B 08 VUA
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
andrei VUA
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0 HDI
- Numar Inmatriculare: B 08 VUA
Re: B 08 VUA
La dotari nu simplul VTR PACK. In rest greieri cat cuprinde si mici problemute ca deh are si ea niste km si nici soferu nu e cu toata tigla pe casa. Daca erau si bani nu erau pb doar greieri. Cand o sa iau salariu zic amin si le rezolv pe alea importante:D
- Yaz
Eu nu am greieri absolut deloc, pot spune ca sunt foarte multumit din punctul asta de vedere, din toate masinile care le-am avut asta este cea mai buna inchegata si sincer nu ma asteptam. Mai am 2 masini Peugeot si desi la prima vedere par mai bune la interior la capitolul greierasi Citroen-ul le da la fund cel putin in cazul meu.
Am auzit multi posesori de Citroen care se plang de greieri dar na poate am nimerit eu una speciala.
Am auzit multi posesori de Citroen care se plang de greieri dar na poate am nimerit eu una speciala.
" Eu nu blochez intersectia. "
-
andrei VUA
- Marca si model masina: Citroen C4 2.0 HDI
- Numar Inmatriculare: B 08 VUA
Greieri am de la prosta utilizare de catre mine si asta doar de la plasticele de la portbagaj k le.am spart eu de la tot ce am carat cu masina:P cutii motoatre pe bucati si alte protioare de genu, in rest nu am treaba. Vorba ta e o masina extrem de bine inchegata. Iar problemele sunt din caauza mea si a lipsei de banunti din ultima vreme. Ca altfel era cea mai tare masin stock din club 
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Cei cu coupe se plang de greieri...tu cu berlina nu ai treabaYaz scrie:Eu nu am greieri absolut deloc, pot spune ca sunt foarte multumit din punctul asta de vedere, din toate masinile care le-am avut asta este cea mai buna inchegata si sincer nu ma asteptam. Mai am 2 masini Peugeot si desi la prima vedere par mai bune la interior la capitolul greierasi Citroen-ul le da la fund cel putin in cazul meu.
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0