Cu ce o schimb???
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Cu ce o schimb???
Dar Lodgy ala nu are protectie pentru copii
?
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Are sigur,n-are cum sa nu aiba.
Dar ca tot veni vb de Lodgy...eu n-as da banii in nicio circumstanta pe o asa masina.Sunt subiectiv bineinteles,cand nu iti va mai pasa deloc cum arata masina ta,da,poate ar fi o varianta.
Dar ca tot veni vb de Lodgy...eu n-as da banii in nicio circumstanta pe o asa masina.Sunt subiectiv bineinteles,cand nu iti va mai pasa deloc cum arata masina ta,da,poate ar fi o varianta.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Sa ai C4 si sa o schimbi cu Lodgy...ceva e foarte in neregula aici, fara sa contest utilitatea , fiabilitatea si indestructibilitatea Dacia.
Daca avea o Multipla de exemplu, sau cine stie ce lighioana nenorocita, atunci da..Lodgy ar fi fost o mare gura de aer un progres, ceva foarte deosebit si nestemat
Daca avea o Multipla de exemplu, sau cine stie ce lighioana nenorocita, atunci da..Lodgy ar fi fost o mare gura de aer un progres, ceva foarte deosebit si nestemat
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
foxbat
- Marca si model masina: C4 Coupe, 1.6 Hdi, no FAP
- Numar Inmatriculare: FOX
alo...ce zici acolo de multipla ? mrrrr.
ea si ullisele ( Daca vorbeai de FIAT ) sunt masini ciudate dar tehnic foarte ok ..
ea si ullisele ( Daca vorbeai de FIAT ) sunt masini ciudate dar tehnic foarte ok ..
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu vb de fiabilitate sau tehnica..vorbesc strict de cum arata..gusturi stiu!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
foxbat
Bogdan scrie:Nu vb de fiabilitate sau tehnica..vorbesc strict de cum arata..gusturi stiu!
de "Ideea" Ce zici ?
ca are consola centrala ca si C4-ul e:)
oki,stiu ca s ciudate rau dar sunt cele mai mistocute masini de familie/concediu ...muti toata casa si tot familionul
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Ai o mare problema cu citeaza ala. Ti s-a zis de n ori nu mai da citeaza ci raspunde, dar degeaba.
-
foxbat
enervant esti 
te iei de mine pentru un amarat de rand "paste"at si cand mi se strezpezesc ochii de "semnatura " cu c....rile" lu' colegu' pedofil nu zici nimic
si cica e democratie
ia sa si puna lumea semnaturi cu "simt" ( de raspundere) si apoi sa te vezi paiul din ochiul meu
cand ziceai ca pleci 7 luni ?
te iei de mine pentru un amarat de rand "paste"at si cand mi se strezpezesc ochii de "semnatura " cu c....rile" lu' colegu' pedofil nu zici nimic
si cica e democratie
ia sa si puna lumea semnaturi cu "simt" ( de raspundere) si apoi sa te vezi paiul din ochiul meu
cand ziceai ca pleci 7 luni ?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Nu stiu cine e cel mai enervant pe forum la ora actuala. 
-
foxbat
pai ...ce te supara ? adevarul ? hai ca e weekend, da o incolo de frustrare.dau eu berea, unde ziceai ca invartim roata ?
eu revin peste o ora , sa aud ca ai idei bune
eu revin peste o ora , sa aud ca ai idei bune
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Foxbat, te rog mult incearca sa fii mai temperat in afirmatii!
de exemplu comandor nu ti-a spus nimic....nu era cazul sa faci referire la podofilie.....
este ultimul avertisment verbal la afirmatii jignitoare si la quote.
nu ne plac scandalurile de nici un fel pe forum, te rugam sa temperezi discutiile .
multumesc
de exemplu comandor nu ti-a spus nimic....nu era cazul sa faci referire la podofilie.....
este ultimul avertisment verbal la afirmatii jignitoare si la quote.
nu ne plac scandalurile de nici un fel pe forum, te rugam sa temperezi discutiile .
multumesc
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
foxbat
aiurica, oi fi eu defect dar prea e " comunism " pe aci..pe bune
averitismente, etc,.
stii bancul ala cu diferenta intre pedofili si pedagogi ? pedofilii chiar iubesc copii..

eu am inteles ca aveti " bisericutele" voastre, lucru evidnet la " joia din bucale", precum si faptul ca e criza, dar mi se pare ca e cam exagerare cu "politia" asta, mai ales ca erau glume de "forum"
personal, mi se rupe de " afinitatile personale" atata vreme cat nu ne legam de rahatele , viata e scurta si trece..mi am cerut scuze de exprimarea poate mai acida, scuze daca am deranjat domnisoarele de pension cu orgolii cat casa. sau ..asa e lumea virtuala mai "acida", daca nu se stie a se face diferenta intre realitae si "string"uri ..e trist. stii..o parere,a la divertis, - youtube - "despre prostie" , e chair tare videoclipul. sa vezi cate lume de aici se supara
( citat,- noroc ca prostia nu doare, nococ bun).
ia o logic, o gluma mai " ironica" si gata, s a suparat lumea.
un "citat" de 1 - 2 propozitii si gata, se sare de fund in sus.
in afara de 2 - 3 useri mai activi e un forum destul de " putin " populat si ma refer la activitate, am inteles ca lumea " nu invarte roata" ca e scumpa benzina, mai e unul prin europa...ce urmeaza ?
ma banezi, avertismente..etc.ce crezi ca mi se va intampla?
pai daca in 3 iesiri un singur om a iesit la o plimbare, natioanala Oha, orice incercare de " miscare" s a terminat cu explicatii de ce nu se poate, ..ce crezi ca as putea sa mi doresc ?..
nu vezi ca "Deranjez " cand "intep" ca poate se misca ceva in tara asta amortita?
speram ca e un forum de tineri si de oameni veseli si deschisi nu de "vanitosi " si vanatori de" citate"..
mi as mai cere scuze..dar..stii vorba aia. cine nu intelege o privire, nu va intelege 1000 de cuvinte...
si inca ceva, din toata tara asta cu vajnici si nemapomeniti citroen-isti, stii la cati am nr de telefon ? ...1!
iti spune ceva asta ?
e un post retoric si chiar nu asteapata un raspuns, politic nu mi l poti da chiar daca as considera ca am dreptate, ca ti pui " forumistii " in cap, pe buen daca mi l dai te vei contrazice..deci..
hai sa fie cu sanatate ca ne facem noi mari si destepti si frumosi
respect si profit maxim
averitismente, etc,.
stii bancul ala cu diferenta intre pedofili si pedagogi ? pedofilii chiar iubesc copii..
eu am inteles ca aveti " bisericutele" voastre, lucru evidnet la " joia din bucale", precum si faptul ca e criza, dar mi se pare ca e cam exagerare cu "politia" asta, mai ales ca erau glume de "forum"
personal, mi se rupe de " afinitatile personale" atata vreme cat nu ne legam de rahatele , viata e scurta si trece..mi am cerut scuze de exprimarea poate mai acida, scuze daca am deranjat domnisoarele de pension cu orgolii cat casa. sau ..asa e lumea virtuala mai "acida", daca nu se stie a se face diferenta intre realitae si "string"uri ..e trist. stii..o parere,a la divertis, - youtube - "despre prostie" , e chair tare videoclipul. sa vezi cate lume de aici se supara
ia o logic, o gluma mai " ironica" si gata, s a suparat lumea.
un "citat" de 1 - 2 propozitii si gata, se sare de fund in sus.
in afara de 2 - 3 useri mai activi e un forum destul de " putin " populat si ma refer la activitate, am inteles ca lumea " nu invarte roata" ca e scumpa benzina, mai e unul prin europa...ce urmeaza ?
ma banezi, avertismente..etc.ce crezi ca mi se va intampla?
pai daca in 3 iesiri un singur om a iesit la o plimbare, natioanala Oha, orice incercare de " miscare" s a terminat cu explicatii de ce nu se poate, ..ce crezi ca as putea sa mi doresc ?..
nu vezi ca "Deranjez " cand "intep" ca poate se misca ceva in tara asta amortita?
speram ca e un forum de tineri si de oameni veseli si deschisi nu de "vanitosi " si vanatori de" citate"..
mi as mai cere scuze..dar..stii vorba aia. cine nu intelege o privire, nu va intelege 1000 de cuvinte...
si inca ceva, din toata tara asta cu vajnici si nemapomeniti citroen-isti, stii la cati am nr de telefon ? ...1!
iti spune ceva asta ?
e un post retoric si chiar nu asteapata un raspuns, politic nu mi l poti da chiar daca as considera ca am dreptate, ca ti pui " forumistii " in cap, pe buen daca mi l dai te vei contrazice..deci..
hai sa fie cu sanatate ca ne facem noi mari si destepti si frumosi
respect si profit maxim
- Aiurica
am citit doar ultima parte in care te intrebai daca iei sau nu avertisment!
ei bine, prbl asta asteptai si nu am sa fac asta.....te mai rog inca odata sa te gandesti la modul in care scrii.
Constituie-te putin cauza si poate iti dai seama de unele lucruri.....poate daca nu ai mai da vina pe altii si ai lua in considerare ca poate ai si tu o vina ,ai putea vedea putin altfel lucrurile
Un lucru ti-l pot garanta.....nu exista bisericutze.
Hai....nu e greu....cauza.....!!!!
ei bine, prbl asta asteptai si nu am sa fac asta.....te mai rog inca odata sa te gandesti la modul in care scrii.
Constituie-te putin cauza si poate iti dai seama de unele lucruri.....poate daca nu ai mai da vina pe altii si ai lua in considerare ca poate ai si tu o vina ,ai putea vedea putin altfel lucrurile
Un lucru ti-l pot garanta.....nu exista bisericutze.
Hai....nu e greu....cauza.....!!!!
-
foxbat
nu ma intrebam 
era retoric
daca tu imi oferi o alta perpectiva referitor la " cauza" chiar te rog- sutn deschis la idei /sfaturi
ba chiar recunosc, sunt aici pe C4pentru ca mi am invins" piticii" referitori la "frantuzisme" si ..bine am facut

era retoric
daca tu imi oferi o alta perpectiva referitor la " cauza" chiar te rog- sutn deschis la idei /sfaturi
ba chiar recunosc, sunt aici pe C4pentru ca mi am invins" piticii" referitori la "frantuzisme" si ..bine am facut
- Aiurica
cred ca am prins gustul schimbarilor...pt ca tare mi s-ar potrivi un megane Rs3......uf...25k cu tot cu tva,....niste calcule, niste deduceri....pare interesant....
anul viitor sigur dezvolt ideea cu contabilul( Sotia)
Alex cred ca ma sustine....
anul viitor sigur dezvolt ideea cu contabilul( Sotia)
Alex cred ca ma sustine....