are si c4 si c5!
a mea are si se aude super pentru o ureche neprofesionista ca a mea...panoul din spate din portbagaj e umplut de firaraie si de un mic amplif.
boxele nu sunt top of the world, dar oricum iti ajunge daca esti singur in masina. cand sunt doi deja volumuldat la 10 e prea mult
Credeti ca la CASCO la schimbare de bara or sa vrea sa imi puna bara fata de coupe in loc de aia de berlina ?
Cea de coupe are 2 fante mici in plus, jos
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mituc, intrebam mai degraba daca e vreo diferenta pe foaie, astfel incat cei de la CASCO sa refuze sau sa accepte plata, si sa nu zica ceva de genul `nu va platim piesa asta care nu e pt masina dvs`
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Azi fiind a 15a zi in care masina e in service si avand treaba prin Pipera am zis sa trec si pe la ATS.
Masina nu era gata (surpriza!)
Mi-au zis ca azi abia intra la vopsit.
In fine, din fericire nu sunt dependent de masina (adica sunt dependent de patratelul meu) dar pot sa ma deplasez si cu metroul astfel incat am oftat, am zis `bine,vin peste 2 zile` si am plecat.
Ma indreptam spre poarta si imi zic ia hai sa ma intorc mai bine sa vad daca nu cumva patratelul meu e prin curte, si surpriza, era, avea scaunele acoperite cu o husa de plastic si niste bandouri scoase. Presupun ca doar bara fata mi-au revopsit-o, mai aveam si 2 usi foarte putin infundate.
Acum care e intrebarea....pe usi, fix unde era infundatura (nu mi-am dat seama daca mai erau infundate deoarece ploua si mi-a fost frica sa ating masina din cauza substantei albe sa nu le stric astora reparatia) era o chestie alba, ca o dunga de spray (deci fix peste infundatura, lata cam de o palma)
Ce e chestia aia? E chit?
Adica as vrea sa stiu defapt cum au indreptat usa....au dat fetele usii jos si au indreptat-o din partea opusa sau au acoperit infundatura cu un fel de chit si apoi revopsesc toata usa?
se indreapta tabla si se da cu chit pt nivelarea perfecta a suprafetzei, dar din cate shtiu eu nu se tine afara masina dupa aplicarea chitului asta. intreaba orice tinichigiu. la noi mashina iese din atelier la spalatorie, inainte de a opreda clientului.
este spritz chitul...si poti sa o tii afara cat vrei, cu conditia sa o speli inainte de vopsire....
daca era mat, da , asta era.....scoate in evidenta eventualele probleme ale reparatiei...
ca sa ma crezi pe cuv, chitul se slefuieste cu apa...de ce nu ar sta afara....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
15 zile ptr doua maine de vopsea mama mama ce dezastru, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla in caz de accident doamne fereste. oricum nu te`a obligat nimeni sa o faci la ei