Cumpar Aprilia r250 >2000

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
alesul

Mesaj de alesul »

Lisa scrie:
Bucurestiul nu e obisnuit cu moto si va trece ceva vreme pana vom ajunge atena sau paris din pct asta de vedere.
atunci ma voi declara mai fericit, va creste numarul de donatori de organe - asa sunt numiti ei in Paris - donatori de organe!

Sincer nu cred ca este o solutie la traficul din bucuresti, fenomenul moto!
tot ratb-ul si metrorex-ul ramane baza, dar in conjuctie cu aer conditionat si mai mult sapun si deodorant!
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

nuuuuuuuuuuuuu.......... pai si cu bijuteriile nostre cum ramane??? :roll:
eu nici nu vreau sa ma gandesc la orori gen limitarea traficului intre anumite ore etc etc etc etc .... asta pt ca tot s-a vb intr-un alt topic de incalzirea globala... jos cu rablele.... :headbang: asta e solutia la traficul din bucuresti!
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

alesul scrie: ....dar in conjuctie cu aer conditionat si mai mult sapun si deodorant!
You can say that again... and again... and again....and again!!!

Au trecut doar doua saptamnai si deja mi se pare o vesnicie.......
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
alesul

Mesaj de alesul »

tu parchezi in spate la blocul loteriei?
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Yeap!! Acolo isi face veacul patratelul!!!... WDO cumva???
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
alesul

Mesaj de alesul »

nu,. nu asa..
e o berlina si-o parchez zilnic in fata la blocul albastru!
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

alesul scrie:
Lisa scrie:
Bucurestiul nu e obisnuit cu moto si va trece ceva vreme pana vom ajunge atena sau paris din pct asta de vedere.
atunci ma voi declara mai fericit, va creste numarul de donatori de organe - asa sunt numiti ei in Paris - donatori de organe!

Sincer nu cred ca este o solutie la traficul din bucuresti, fenomenul moto!
tot ratb-ul si metrorex-ul ramane baza, dar in conjuctie cu aer conditionat si mai mult sapun si deodorant!
:lol: ma refeream la drepturile celor pe 2 roti. Noi avem mai multe sanse sa devenim cairo decat atena sau paris. Numai la aia mai e asa un haos!!! :?
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Vi se pare aglomerat Bucurestiul?? Va sfatuiesc sa mergeti o zi intreaga cu masina prin Istanbul sa vedeti ce inseamna haos....
Semafoarele au rol decorativ numai, pietonii n-au nici un drept (aici China e cea mai tare, unde unul era sa ia bataie de la gabor cand a dat autocarul peste el) si n-am reusit sa merg mai mult de 100 de metri fara ca masina in care eram (este vorba de diverse taxiuri) sa nu se "mangaie" cu alte "partenere" de trafic.
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

Cairo e mai rau trust me. Soferii nu stiu sa semnalizeze niciodata...sunt mii de masini in aceeasi intersectie uriasa, nimeni nu respetca stopurile si nici politistii...si mai au tupeul sa mai opreasca si pe banda a 2-a din 3 sa vb cu un bou de pe contrasens!!! Plus k au o pasiune nestaviita pt claxonat. Trust me...nu cred k e mai rau nicaieri. Nici chiar in China sau in Taiwan(biciclete)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Lisa, daca te deranjeaza offtopicul avand in vedere ca tu vrei sa cumperi ceva, zi-mi si mut in alta parte...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Lisa
Sharky Boy

Mesaj de Lisa »

Tx Bogdan! E ok...oricum insa cred k il poti inchide :cry: Was fun though...
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Unde ma inscriu ca donator de organe?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”