2 si mai ales 3 eu zic ca nu se potrivesc pe masina.
Cand mi-am cautat si eu, am gasit si eu 3 pentru C4 si mi-au placut, dar nu se potriveau de nici o culoare

De parca mituc ar fi genul care are nevoie de recomandariemicald scrie:In alta ordine de idei, ce radio cu android i-ai recomandat lui mituc?
Pai niturile alea fake cred ca's principalul factor de atractiemituc scrie:5 e 2 + imitatiile alea de nituri caracteristice jantelor multi-piesa. O sa cureti la alea de-or sa-ti sara capacele de la ventile.
Borbet suna scumpmituc scrie:Totusi de ce nu iei borbet? CW4 ar semana cu cele de pe aici.
Asa am facut si eu cand am luat masina si era sa ma urc pe senscatalin4u24 scrie:Pai niturile alea fake cred ca's principalul factor de atractiemituc scrie:5 e 2 + imitatiile alea de nituri caracteristice jantelor multi-piesa. O sa cureti la alea de-or sa-ti sara capacele de la ventile.
Borbet suna scumpmituc scrie:Totusi de ce nu iei borbet? CW4 ar semana cu cele de pe aici., CW4 ala parca are "spitele" prea dese si desi au cam acelasi design sunt totusi mult diferite fata de ce caut eu...
Asta seara m-a mancat undeva sa decuplez DTC'ul si sa-i dau un pic mai tare intr-un rond ca tot nu era nimeni si eram in starea aia de nebunie jucausa. Imediat a plecat spatele la plimbare, am redresat-o relativ usor dar m-a cam luat prin surprindere ca nu ma asteptam sa plece chiar in halul ala mai ales ca era uscat pe jos.
Alta chestie foarte tare, masina se transforma imediat cum miroase ca stai mult in cuplu si turatie, ECU trece imediat pe modul alert si se schimba total raspunsul acceleratiei![]()
ff tare, me like! Inca ma surprinde ce reprize are, desi 163cp nu e mult mai ales ca masina are undeva la 1450kg, dar cuplul este excelent.

Sincer nici eu nu ma inteleg, dar da, cam asta fac eu de obicei, le fac frumoase, le pun la punct si apoi le vand ca un tampit ca ma plictisesc, defapt nu e plictiseala dar nah, aducand-o la stadiul la care am vrut si nu mai e nimic de facut ... ma panichez si o vand.mituc scrie:Pai atunci de ce vrei sa faci o investitie intr-o msina pe care nu intentionezi s-o tii nici macar inca 2 ani? Doar ca s-o vinzi imediat ce o vei face sa-ti placa cum arata cit de cit? Nu inteleg...