Merci, merci... Grigorescu ala mic sunt
Concurs foto - TOP 6 :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
erste o replica la englezi :
"beauty is in the eyes of the beholder"
fiecare interpreteaza frumosul in felul lui. pt ca frumosul este SUBIECTIV integral, oricat am studia noi anumite aspecte, fiecare interpreteaza pe baza experientelor lui de viata. binenteles ca daca mai multi spunc a un lucru este frumos deja se contureaza un frumos care are o raspandire mai larga.
e f simplu de transpus la fete frumoase.
exista unele frumoase pt mai multi si altele pe care un numar mai restrans de barbati/femei le considera frumoase. si pt respectivii poate chiar sunt frumoase
... semiexperiente personale, cre m-au pus pe ganduri proFUND filozofice 
fiecare interpreteaza frumosul in felul lui. pt ca frumosul este SUBIECTIV integral, oricat am studia noi anumite aspecte, fiecare interpreteaza pe baza experientelor lui de viata. binenteles ca daca mai multi spunc a un lucru este frumos deja se contureaza un frumos care are o raspandire mai larga.
e f simplu de transpus la fete frumoase.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
[DeaMoN]
Aoleoo...am dat-o iar in filozofieT.rac3Er scrie:erste o replica la englezi :
e f simplu de transpus la fete frumoase.exista unele frumoase pt mai multi si altele pe care un numar mai restrans de barbati/femei le considera frumoase. si pt respectivii poate chiar sunt frumoase
... semiexperiente personale, cre m-au pus pe ganduri proFUND filozofice
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat 
B-50-HZP
B-50-HZP
-
shomoyoque
Bai! Fac flic-flacuri dinalea, ma dau peste cap, dansez noaptea in jurul focului....fac ce vreti voi numai sa reluam votul la concurs. Macar de dragul lui dumiflo care simte ca poate castiga...
si a cerut vehement reluarea concursului....
Nu ma plang de concursul de pana acum insa tare as vrea sa mai pedepsim , pardon premiem (am zis pedepsim???) pe cineva.... De la povestea cu acadelele nu am mai trait periculos...
Mai lasam pana saptamana viitoare chestia cu votul si dupaia il pedepsim, premiem adica (ce naibii am mah!!!!
) pe castigator.....

Nu ma plang de concursul de pana acum insa tare as vrea sa mai pedepsim , pardon premiem (am zis pedepsim???) pe cineva.... De la povestea cu acadelele nu am mai trait periculos...
Mai lasam pana saptamana viitoare chestia cu votul si dupaia il pedepsim, premiem adica (ce naibii am mah!!!!
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ba, eu nu inteleg nimic.
Daca e sa votez o poza atunci as vota-o pe aia cu clubcielo. Daca e sa votez o masina nu am cum sa votez nimic, fiecare e reprezentata de cite o singura poza (una dintre masini e in spume, una e printre niste superbi ciresi infloriti insa are proiectoarele aprinse neinspirat, alta e pozata din tren, etc).
Daca e sa votez o poza atunci as vota-o pe aia cu clubcielo. Daca e sa votez o masina nu am cum sa votez nimic, fiecare e reprezentata de cite o singura poza (una dintre masini e in spume, una e printre niste superbi ciresi infloriti insa are proiectoarele aprinse neinspirat, alta e pozata din tren, etc).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
shomoyoque
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
shomoyoque
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
off shomo...ai facut din mine "vedeta"
La ultima [mini]intalnire am adus in discutie acest concurs.
Nimic legat ca as vrea sa castig eu.
Nu e nevoie sa castig...oricum cei din urma vor fi cei d-intai !
@Lisa , merci
... esti o draguta
La ultima [mini]intalnire am adus in discutie acest concurs.
Nimic legat ca as vrea sa castig eu.
Nu e nevoie sa castig...oricum cei din urma vor fi cei d-intai !
@Lisa , merci
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
-
shomoyoque
-
bestskud
- Numar Inmatriculare: IS-84-TOM
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- ace117
- WRC
daca n-as participa direct la concurs as vota cu Shadow...
dar partcip...asa ca m-am votat

dar partcip...asa ca m-am votat
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN