iei borbet? CW4 ar semana cu cele de pe aici.
Borbet suna scump :lol: , CW4 ala parca are "spitele" prea dese si desi au cam acelasi design sunt totusi mult diferite fata de ce caut eu...

Asta seara m-a mancat undeva sa decuplez DTC'ul si sa-i dau un pic mai tare intr-un rond ca tot nu era nimeni si eram in starea aia de nebunie jucausa. Imediat a plecat spatele la plimbare, am redresat-o relativ usor dar m-a cam luat prin surprindere ca nu ma asteptam sa plece chiar in halul ala mai ales ca era uscat pe jos.
Alta chestie foarte tare, masina se transforma imediat cum miroase ca stai mult in cuplu si turatie, ECU trece imediat pe modul alert si se schimba total raspunsul acceleratiei :applause :ya ff tare, me like! Inca ma surprinde ce reprize are, desi 163cp nu e mult mai ales ca masina are undeva la 1450kg, dar cuplul este excelent.
Asa am facut si eu cand am luat masina si era sa ma urc pe sens :)))
C4
C200K
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Hai ca am mai gasit jante, deci care :?:

1.Imagine

2.Imagine

3.Imagine

4.Imagine

5.Imagine

6.Imagine
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

1 sau 3.
As tinde spre 3, mi se par mai misto si aduce un pic a cele de BMW M packet :)
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
mituc

Mesaj de mituc »

Ok, cit vrei sa dai pe o janta?
Ca poate in goana dupa borbeteala asta te uiti mai degraba la niste OZ-uri sau Sparco. De exemplu OZ Superturismo LeMans (Alpina style):

Imagine

Sau Sparco Pista:
Imagine

...Si pentru ca au spitele fara cine stie ce unghiuri si coate vor fi si mai usor de curatat si mentinut curate. Iar in mers nu vor arata ca un lighean ci vor avea un aspect semi-opac, deci stance mai bun.

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Pai n-am prea multi bani de dat numai pe jante pt ca mai sunt si caucioacele de cumparat si nu's deloc ieftine #-o , iar ce am luat pe cele vechi e fix pix ca aici lucrurile la mana a doua n-au valoare...
Ce-mi arati tu cu spite multe si subtiri e frumos dar nu cred ca se potriveste cu masina mea...
Imagine
Mie nu-mi place cum arata pe masina sincer.
Pe cand asa ceva parca e mai de acasa...
Imagine
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

2 sunt mai pe treaba lor intradevar dar eu zic sa nu te grabesti sa iei ceva doar ca sa faci ceva cu banii si sa fie satisfacator, mai asteptam mai strangem din b..i sau din nuci dupa caz si luam ceva de calitate
sau, ori ,deci gandestete si ca un set de jante le porti la mai multe seturi de caucioce deci o sa stai ceva cu ele pe masina, bine asta in cazul in care nu te enerveaza banii :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
catalin4u24
StarShip Pilot

Seria 1 diesel

Mesaj de catalin4u24 »

Bai, nu știu ce sa zic cu jantele de calitate, te referi la ceva de firma bănuiesc.
Una la mana, pe aici drumurile sunt decente, nu-s perfecte dar nici nu dai in gropi, deci posibilitatea sa spargi o janta e extrem de redusă.
A doua la mana dacă pun un set de gume noi ar trebui sa ma țină doi ani la cati km fac eu cel puțin iar probabilitatea sa țin doi ani o mașina este extrem de redusă :)
Apoi mai este greutatea, sa zicem ca una de firma e cu 3-5kg mai ușoară ca una mai de ne-firma, absolut irelevant pentru o mașina de zi cu zi.
Așadar, întrebarea este: se merita banii in plus? Eu nu cred. Iar doar ca sa spun ca am BBS pe mașina in loc de AVA... E fix pix pentru mine, chiar nu ma incalzeste cu nimic :hi

Tapatalk 2
mituc

Mesaj de mituc »

Pai atunci de ce vrei sa faci o investitie intr-o msina pe care nu intentionezi s-o tii nici macar inca 2 ani? Doar ca s-o vinzi imediat ce o vei face sa-ti placa cum arata cit de cit? Nu inteleg...

Ediz
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor
Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE

Mesaj de Ediz »

catalin4u24 scrie:Hai ca am mai gasit jante, deci care :?:

1.Imagine

2.Imagine

3.Imagine

4.Imagine

5.Imagine

6.Imagine
6 parca. Aduce cu cele de la Vossen
Imagine
C4
C200K
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

mituc scrie:Pai atunci de ce vrei sa faci o investitie intr-o msina pe care nu intentionezi s-o tii nici macar inca 2 ani? Doar ca s-o vinzi imediat ce o vei face sa-ti placa cum arata cit de cit? Nu inteleg...
Sincer nici eu nu ma inteleg, dar da, cam asta fac eu de obicei, le fac frumoase, le pun la punct si apoi le vand ca un tampit ca ma plictisesc, defapt nu e plictiseala dar nah, aducand-o la stadiul la care am vrut si nu mai e nimic de facut ... ma panichez si o vand.
Cred ca e ceva pe sistem nervos la mine, simt nevoia tot timpul sa repar ceva sau sa modific ceva... cred ca asta inseamna la mine placerea de a avea o masina. Ciudat - da, dar n-am un raspuns, nu pot sa-ti spun de ce...
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

I-ati un cielo , sa vezi cum nu mai termini sa o "faci frumoasa" :lol: Exemplu tata: o are de ceva timp , dar la intervale regulate apare o lista de reparatii ca aia care o fac copii pt Mos Craciun
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”