Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
catalin4u24 scrie:Doua masini acelasi model, nu ar avea sens. Macar una de oras si una de plimbare... sa ma rog ceva de genu daca tot ai doua.
Pentru mine tot the beast e mai beauty
La mine are sens, berlina albastră pentru mine, coupe-ul alb pentru soție. Bine, diferă la numărul de uși, dar nu prea ținem cont de asta.
Faza tare e că la 3 case distanță pe stradă e o familie cu două coupe-uri (nu, nu e Aurica ).
Am si eu o nelamurire,
Tu au faruri Decaaane (sau ceva de genul) sau ai pus folie pe cele originale?
Si daca e varianta a doua atunci ai pus pur si simplu folie de geamuri pe ele?
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
eeee...si cam aici se incheie topicul in cauza!
cu bune si rele, masina are acum un nou propietar....
desi cred ca nimeni nu va mai acorda atata atentie masinii in cauza ca mine sper totusi ca va obtine un tratament macar pe jumatate ...
NU cred ca noul propietar va continua activitatea pe forum, desi l-am rugat in mod expres sa faca asta....ramane de vazut insa imi este teama ca nu.
masina va parasi Bucurestiul pt Moldova( Vaslui).
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
ehh.. vb lui mihai, te-ai grabit...
daca mai stateai putin, puteai sa o dai in programul rabla si macar te scoteai la bani
noul posesor sa o stapaneasca si sa o conduca cu placere.
asta a fost o etapa in viata ta Relule, acum ai roscata aia tatuata de loeb
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
6000 a fost pretul de vanzare.
cineva scria pretul asta acum ceva timp....i-am spus ca greseste.....ironia sortii...
pot spune ca acum 3 luni nu as fi dat masina asta nici pe 10000 eur.....acum....
Eu zic ca ai luat un pret corect pe ea, nu te supara pe mine...
Eu o cunosc (masina), insa daca as veni din exterior si nu as fi stiut nimic de tine si despre masina ta, cu toate ca imi place tuningul la modul general, personal daca as lua o masina pentru mine, m-as feri de masini modificate... Nu stiu neaparat de ce insa imi este teama sa cumpar o masina gata modificata cand mai bine o iau stock si o fac eu apoi cum vreau. In plus, stii si tu cum e cu modificatul, poate tie iti place, poate mie nu, gusturile difera de la o persoana la alta si de cele mai multe ori nu e bine sa judeci chiar daca nu-ti place...
Important e ca ai gasit persoana care era destinata sa intre in posesia ei si personal iti recomand sa treci peste romantisme pt ca acum sa fim seriosi... Nu suporta comparatia cu ce ai acum!
Aia e, ai investit in ea bani, munca si mai ales pasiune si daruire insa acum s-a dus , ai trecut la nivelul urmator si cu siguranta si vts-ul va primi aceeasi atentie sau poate chiar mai multa.
Stima
cum sa ma supar pe realitate...
cat despre romantisme, am incetat cu ele in secunda in care am ales sa o dau oricui si oricum.
deci, da s-a terminat din momentul in care am pus-o la vanzare , da, cu siguranta "tomatino" va primi cel putin acelasi tratament.