ajutor in instanta impotriva citroen- impreuna demonstram
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: ajutor in instanta impotriva citroen- impreuna demonstram
pai ii este adresata, probabil a fost trimisa prin posta....oricum ar fi bine sa ne lamuresti.
ei ti-au dat acordul sau i l-au trimis lui Fetcom....sau cum si cand ai facut rost de hartie.
ei ti-au dat acordul sau i l-au trimis lui Fetcom....sau cum si cand ai facut rost de hartie.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
boipboip
- Numar Inmatriculare: B 09 VJL
nush ce sa mai zic....dar e ciudat.....
Poate si atitudinea asta agresiva te'a adus aici. Incearca sa schimbi un pic tonul si poate vei rezolva mai multe...amenintatirile sunt percepute de obicei prost de multi oameni si de aici poate vine atitudinea celor de la service impotriva ta. Eu unul stiu ca asa te'as servi dupa atatea urlete si amenintari...sorry daca sunt offtopic !
Repet, cu hartia aia in mana sunt convins ca vei rezolva tot !
Poate si atitudinea asta agresiva te'a adus aici. Incearca sa schimbi un pic tonul si poate vei rezolva mai multe...amenintatirile sunt percepute de obicei prost de multi oameni si de aici poate vine atitudinea celor de la service impotriva ta. Eu unul stiu ca asa te'as servi dupa atatea urlete si amenintari...sorry daca sunt offtopic !
Repet, cu hartia aia in mana sunt convins ca vei rezolva tot !
C4 sedan 1.6i SX a.k.a. Citro'
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Dupa ce incerci 6 luni sa rezolvi ceva si nu reusesti e f posibil sa ajungi si la astfel de stari!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
boipboip
Eu garantez(sunt in stare si e un pariu) ca acea hartie oficiala de la Citroen rezolva instant problema la orice service Citroen de pe planeta Pamant.....inclusiv la celebrul Fetcom sau cum i'o zice !Bogdan scrie:Dupa ce incerci 6 luni sa rezolvi ceva si nu reusesti e f posibil sa ajungi si la astfel de stari!
Dar ....fara amenintari !
- Bogdan
- Fondator
Citeste te rog tot topicul de la inceput si o sa vezi ce e cu hartia aia, cand a aparut ...

-
boipboip
pai am citit : si nimanui nu ii e clar cine si cand i'a dat hartia pagubituluiBogdan scrie:Citeste te rog tot topicul de la inceput si o sa vezi ce e cu hartia aia, cand a aparut ...
- Bogdan
- Fondator
Ramane de clarificat..asteptam pe iacobang sa vedem ce zice!

-
white_vyper
- Numar Inmatriculare: ...
Sa stiti ca cei de la citroen suceava(fetcom)Sunt niste nesimntiti eu leas da foc.Si la mine sau scamosat scaunile si am masina de un an.Si pe langa asta a stat masina 3saptamani la ei la vopsit masca fata si aripile si miau crapat farurile si nu vor sa mi le schimbe.Rog pe tipul care a avut masina la ei sa imi trimita un msg privat sa vb mai multe cu el poate o scoatem la capat si raman fara autorizatie de a distribui citroen si de a repara.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cum adica au crapat farurile?
restul nu e relevant....am vazut masini care au stat luni la vopsit....
restul nu e relevant....am vazut masini care au stat luni la vopsit....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
-
Ciprian Fetcu
Domnule white_vyper, da-mi voie sa intervin in problema ta, pt ca eram de fata cand ai pus problema asta la ridicarea masinii. Cum poti afirma tu ca noi ti-am "crapat" farurile cand ambele sunt ciobite, ca si cum au fost lovite de pietricele?(daca stai si o gandesti logic, cum parbrizul capata fisuri la viteza de la anumite tiruri, utilaje sau mai stiu eu ce, de la pietre, asa se poate intampla si cu farurile). Dar concluzia la care ai ajuns tu in momentul ala era ca farurile s-au lasat cu sticla in jos in service si s-a asezat ceva pe ele, cica. Pai, daca se intampla asa cum afirmi tu, nu crezi ca se cunostea o zgarietura pe far, ceva pe exterior? Cand la tine nu este zgariat nici un far. Data viitoare facem o proba cu un far(ti-l dau eu) il lasam cu sticla in jos si punem ceva deasupra lui(acum nu stiu daca va sta pe far ceea ce punem deoarece va exista un balans, dar incercam). Si chiar asa te asigur ca nu are cum sa se fisureze. Fisurile alea apar de la socuri.white_vyper scrie:Sa stiti ca cei de la citroen suceava(fetcom)Sunt niste nesimntiti eu leas da foc.Si la mine sau scamosat scaunile si am masina de un an.Si pe langa asta a stat masina 3saptamani la ei la vopsit masca fata si aripile si miau crapat farurile si nu vor sa mi le schimbe.Rog pe tipul care a avut masina la ei sa imi trimita un msg privat sa vb mai multe cu el poate o scoatem la capat si raman fara autorizatie de a distribui citroen si de a repara.
In al doilea rand, de fiecare data cand ai fost la noi ai fost tratat cu respect si nu cred ca ei merita sa fie facuti nesimtiti de un copil.
Si in al treilea rand, abia astept sa vii, si sa vad cum "ne dai foc" cum zici tu.
In incheiere as vrea mai vrea sa adaug ceva: intr-adevar nu suntem asii asilor dar macar ne dam silinta si incercam sa ajutam clientul in limitele posibilitatilor noastre. Incercam sa-l facem sa plece multumit de la noi(ca fapt divers mentionez ca de cateva luni suntem pe primele locuri la satisfactia clientului). Dar nu depinde in totalitate numai de noi. Dar mai exista clienti carcotasi care incearca sa ne discrediteze. Ca peste tot de altfel.
Ultima oară modificat Mie Aug 19, 2009 2:41 pm de către Ciprian Fetcu, modificat 1 dată în total.
- Bogdan
- Fondator
Domnul Fetcu, referitor la problema lui IacobAng..aveti ceva de spus? Inteleg ca exista o hartie prin care i s-ar fi aprobat schimbarea diverselor componente? Aveti idee de ce nu s-au schimbat?
Eu incerc sa fiu cat mai impartial, dar tot cred ca ceva pute in toata povestea asta fara sfarsit..
Farurile stock ale masinii le-am tinut 3ani si jumatate, si daca parbrizul era ciobit destul de rau, pe bune daca farurile alea aveau ceva, nu zic ca nu e imposibil cauza pe care o mentionati dvs., insa cam greu sa se ciobeasca plasticul farurilor de la pietre!
offtopic: Legat de diverse lucruri zgariate, si eu am geamurile fata facute praf, initial am crezut ca e zgariata folia, dar de unde geamurile sunt praf! Solutia serviceului minune,dupa ce mi le-au zgariat....le schimbam pe Casco

Eu incerc sa fiu cat mai impartial, dar tot cred ca ceva pute in toata povestea asta fara sfarsit..
Farurile stock ale masinii le-am tinut 3ani si jumatate, si daca parbrizul era ciobit destul de rau, pe bune daca farurile alea aveau ceva, nu zic ca nu e imposibil cauza pe care o mentionati dvs., insa cam greu sa se ciobeasca plasticul farurilor de la pietre!
offtopic: Legat de diverse lucruri zgariate, si eu am geamurile fata facute praf, initial am crezut ca e zgariata folia, dar de unde geamurile sunt praf! Solutia serviceului minune,dupa ce mi le-au zgariat....le schimbam pe Casco

- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
Scuze Bogdan ... dar ce te astepti sa-ti spuna Dl. Fetcu?
Poate sa-ti spuna de ce la momentul intrarii masinii lui white_vyper in service nu s-a facut receptia cum trebuie? Ca daca ar fi facut receptia corect ar fi trecut in fisa ca are farurile ciobite ... ca doar de aia se face receptia, ca "clientii carcotasi" sa nu puna in vina serviceului defecte deja existente.
E vorba pur si simplu de lipsa de profesionalim, cam atat.
Eu am condus pana acum peste 300 mii de km (grosul in Romania) cu doar patru masini: Dacia 1300, Peugeot 207, Ford Ranger si acum
C4 ... nu stiu cum am reusit dar nici una nu are farurile ciobite
Iar legat de iacobang ce sa-ti spuna? Ca in februarie ar fi trebuit sa-i dea un telefon si sa-l invite la service, sa-i schimbe scaune si CD-ul GRATIS !? Pai ce mai castiga? Nu mai erau comisioane, tva de recuperat, manopera, profit, etc ...
Ma rog, asta e doar o supozitie.
Poate sa-ti spuna de ce la momentul intrarii masinii lui white_vyper in service nu s-a facut receptia cum trebuie? Ca daca ar fi facut receptia corect ar fi trecut in fisa ca are farurile ciobite ... ca doar de aia se face receptia, ca "clientii carcotasi" sa nu puna in vina serviceului defecte deja existente.
E vorba pur si simplu de lipsa de profesionalim, cam atat.
Eu am condus pana acum peste 300 mii de km (grosul in Romania) cu doar patru masini: Dacia 1300, Peugeot 207, Ford Ranger si acum
Iar legat de iacobang ce sa-ti spuna? Ca in februarie ar fi trebuit sa-i dea un telefon si sa-l invite la service, sa-i schimbe scaune si CD-ul GRATIS !? Pai ce mai castiga? Nu mai erau comisioane, tva de recuperat, manopera, profit, etc ...
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
asa e...dar cred ca toata lumea vrea sa vada care e raspunsul din partea service`ului in toata povestea asta

- Mihay
- Supermoderator
la lucrarile pe garantie manopera o ia serviceul de la importator,deci teoretic ar trebui sa se streseze sa obtina aprobari . probabil au ramas cu mentalitatea de pe vremea cand ATS era importator si -i ardea pe restul dealerilor.
@ingfrancisc f bine punctat . Dl Fetcu trebuia sa ataseze aici un scan de pe fisa de receptie la intrarea in service si ne inchidea gura. Asa toti vom tinde sa-i dam incredere userului nostru , pentru ca pana acum numai de rau despre Suceava, de bine mai rar spre deloc
@ingfrancisc f bine punctat . Dl Fetcu trebuia sa ataseze aici un scan de pe fisa de receptie la intrarea in service si ne inchidea gura. Asa toti vom tinde sa-i dam incredere userului nostru , pentru ca pana acum numai de rau despre Suceava, de bine mai rar spre deloc
- Bogdan
- Fondator
Atat timp cat domnul Fetcu mai intra si posteaza din cand in cand, si vad ca are totusi o pozitie referitoare la acuzele aduse de diversi utilziatori(cazul lui Boxer) ma asteptam sa aiba ceva de zis si referitor la problema lui iacobang!
Nu sunt aici in sala de judecata, si nu avem rolul de judecatori, dar atat timp cat discutiile astea exista, de ambele parti implicate, atunci trebuie moderate cumva!
Eu raman impartial pana cand se arata clar ca cineva a gresit si trebuie sa plateasca(chiar daca am o mare problema cu tot ce inseamna serviceuri si meseriasi la modul general), dar cum am mai zis, povestea asta pare fara sfarsit si ceva pute, nu e totul asa usor si clar precum pare!
Nu sunt aici in sala de judecata, si nu avem rolul de judecatori, dar atat timp cat discutiile astea exista, de ambele parti implicate, atunci trebuie moderate cumva!
Eu raman impartial pana cand se arata clar ca cineva a gresit si trebuie sa plateasca(chiar daca am o mare problema cu tot ce inseamna serviceuri si meseriasi la modul general), dar cum am mai zis, povestea asta pare fara sfarsit si ceva pute, nu e totul asa usor si clar precum pare!