Ce benzina/motorina, de unde si cata puneti?

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns

De unde puneti voi benzina/motorina?

1. OMV
28
31%
2. Petrom V
11
12%
3. Moll
20
22%
4. Rompetrol
20
22%
5. Lukoil
5
6%
6. Altele
6
7%

Voturi totale: 90

Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Ba exista si acolo, probabil ca acolo chiar au 95/98/100 :D

Uite cum e la shell in germania (vezi poza) Imagine
Exista benzina normala (95 probabil)
Super (98 cred)
Si V-Power (100)

Sau alt link
http://www.nice-prices.de/preisvergleich.php
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Carrera 100 ??? probleme ?

Mesaj de Mr_kokaa »

alimentare cu Carrera 100 de la Petrom V ?
voi ati avut probleme cu catalizatorul ?
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

am un prieten cu honda care a avut probleme cu sonda lambda din cauza omv 100 i-au schimbat sonda pe garantie si acuma ,baga numai de 95
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Si cum s-a stabilit ca C100 a fost de vina ?
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

asa au zis aia din service ...poti sa`i crezi sau sa nu ii crezi .... avand in vedere ca el baga numai omv 100 si la 20.000 km a facut poc sonda lambda ..... si acuma are 40.000 km si baga numai 95 poti sa ii crezi ......

daca unii iti spun ca e posibil sa fie de la benzina asta , dupa ce iti schimba o piesa trebuie sa fi batut in cap sau sa ai o ambitie prosteasca sa continui sa bagi aceeasi benzina
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Pai nu ti se pare normal?C 100 ajunge la aceea cifra octanica prin aditivi si alti detergenti, care in timp iti fac si rampa varza.Si avand in vedere ca dupa ce ca este 4,3lei, am avut si apa in ea, i-am dat draq de austrieci nesimtiti.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Deese
Omul cu plasticele

Mesaj de Deese »

Cei de la service (in Romania cel putin) vor spune orice ca sa se disculpe (da, stiu ca i-au schimbat-o pe garantie, dar altfel e cand zici `nu e din vina noastra`)
Oricum, asa o fi, n-am zis nu, doar ca nu prea am incredere in serviceurile de masini romanesti.

PS: Carrera 100 e facuta la noi bre, asa mi-a zis un manager de statie OMV, si eu credeam ca e facuta la austrieci, nu cred ca e ala atat de prost, in fine.
Eu incerc sa bag numai Carrera 100 sau Mol Evo.
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Cand spusei de austrieci, ma refeream la stapanire.Pana sa fuzioneze cu Petrom, luau benzina de la Patricius.Acum cred ca de la Petrom, dar nu bag copita-n foc.Deci e romaneasca de cand a venit in tara.Stiam asta.Stiu si ca in ea, baga niste aditivi speciali de-ai lor.Care cand mai intarzie si nu apar, ii face pe domnii OMV-isti sa vanda C100 cand ea de fapt este un Petrom nenorocit de 95.Cea mai buna, tehnic vorbind , este benzina de LUK OIL pentru ca are cel mai putin sulf in compozitie dintre toate benzinele..
PS : cei mai multi aditivi nu ARD, se DEPUN :wink:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

am spus si o mai spun: omv100 este din austria.
aditivii nu se depun, ci curata, ridica cifra octanica & so on.
Catalizatorul nu crapa de la cifra octanica 100.
Nici lambda.
Este cel putin o idiotienie sa spui ca lambda sau catalizatorul crapa de la cifra octanica 100, mie mi-a crapat pe vremea cand bagam 98, asa ca no comment.
Cea mai buna benzina mi se pare shell v-power racing 100, intr-adevar se simte o minuscula diferenta.
Motorul il ai asa cum ai grija de el, in general nu e pretentios. Dar trebe sa ii dai: benzina curata (cifra octanica conteaza mai putin daca e 98 sau100), aer proaspat, mult si curat, ulei curat si destul, insa de buna calitate.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu cand am ridicat masina aveam plinul facut cu OMV Carerra 100 si mi`a fost recomandata la motorul meu.Incerc pe cat posibil sa ascult de acest sfat desi lasa "urme " mari in buget.De obicei in oras folosesc OMV 95 si cand ies afara 100.Si folosesc cu preponderenta statiile Petrom V datorita serviciului .
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

With all due respect: am lucrat ceva prin Petromidia si daca OMV nu lua benzina de la Navodari, inseamna ca eu sunt urangutan :lol:
Ati mai vazut urangutan cu C4?
Ultima oară modificat Mar Mar 18, 2008 9:56 pm de către dimabogdan, modificat 1 dată în total.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deese scrie:Si cum s-a stabilit ca C100 a fost de vina ?
Povesti de service. Sonda lambda este o bucata de sirma dintr-un aliaj anume care-si schimba rezistenta electrica in prezenta (sau absenta) oxigenului. Nimic mai simplu. Ar putea ca in timp sa se duca catalizatorul de la "ceva", de obicei acel "ceva" fiind prea multa benzina nearsa care iese pe esapament (nu treci itp-ul in cazul asta) care "termina" catalizatorul mai repede si de obicei asta e din diverse motive (de obicei unul e ca nu-ti functioneaza sonda lambda cum trebuie), dar sonda lambda sa pice din cauza benzinei e o timpenie foarte mare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

dimabogdan scrie:With all due respect: am lucrat ceva prin Petromidia si daca OMV nu lua benzina de la Navodari, inseamna ca eu sunt urangutan :lol:
Ati mai vazut urangutan cu C4?
off: da, am mai vazut :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
DanDana
ReDeDeu'
Numar Inmatriculare: VL 08 RDD

Mesaj de DanDana »

Tot OFF: stia sa conduca?

ON: Eu bag Carrera 95, am bagat si 100 si in afara de pret, alta diferenta nu am observat. Poate si din cauza ca motorul e nou, nu stiu.
C4 HB, V 16, 1.6i, 110 cp, cu sticker

Imagine

"Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu"
Pepe

OMV 95 vs 100

Mesaj de Pepe »

Salut,

Am facut un plin cu 95 si unul cu 100.
Nu prea am sesizat diferentza la mers, nici la consum.
C4 1.6i 16v Neagra si 90% din timp prafuita
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”