Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns

Ai achizitiona noul C4?

Da
85
55%
Nu
70
45%

Voturi totale: 155

wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: Test drive cu Noul Citroen C4 - primele impresii

Mesaj de wonka jr. »

mai trebuie actualizat un pic, inca nu are toate optiunile
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Nu mai dati voturi negative pt. ca masina e mortala.Am vazut-o azi la mall, am intrat in ea, credeti-ma difera fata de poze, e mercedes inauntru, finisaje, materiale, combinatie culori, scaune, f bine proportionata.Dotarea nu stiu exact, cred ca era medie cu motor de 1.6 vti 120 cp, 16.200 e si inauntru nu te plictiseai, multe butoane, bordul e tot digital, numai acul de turomentru e analog nu se vad marcajele in km ca la alte marci.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Vitezometru. ::P
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
luci1606
Numar Inmatriculare: SV10EML

Mesaj de luci1606 »

stevey scrie:Nu mai dati voturi negative pt. ca masina e mortala.Am vazut-o azi la mall, am intrat in ea, credeti-ma difera fata de poze, e mercedes inauntru, finisaje, materiale, combinatie culori, scaune, f bine proportionata.Dotarea nu stiu exact, cred ca era medie cu motor de 1.6 vti 120 cp, 16.200 e si inauntru nu te plictiseai, multe butoane, bordul e tot digital, numai acul de turomentru e analog nu se vad marcajele in km ca la alte marci.
Eu am studiat-o atent si live si tot nu-mi place :mrgreen:
Citroen C4 VTR Coupe 1.6 , 122hp
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

eu va tot zic s-o vedeti live :wink:
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

iar imi pun in cap toata comunitatea....

tare sunt curios cati dintre cei care au votat chiar vor trece la fapte.....
e foarte usor sa votam sa ne dam cu parerea atata timp cat nu suntem pusi in fata faptului....da...as cumpara-o....da...e misto inauntru...( normal ca e misto ce vroiati)...

dau scris oricui de aici ca mai mult de 5% dintre noi nu vor lua noul c4......din pacate.( si procentul e dat cu marja de eroare asa....)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Una e sa nu o iei pentru ca nu iti place si alta e pentru ca nu ai bani.
Ia da-mi mai bine mie banii (sau celor ce au votat ca ar cumpara-o) si sa vezi cati si-ar lua-o :D
Faza e ca multi si-ar dori upgradeul la C4, dar multi ar pastra si vechiul C4 din argumente sentimentale.
Alta realitate e ca suntem pe clubC4 si nu pe forum Mercedes sau Lexus (am dat un exemplu radom), puterea de cumparare e alta.

Eu unul imi doresc noul C4, si asta fara sa il fi condus, daca as fi in situatia sa am banii necesari si sa fie nevoie de o masina, asa cum a fost in 2007,l-as lua fara sa stau pe ganduri.
Dar din pacate nu am banii necesari. Asta nu inseamna ca nu mi l-as cumpara daca as avea cu ce :)
Ultima oară modificat Mie Feb 02, 2011 10:16 am de către Deese, modificat 1 dată în total.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

@Aiurica:Pai nu asta e sensul topicului?Nu cred ca se obliga nimeni sa isi cumpere daca a votat DA,pur si simplu e un poll care te intreaba daca "ai achizitiona" nu daca "vei achizitiona".Cum pui tu problema se poate interpreta cum ca celui care isi doreste dar nu are bani ii este interzis sa isi expuna parerea,implicit sa voteze. :hi
Ultima oară modificat Mie Feb 02, 2011 10:20 am de către simply the lex, modificat 1 dată în total.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Eu cred ca noul C4, este o alternativa foarte serioasa pentru un upgrade de la vechiul c4 la c5! Cei care isi doreau un astfel de upgrade cu siguranta acum se gandesc de 2 ori , de cand cu noul C4!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

exact ce am spus.
multi subiectivi....

mereu puneti problema daca as avea bani...insa nu am...deci pot vota desi stiu ca mi-as lua altceva ...

as vrea sa inchei aici discutiile.
mie nu imi place punct.

Mi-am luat c4 pt ca arata senzational si ca DE FIECARE DATA cand ma urc in ea ma simt EXTRAORDINAR!

in noul c4 prbl ca ar fi doar inca un drum spre servici si inapoi.....
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Si care masina din gama compacta mai arata acum senzational ?
Mie mi s-ar parea ceva super sa ai noul C4 pentru calitatea mai buna, noutate, etc si vechiul C4 (coupe sa zicem) pentru aspectul senzational si performantele rutiere foarte decente.
Vise scumpe by citroen :)

Sunt curios ce alta masina compacta are 2 generatii consecutive de modele atat de diferite.
Ganditi-va cum ar fi sa ai Golf 5 si Golf 6. Ar fi....exactely the same thing.
Ultima oară modificat Mie Feb 02, 2011 10:25 am de către Deese, modificat de 2 ori în total.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

Scirocco
DS4( cu precizarea ca a doua zi pun arcuri)
Megane
chiar si Astra arata binisor,
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pentru versusuri aveti Nspe mii de topicuri :wink:
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

M-am dat si eu cu noul C4.

In primul rind, de afara nu mai are acel "quelque chose" pe care il are asta vechi. Dar nu arata deloc urit. E o berlina compacta si mi se pare ca are inca identitatea de marca Citroen, adica nu vad pe ea badge de VW sau Ford sau Opel. Arata mai bine in realitate decit in poze. Chiar si curu' ala mare nu e chiar rau. Dar mie, oricum, nici berlina actuala nu-mi spune mare lucru, coupe-ul e altceva.

Inauntru, confort. Nici motorul nu se aude tare, e super ok. Spatii mai bune de aruncat cite ceva, feelingul la butoane si in general la toate alea prin bord e foarte misto. Nu m-am urcat de mult in alte marci de masini, dar cred ca nu se face de rusine nicaieri. Pozitia la volan e corecta, parca mai buna decit la mine. Pe drum mai prost pare mult mai "iertatoare", nu se simte mai nimic inauntru.

In rest, chestie de obisnuinta: ceasurile in spatele volanului sint mai complicate, dar cred ca m-as obisnui imediat, chiar daca nu sint la fel de vizibile ca display-ul central. Mi-au mai placut unele chestii: lumini la parasolare (nu stiu daca e pe orice versiune, dar nu era ceva de virf nici asta cu care am mers), plafoniera e misto, cu indicatoarele de centuri, volanul de piele placut la atingere, toate butoanele se simt mai "classy", consola centrala e MULT peste ce avem acuma.

N-am avut prea mult timp sa analizez mai multe amanunte, e drept.

Eu m-as gindi sa o schimb pe a mea cu asta, dar eu sint familist, cei care nu simt nevoia de confort si practicalitate s-ar putea sa respinga ideea. Cred ca preturile nu vor fi chiar prohibitive, cu exceptia variantelor de top, dar citi dintre noi au varianta de top chiar si la modelul vechi?...

Estetic, clar, prefer DS4, abia astept sa-l vad. Din pacate, va fi probabil intr-o categorie de pret peste posibilitatile mele.

Eu v-as pune urmatoarea intrebare: citi dintre voi au cumparat Citroen C4 pentru ca e Citroen?
Am mari dubii - chiar daca multi se bat cu pumnu-n piept pe forum - ca sint multi care manifesteaza "fidelitatea de marca"... Multi pe-aici au luat masina ca a fost oferta mai buna ca la alte marci, pe care le-ar fi ales in alte conditii.
M-as bucura ca aceasta comunitate sa fi insuflat aceasta fidelitate, dar inclin sa-i dau dreptate lui Aurica, foarte multi se vor indeparta. Iar pretul nu cred ca va fi un argument major.
C4
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

emicald scrie:
Eu v-as pune urmatoarea intrebare: citi dintre voi au cumparat Citroen C4 pentru ca e Citroen?
Am mari dubii - chiar daca multi se bat cu pumnu-n piept pe forum - ca sint multi care manifesteaza "fidelitatea de marca"... Multi pe-aici au luat masina ca a fost oferta mai buna ca la alte marci, pe care le-ar fi ales in alte conditii.
M-as bucura ca aceasta comunitate sa fi insuflat aceasta fidelitate, dar inclin sa-i dau dreptate lui Aurica, foarte multi se vor indeparta. Iar pretul nu cred ca va fi un argument major.
jos palaria! :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”