Nu exista masina mai buna ca MX-5!Aiurica scrie:turbo it, breake it ....it)))
mai era una de o facuse cam 200 cu turbo si bum cabuuum dupa 2 utilizari
las-o asa....enjoy it la maxim.
Scapa de stikerele alea nu au nici o legatura.Masina e maxim.
Felicitari de alegere.Este mult peste barcheta ssu chiar si peste msx5.Ador CRX-ul.
Honda CRX DelSol cu suflet de C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Re: Honda CRX DelSol cu suflet de C4
C4
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Da, scapa de stickere!
In rest... masina e un vis obscen de vara. Cand timpul iti va permite indreapta-te spre munti si drumuri virajate si bucura-te de placerea de a conduce.
Cat despre celelalte variante... Roadster'ul este mai putin puternic dar cu siguranta mai bun pe handling iar MX5'ul cred ca ar fi fost mai bun overall, Barchetta nici nu l-as lua in calcul, insa nu conteaza toate astea, ceea ce conteaza e sa te bucuri de ce ai acum
, dar neaparat scapa de stickere 
In rest... masina e un vis obscen de vara. Cand timpul iti va permite indreapta-te spre munti si drumuri virajate si bucura-te de placerea de a conduce.
Cat despre celelalte variante... Roadster'ul este mai putin puternic dar cu siguranta mai bun pe handling iar MX5'ul cred ca ar fi fost mai bun overall, Barchetta nici nu l-as lua in calcul, insa nu conteaza toate astea, ceea ce conteaza e sa te bucuri de ce ai acum
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
voi scapa de stikere in primavara, ii voi face oglinzile, jantele si eleronul rosu si cam atat 
am fost hotarat sa iau roadster dar mi se pare ca se conduce groaznic, pozitia la volan nu mi-a placut, volanul se misca f greu(din ce am inteles f multe roadstere nu au servo) si in nici un caz nu fuge si suna ca honda
de masina asta m-am indragostit de la prima cheie. nu ma mai satur de condus din pacate ma mai trezeste la realitate cate o groapa din minunatul Bucuresti.
cu mx5 nu am avut ocazia sa merg si imi cam depasea bugetul asa ca m-am oprit la honda
am fost hotarat sa iau roadster dar mi se pare ca se conduce groaznic, pozitia la volan nu mi-a placut, volanul se misca f greu(din ce am inteles f multe roadstere nu au servo) si in nici un caz nu fuge si suna ca honda
de masina asta m-am indragostit de la prima cheie. nu ma mai satur de condus din pacate ma mai trezeste la realitate cate o groapa din minunatul Bucuresti.
cu mx5 nu am avut ocazia sa merg si imi cam depasea bugetul asa ca m-am oprit la honda
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
alexc4 scrie: am fost hotarat sa iau roadster dar mi se pare ca se conduce groaznic, pozitia la volan nu mi-a placut, volanul se misca f greu(din ce am inteles f multe roadstere nu au servo) si in nici un caz nu fuge si suna ca honda
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
am condus 2 smarturi, primul era cu siguranta muci dar ultimul se misca f bine si motorul se auzea frumos dar nu a fost pe gustul meu
C4 VTS 2.0HDI black