IT Corner - Intrebari, sfaturi etc

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: IT Corner - Intrebari, sfaturi etc

Mesaj de chainsaw »

e gps asistat de gsm in conditii naspa... pe iphone am vazut ca mai era asistat si de accespoint-urile wifi
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

merci
dar merge daca nu am deloc conexiune la net, da ??
adica prin strainatate unde nu ai net deloc,deloc...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

da
http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS" onclick="window.open(this.href);return false;

Assistance falls into two categories:

Information used to more quickly acquire satellites
It can supply orbital data or almanac for the GPS satellites to the GPS receiver, enabling the GPS receiver to lock to the satellites more rapidly in some cases.
The network can provide precise time.
The device captures a snapshot of the GPS signal, with approximate time, for the server to later process into a position.
Accurate, surveyed coordinates for the cell site towers allow better knowledge of local ionospheric conditions and other conditions affecting the GPS signal than the GPS receiver alone, enabling more precise calculation of position. (See also Wide Area Augmentation System and CellHunter and openBmap.)
Calculation of position by the server using information from the GPS receiver
The assistance server has a good satellite signal, and plentiful computation power, so it can compare fragmentary signals relayed to it
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Daca am un iphone 4 cu firmware 04.10.01 si merge orice cartela inseamna ca e neverlocked? Sau cum pot afla daca este neverlocked?
chainsaw

Mesaj de chainsaw »

daca la update-uri de soft se pastreaza capacitatea folosirii oricarei cartele, e neverlocked.
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Mi-am cumparat un laptop Asus cu placa Nvidia 310M. Mi-am pus ca S.O. Windows 7. Mi-am instalat driverul placi video gasit pe site-ul Asus si recomandat pt modelul meu. In Device manage mi-l vede ok, dar cind vreau sa schimb rezolutia nu mi-l vede. Imi vede ceva driver de la Win7. Daca intru in setarile "Nvidia control panel" imi zice asa: "you are not currently using a display attached to an Nvidia GPU".
Imi prind urechile nu alta. Ceva recomandari ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Vezi daca ai driver-ul corect pentru monitorul (displayul) de laptop. Daca nu-l gasesti pe site sau CD, bagi unul standard pt display LCD WXGA de 15,4'' sau de care e LCD-ul de la laptop.
Si mai vezi din taste sa comuti pe display lcd intern, nu pe monitor CRT sau LCD extern (tasta Fn+F8 parca la ASUS)...
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

IT Corner - Intrebari, sfaturi etc

Mesaj de Bogdan »

vlad scrie:Mi-am cumparat un laptop Asus cu placa Nvidia 310M. Mi-am pus ca S.O. Windows 7. Mi-am instalat driverul placi video gasit pe site-ul Asus si recomandat pt modelul meu. In Device manage mi-l vede ok, dar cind vreau sa schimb rezolutia nu mi-l vede. Imi vede ceva driver de la Win7. Daca intru in setarile "Nvidia control panel" imi zice asa: "you are not currently using a display attached to an Nvidia GPU".
Imi prind urechile nu alta. Ceva recomandari ?
Update la Windows ai facut? De cele mai multe ori asa se rezolva asta daca vorbim de Win 7 32 Bit

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nu am uploadat windowsul. La indicatiile lui Cisu am studiat mai atent driverele disponibile si era la categoria VGA si driverele placi video si cele ale monitorului. Initial am crezut ca sint updateuri mai vechi.
Mersi fain Cisu pt pont.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
cisu
Numar Inmatriculare: AG1.6HDI

Mesaj de cisu »

Inca un domeniu in care te rezolv.... de la distanta! :ok
se schimba ceva la citroen service ... sau numai la CARTEC?
( hmmm....)
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

nustiu cat de it e intrebarea mea , dar la info o sa lucrez cu Pascal (sau cum s-o scrie) imi poate zice cineva cum e?
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

Turbo Pascal am facut si eu la cursul de info dar asta a fost pe vremea cand x286 era un mega computer :D
Programul e super simplu de folosit, cu linii de comanda logice si inteligibile, daca stii un pic de engleza si un pic de matematica e foarte usor. Totusi ... imi e greu sa cred ca e vorba de acelasi program, or fi acum alte versiuni, chestia e ca n-am mai auzit de muuuult de el.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
vmeremia
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)

Mesaj de vmeremia »

Salut!

Pot sa-ti zic din start ca Turbo Pascal e "obsolete", sau mai pe romanaste e "obosit" :) nu mai este folosit decat in scoli / licee pentru predat initierea in programare. Daca iti place domeniul si vrei sa faci programare, eu zic sa te orientezi spre C / C++.
Daca nu te intereseaza, atunci iti spun ca Pascal e un limbaj de programare in primul rand (ca oricare altul), procedural. O sa-ti ia un pic pana o sa inveti sintaxa (structuri decizionale, bucle etc), dar zic eu, daca nu ai mai facut programare pana acum, o sa-ti ia mai mult sa gandesti rezolvarea unor probleme programatic. Mai mult de atat, mai greu o sa fie sa inveti tehnici de programare (algoritmi).
Si eu am facut Pascal in generala cu o profesoara cam crizata si sincer ma uitam ca matza in calendar. Eu cel putin eram debusolat total. Nu intelegeam de ce scriu cod asa cum imi arata profesoara si la ce ma ajuta ca pot calcula sirul lui Fibonacci sau alte minunatii. Ca si in alte domenii, o sa faci conexiunile mai tarziu, daca vrei sa faci ceva in domeniul asta bineinteles.

Sper ca ti-am raspuns la intrebare :D
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Costy596 scrie:nustiu cat de it e intrebarea mea , dar la info o sa lucrez cu Pascal (sau cum s-o scrie) imi poate zice cineva cum e?
La ce facultate esti si cum se cheama cursul?
Singurul motiv pentru care ai face pascal e ca ai vreo obosenie de profesor a carui memorie a incetat sa mai poata stoca noi informatii acum foarte multe mii de ani cind inca pascalul era la putere (probabil prin 1994-1995, pe vremea lui Borland Pascal 7).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

Nu cred ca are importanta limbajul de programare pe care-l folosesti atunci cand inveti sa programezi. In primul rand tu trebuie sa-ti formezi creierul pt bucle, conditii, functii, iteratii etc. Dupa ce ai creierul format (parerea mea undeva intre 2 - 4 ani) poti sa treci la ce limbaj de programare doresti tu, si la ce mediu doresti.

Diferente majore intre instructiuni nu exista la limbaje, pachetul de framework cu care ai sa faci avioane in schimb da, difera destul de mult, dar pana la avioane tu trebuie sa stii baza si viziunea in ansamblu de a reduce la functii simple problemele complexe... notiunea KISS (keep it stupid simple sau keep it simple STUPID :) )

bafta
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”