La coloanele alea in mers , si pe mine ma enerveaza ce`i care se lipesc de cel din fata si nu ai loc sa`l depasesti decat fortand o depasire mai lunga . Deasemenea ma enerveaza si cand sta lipit de curul meu , dar acum ii linistesc cu configuratia masinii ca pot sa merg si normal dar pot sa te si umplu de fum , depinde cand si cum vreau sa accelerez
Educarea participantilor la trafic
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Educarea participantilor la trafic
@ingfrancisc eu ma refeream la coloane cand se sta ...
La coloanele alea in mers , si pe mine ma enerveaza ce`i care se lipesc de cel din fata si nu ai loc sa`l depasesti decat fortand o depasire mai lunga . Deasemenea ma enerveaza si cand sta lipit de curul meu , dar acum ii linistesc cu configuratia masinii ca pot sa merg si normal dar pot sa te si umplu de fum , depinde cand si cum vreau sa accelerez
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
am inteles gresit.
in timisoara se sofeaza decent (inca), in sensul ca daca semnalizezi ca vrei sa schimbi banda intr- coloana in majoritatea cazurilor ti se face loc. Asta e, uni se trezesc mai tarziu, intarzie la lucru, copii la scoala, etc, e de inteles. Pe nationale/judetene insa e greu de inteles ce o fi in mintea unora care stau cate 3-4 lipiti de un tir cand tot 90 ar avea si daca ar sta la 10m mai in spatele tirului.
in timisoara se sofeaza decent (inca), in sensul ca daca semnalizezi ca vrei sa schimbi banda intr- coloana in majoritatea cazurilor ti se face loc. Asta e, uni se trezesc mai tarziu, intarzie la lucru, copii la scoala, etc, e de inteles. Pe nationale/judetene insa e greu de inteles ce o fi in mintea unora care stau cate 3-4 lipiti de un tir cand tot 90 ar avea si daca ar sta la 10m mai in spatele tirului.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- mikepop
- Numar Inmatriculare: OT05AMP
Ieri la semafor eram incadrat pe banda de mers la stanga. A venit verdele si am plecat, sau am vrut sa plec pentru ca m-am trezit cu un Q7 care a depasit toata coloana de la semafor pe dreapta si a intors la 180 de grade in fata mea. Nu numai ca nu a semnalizat, dar intoarcerea era interzisa....Abia am reusit sa il evit, si , cu toate acestea, nu i-am dat nici macar un claxon....
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007

C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
- horas
vlad are dreptate referitor la semnalizatul cand stai la semafor.
lasand la o parte codul rutier consider semnalizarea o chestie de bun simt.
o alta problema este ca atunci cand vii de pe un drum secundar pe un drum national sau autostrada ai sau nu banda de accelerare nimeni nu iti face loc.sunt tintuiti pe banda 1.sigur ca peste cativa km il vezi intepenit pe banda2.in italia zici ca sunt teleghidati iti fac loc instantaneu.
mai sunt soferii care circula pe banda 2. banda 2 este pentru depasire.se revine in banda1 imediat ce ai posibilitatea.
mai sunt meltenii care desi nu ai loc unde sa te dai pe banda 1 ei incep sa iti bage flash-uri ca deh sunt cineva si au masini.
lasand la o parte codul rutier consider semnalizarea o chestie de bun simt.
o alta problema este ca atunci cand vii de pe un drum secundar pe un drum national sau autostrada ai sau nu banda de accelerare nimeni nu iti face loc.sunt tintuiti pe banda 1.sigur ca peste cativa km il vezi intepenit pe banda2.in italia zici ca sunt teleghidati iti fac loc instantaneu.
mai sunt soferii care circula pe banda 2. banda 2 este pentru depasire.se revine in banda1 imediat ce ai posibilitatea.
mai sunt meltenii care desi nu ai loc unde sa te dai pe banda 1 ei incep sa iti bage flash-uri ca deh sunt cineva si au masini.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
- vmeremia
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDi, 92cp (no FAP)
Astia pot fi educati?! Serios acum... Ce sa le explici la niste maimutoi de astia?!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sar7pKmlxeA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sar7pKmlxeA[/youtube]
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
vb lu' Mituc
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Retarzi! Nici nu ai ce sa le explici unor astfel de specimene...ori ca vorbesti cu un copac, ori ca vorbesti cu astia e fix acelasi lucru!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Moartea unor asemenea gunoaie nu ar intrista pe nimeni, nici macar pe parintii lor.
C4
- horas
Nu dorim moartea niciunui om, doar educarea si responsabilizarea acestuia.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Educarea
Pai daca nu au educatia corecta pana acum, nici nu or sa o mai aiba vreodata
Singura solutie care poate educa si care poate da roade este o lege mai aspra.
Vezi legea cauciucurilor de iarna si toata propaganda din presa! Ai vazut cum toata lumea s-a aruncat cu capul inainte la vulcanizari ca niste oi in calduri! Nu se mai gaseau cauciucuri frate si stateai la coada la vulcanizare 2 ore!
Pai fa la fel si cu proiectoarele, si cu xenoanele si cu toate minusurile din trafic si o sa avem o Romanie mai buna... mai, mai poate ma intorc acasa... dar nu cred
Pai daca nu au educatia corecta pana acum, nici nu or sa o mai aiba vreodata
Vezi legea cauciucurilor de iarna si toata propaganda din presa! Ai vazut cum toata lumea s-a aruncat cu capul inainte la vulcanizari ca niste oi in calduri! Nu se mai gaseau cauciucuri frate si stateai la coada la vulcanizare 2 ore!
Pai fa la fel si cu proiectoarele, si cu xenoanele si cu toate minusurile din trafic si o sa avem o Romanie mai buna... mai, mai poate ma intorc acasa... dar nu cred
- horas
Orice da nu moartea.catalin4u24 scrie:Educarea![]()
![]()
Pai daca nu au educatia corecta pana acum, nici nu or sa o mai aiba vreodata![]()
Pai fa la fel si cu proiectoarele, si cu xenoanele si cu toate minusurile din trafic si o sa avem o Romanie mai buna... mai, mai poate ma intorc acasa... dar nu cred![]()
Asta incercam sa ii spun colegului.ca de aici noi incercam in primul rand sa ne educam pe noi apoi pe ceilalti.
O lege mai aspra si oameni care sa o aplice eventual incoruptibili.
Oricum bunul simt trebuie sa conteze in tot ce faci.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De multe ori bunul simt se dobandeste prin frica!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Si pe afara pe unde se circula civilizat tot cu amenzi usturatoare s`a ajuns la asa ceva ... Bine , aia au si legi facute cu cap si sunt si aplicate ... 
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Le doresc data viitoare sa dea peste un tuaregar cu masina plina pe toate locurile cu hoti batausi antrenati si incercati in lupte grele de cartier.
A, si le mai doresc multa m.ie sa-si ia de la robinetul cocioabei in care traiesc. La pahar cu umbreluta si topping de cacat.
A, si le mai doresc multa m.ie sa-si ia de la robinetul cocioabei in care traiesc. La pahar cu umbreluta si topping de cacat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi